Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.3
Gebaseerd op 1043 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 9

    Top service en kwaliteit

    Sophie uit Amsterdam op 1 oktober 2022

  • 10

    Super blij met Sapje!

    Michelle uit Haarlem op 30 september 2022

  • 10

    Verrassend lekkere sapjes en soepjes, prima vol te houden.

    Mariette uit Haarlem op 27 september 2022

  • 10

    Ik ben blij met jullie!

    Mary uit Amstelveen op 23 september 2022

  • 10

    voor herhaling ....!!!!

    T.A. Takken uit Egmond aan Zee op 12 september 2022

  • 10

    Goede aanvulling op mijn dagelijkse voeding.

    Pascal Jonkers uit Neerkant op 9 september 2022

  • 10

    Fijne detox!

    Julia uit Zeist op 6 september 2022

  • 10

    Heerlijke sapjes; perfecte service

    Eveline uit Lokeren op 5 september 2022

  • 10

    Ideale kant en klare sapkuur.

    Johanna uit Amstelveen op 5 september 2022

  • 10

    Overheerlijke sapjes

    Lisette uit Sint Hubert op 3 september 2022

  • 10

    Sapjes ziet er professioneel en natuurlijk uit en werkt goed voor geest en lichaam!

    Angelina uit Veghel op 1 september 2022

  • 6

    Oke

    Willemieke uit Hendrik Ido Ambacht op 30 augustus 2022

  • 6

    Detox van 3 dagen gedaan

    Anneke uit Hilversum op 30 augustus 2022

  • 10

    Fijne sapjes en menu’s

    Tjitske uit Dokkum op 28 augustus 2022

  • 8

    Goede eerste kennismaking met sapjes kuur

    Marleen uit Hengelo op 27 augustus 2022

  • 10

    Heerlijke sapjes, en de kuur is goed vol te houden.

    Eline van Beerendonk uit Tilburg op 25 augustus 2022

  • 8

    Met een beetje doorzettingsvermogen goed te doen!

    Marcel Smeding uit IJSSELSTEIN UT op 25 augustus 2022

  • 10

    Lekkere gezonde sapjes

    Mirjam uit Capelle aan den IJssel op 24 augustus 2022

  • 10

    Super goed

    Marjolein uit Helmond op 20 augustus 2022

  • 10

    Perfecte levering en super lekkere sapjes!

    Hannie uit Oud-Beijerland op 18 augustus 2022

  • 9

    Precies wat ik nodig heb!

    Mary uit Amstelveen op 16 augustus 2022

  • 10

    prima smaak en goede klantenservice

    Nico uit Alblasserdam op 16 augustus 2022

  • 10

    Levering en kwaliteit sapjes

    Ed uit Dordrecht op 15 augustus 2022

  • 10

    Geweldige detox-ervaring

    Hans uit Haarlem op 15 augustus 2022

  • 10

    Smakelijke detoxkuur.

    Angela uit Goes op 13 augustus 2022

  • 9

    Alles helemaal top

    Delano Schroter uit Ter Apel op 12 augustus 2022

  • 10

    Smaakvol én goede service

    Danielle Dil uit 's-Gravenhage op 12 augustus 2022

  • 10

    Super duidelijk, fijne sapjes, met nauwkeurige bezorging!

    Anita uit Sneek op 11 augustus 2022

  • 10

    Geweldig

    Y uit Akersloot op 10 augustus 2022

  • 9

    Sapjes, soepjes en nu ook de smoothies zijn zeer smakelijk!

    Carla uit Strijen op 6 augustus 2022

  • 10

    Wat een aanrader!

    Sharon uit Pijnacker op 4 augustus 2022

  • 10

    Een feestje om een deze detox te doen!

    Linda Kampstra uit Diepenveen op 4 augustus 2022

  • 10

    Sapjes zijn Super bezorging en info hierover perfect een voorbeeld voor velen !

    Vincent uit Bekker op 4 augustus 2022

  • 10

    Heel tevreden met mijn eerste ervaring met een detoxkuur van drie dagen!

    Dunja uit Zaanstad op 29 juli 2022

  • 10

    Geweldig

    Rene uit Delft op 28 juli 2022

  • 10

    SUPERFIJN

    Monique uit Schaijk op 26 juli 2022

  • 10

    Zoveel groenten in 1 sapje is fantastisch

    Ester uit Beesel op 21 juli 2022

  • 10

    Alles heel goed geregeld

    Carla Drenth uit Kolham op 21 juli 2022

  • 10

    Fijne sapjes kuur met goede afwisseling in smaken

    Madelon uit Tilburg op 20 juli 2022

  • 8

    Heerlijk!

    Kim Oliemeulen uit Schaijk op 19 juli 2022

  • 8

    Lekkere sapjes, even doorbijten

    Pia uit Utrecht op 19 juli 2022

  • 6

    Goed besteld al 3x waardeloos bezorgd

    Suzanne Bruggeman uit BREDA op 17 juli 2022

  • 10

    Heel blij met Sapje

    Mary uit Amstelveen op 16 juli 2022

  • 10

    Lekker en gezond

    Thijs uit Eindhoven op 15 juli 2022

  • 9

    Met sapje lukt het me echt om wel 7 dagen sapvasten vol te houden, wow

    Hannie uit Gorinchem op 15 juli 2022

  • 9

    Geweldig

    Maria uit Meijel op 12 juli 2022

  • 8

    Gezonde sapjes

    Marieke uit Naaldwijk op 12 juli 2022

  • 10

    Heerlijk!

    Simone uit Amsterdam op 12 juli 2022

  • 10

    Heerlijke biologische producten en goede service!

    Mariken Krudde uit Diepenheim op 10 juli 2022

  • 7

    Lekkere sapjes!

    Karlijn uit Amsterdam op 8 juli 2022

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.