Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.3
Gebaseerd op 988 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 6

    De sapjes en soepjes zijn geweldig maar de verpakking was raar

    Carla uit Strijen op 1 juli 2022

  • 9

    Authentiek en kwalitatief in 1 sapje

    Gonnie uit Alphen aan den Rijn op 30 juni 2022

  • 10

    TELKENS WEER UITSTEKEND

    T.A. Takken uit Egmond aan Zee op 27 juni 2022

  • 10

    Goede kwaliteit

    Jantien uit Den Haag op 27 juni 2022

  • 8

    Ik vind de sapjes erg lekker.

    Berjan uit Nieuw-Amsterdam op 25 juni 2022

  • 8

    Lekkere sapjes!

    Jetje uit Almelo op 24 juni 2022

  • 9

    Top!

    Helena uit Berkel en Rodenrijs op 23 juni 2022

  • 10

    Nooit problemen, altijd prima!

    Corinne uit Geurtsen op 21 juni 2022

  • 9

    Goede Detoxkuur

    Gea uit Bellingwolde op 19 juni 2022

  • 9

    Vooral heel erg lekker

    Hans uit Ijmuiden op 16 juni 2022

  • 9

    Goed verzorgd, duidelijke informatie en leuke recepten!

    Saskia uit Heiloo op 14 juni 2022

  • 10

    Top product

    Marian uit Renkum op 14 juni 2022

  • 10

    Nu al vier dagen genieten van sapje

    Bert Wolthuis uit Hoog Soeren op 12 juni 2022

  • 10

    Voor het eerst een Detox kuur volgen is met Sapje echt prima vol te houden!

    Brigit uit Enkhuizen op 11 juni 2022

  • 10

    Goeie vitamineboost!

    Virginie Delefortrie uit Ingelmunster op 11 juni 2022

  • 7

    Oké

    Karin uit Hendrikx op 31 mei 2022

  • 10

    smaken van de sapjes zijn heerlijk

    Jeanine uit Hoogeveen op 29 mei 2022

  • 10

    Service en sapjes zijn prima in orde

    Tanja uit Assen op 28 mei 2022

  • 10

    Fantastisch

    Roel uit Baarn op 28 mei 2022

  • 10

    Super

    Hedda uit Deurne op 28 mei 2022

  • 8

    Heerlijke sapjes!

    Lorin uit Den Haag op 27 mei 2022

  • 7

    Gewoon goed

    Addy uit Goes op 27 mei 2022

  • 9

    Fantastisch verzorgd, kant en klaar aangeleverd en heerlijke sajes!

    Antoinette uit Enschede op 27 mei 2022

  • 8

    Prima geregeld

    Yolande uit Oosterhout op 26 mei 2022

  • 10

    Ik heb 5 dagen lang van alle sapjes genoten

    Else uit Gouda op 26 mei 2022

  • 10

    Netjes en op tijd bezorgd. Altijd leuke bezorgers ook.

    marian uit middelburg op 26 mei 2022

  • 10

    Super

    Monique van den bos uit Blaricum op 26 mei 2022

  • 10

    Netjes en schoon verpakt en geleverd

    Tugce Keloglu uit Den Haag op 25 mei 2022

  • 10

    Uitstekende service

    Nathalie uit DENBOSCH op 25 mei 2022

  • 10

    Super levering

    Naomi uit Almere op 25 mei 2022

  • 10

    Zeer goed en duidelijk georganiseerd

    Hans uit Nijlen op 25 mei 2022

  • 8

    Prima ervaring

    Diana uit Lensen op 24 mei 2022

  • 10

    Heerlijke sapjes

    Yvonne uit Geldrop op 24 mei 2022

  • 10

    To sap or not to sap. I say to sap

    marcus visser uit Haarlem op 24 mei 2022

  • 10

    Super

    Steffie uit Oosterbeek op 24 mei 2022

  • 9

    Heerlijke sapjes, gezond en duidelijke uitleg!

    Cindy uit Boekel op 23 mei 2022

  • 10

    Snelle bezorging, zeer gezond en een boost voor je lijf!

    Elza uit Assen op 23 mei 2022

  • 8

    Heerlijke sapjes!

    Emilie uit Sint-Martens-Latem op 21 mei 2022

  • 8

    Prima product en perfect geleverd

    Raf uit Oelegem op 21 mei 2022

  • 10

    Smakelijk en veel keuzes!

    Carla uit Strijen op 21 mei 2022

  • 10

    Prima product

    Marijke Helfrich uit Huizen op 20 mei 2022

  • 10

    Geweldig! Goede kwaliteit, lekkere smaak, goede instructies erbij!

    Siebe Put uit Bavel op 20 mei 2022

  • 10

    Goed!

    Martine uit Amsterdam op 19 mei 2022

  • 10

    Erg tevreden over Sapje 🙂

    Thomas uit Nijmegen op 19 mei 2022

  • 9

    Compleet, op tijd, duidelijk & lekker

    Annet uit Diemen op 19 mei 2022

  • 10

    Prima

    TF uit Utrecht op 18 mei 2022

  • 10

    Lekker, gezond, makkelijk.

    Robert Mol uit Alkmaar op 17 mei 2022

  • 10

    Geweldig!

    Suus uit Sittard op 17 mei 2022

  • 10

    Top

    Alex Kempers uit Assen op 17 mei 2022

  • 10

    Heerlijke sapjes, goede service!

    Wendy uit Gorinchem op 17 mei 2022

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.