Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.4
Gebaseerd op 316 beoordelingen via Kiyoh.com

Beoordeel Sapje »

  • 10

    Snel, goed en correct

    door peter uit Heerlen op 17 juni 2021

  • 10

    Heerlijk zoveel vitamine tot mijn beschikking!

    door Janneke uit Apeldoorn op 17 juni 2021

  • 10

    Super Sapjes

    door indra uit amsterdam op 17 juni 2021

  • 10

    Lekker!

    door Marja uit Middelbeers op 17 juni 2021

  • 10

    Heerlijk gezonde sapjes, super geleverd!

    door Lisanne uit Eindhoven op 16 juni 2021

  • 7

    niet verkeerd

    door Marina uit Tuitjenhorn op 15 juni 2021

  • 10

    Geweldige SAP ervaring!

    door Raymond uit Barendrecht op 15 juni 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes

    door Hieke uit Joure op 15 juni 2021

  • 10

    Easy

    door Germa uit Amsterdam op 15 juni 2021

  • 10

    Bevalt prima

    door Marjolijn uit Helmond op 14 juni 2021

  • 10

    Super!

    door Fanny uit Antwerpen op 13 juni 2021

  • 10

    Mijn smaakpapillen waren aangenaam verrast.

    door Tineke uit Koedijk op 12 juni 2021

  • 8

    Heerlijke sapjes, goede levering

    door Laura uit Veldhoven op 12 juni 2021

  • 10

    Een bijzondere ervaring en makkelijker vol te houden dan verwacht!

    door Caroline uit De Knipe op 11 juni 2021

  • 9

    Heel goed vol te houden zonder hongergevoel

    door Marjolein Kleijwegt uit ZUIDLAND op 11 juni 2021

  • 10

    Zeer tevreden

    door Cindy Stigter uit Reeuwijk op 11 juni 2021

  • 8

    super product

    door Astrid Dorresteijn uit Naarden op 10 juni 2021

  • 10

    Goede sapjes, snelle levering

    door Maud uit Weert op 10 juni 2021

  • 10

    Yes.

    door Irene uit Gelderland op 10 juni 2021

  • 10

    Heel tevreden!

    door Caroline uit Zutphen op 10 juni 2021

  • 10

    Zeer tevreden..

    door Tamara uit Den Haag op 10 juni 2021

  • 8

    Minder dan gehoopt

    door Marion uit Gouda op 9 juni 2021

  • 8

    Sapje geeft mij telkens weer een fysieke en mentale boost!

    door Simon uit Leuven op 9 juni 2021

  • 10

    Heel goed, sap lekker, soep lekker, thee erbij

    door Carina hipke uit Haarlem op 9 juni 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes!

    door Melina uit Almere op 9 juni 2021

  • 9

    Perfect

    door Hetty Van den Goorbergh uit Teteringen op 9 juni 2021

  • 10

    3 dagen detox kuur

    door Stanley uit Den Haag op 8 juni 2021

  • 10

    Top

    door Henrieke uit Amsterdam op 8 juni 2021

  • 6

    Best lekkere sapjes, maar een kuur is toch vooral jezelf uithongeren

    door Freya uit Gent op 7 juni 2021

  • 7

    Sapjes goed, levering anders dan gepland

    door marjolein buitelaar uit Limmen op 7 juni 2021

  • 10

    (H)Eerlijke Sapjes een toevoeging in je eetpatroon!

    door Nellie de Nood uit Yerseke op 7 juni 2021

  • 10

    Super!

    door Julie uit Utrecht op 7 juni 2021

  • 6

    Viel mee erg tegen helaas

    door Justine uit Groenekan op 5 juni 2021

  • 9

    De sapjes zijn met zorg gemaakt dat proef je!

    door RT uit Driebergen op 4 juni 2021

  • 9

    Super!!

    door Linda uit Haarlem op 4 juni 2021

  • 8

    Lekker en gevarieerd

    door Malou uit Ambt Delden op 4 juni 2021

  • 10

    gezond & makkelijk en goed vol te houden

    door Laura uit Arnhem op 3 juni 2021

  • 8

    Uitetende gezonde sapjes

    door Marieke uit Heerhugowaard op 3 juni 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes en goede service

    door Frank van Alphen uit Den Haag op 3 juni 2021

  • 9

    Top service en levering

    door Jeffrey uit Oostburt op 3 juni 2021

  • 10

    Prima service

    door Elaine uit Amsterdam op 3 juni 2021

  • 10

    het proberen waard

    door m uit Aagtekerke op 2 juni 2021

  • 10

    Gezondheid in een flesje

    door Wilbert uit Amsterdam op 2 juni 2021

  • 10

    Smakelijk, gezond, tevreden

    door Anoniem uit Nederland op 2 juni 2021

  • 10

    Prima

    door Joyce uit Maastricht op 2 juni 2021

  • 10

    Prima en lekker!

    door Patricia uit Westzaan op 2 juni 2021

  • 9

    Geweldig!

    door José uit Zaandam op 2 juni 2021

  • 10

    Onverwacht goed!

    door Suzanne uit Den Haag op 31 mei 2021

  • 10

    Sapjes zijn puur, overheerlijk en geven me energie voor de dag!

    door Marc uit ‘s Gravenmoer op 30 mei 2021

  • 9

    Top

    door Carla uit Zevenbergen op 30 mei 2021

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.