Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

Sapje
4.9
Gebaseerd op 246 reviews
aangedreven door Facebook
Marie-Louise Smolenaars
Marie-Louise Smolenaars
2020-06-21T08:04:58+0000
De sapjes zijn heerlijk en de levering/service is prima. Een hele makkelijke en smakelijke manier om iedere dag een... flinke portie vitamines, mineralen en vezels binnen te krijgen.lees meer
Lidwien Kamphuys
Lidwien Kamphuys
2020-06-18T12:11:52+0000
Ik drink 1 flesje detox sap om de dag. erg lekker en heb het idee dat het wat doet met mijn lichaam!
Trudy Raymakers
Trudy Raymakers
2020-06-12T16:17:04+0000
Heerlijk sap met veel ingrediënten. Maakt belofte volledig waar door verzorgde levering. In goede stevige materialen,... persoonlijke noot, excellente service. Met vrieswagen, precies op tijd geleverd.lees meer
Alicia Schietgat
Alicia Schietgat
2020-06-04T11:18:48+0000
This was my first detox and I'm definitely planning to do this again later this year. The service is wonderful, the... juices are really tasty. Not only did it help me to lose some weight, it also made my skin glow, gave me loads of energy and was a huge confident boost! For me this was a great start for a healthier life style.lees meer
Jeen Oppedijk
Jeen Oppedijk
2020-06-02T11:47:12+0000
Vooral de Fresh en Ron's Sapje zijn prima te doen!
Fennie Soppe
Fennie Soppe
2020-05-27T08:15:18+0000
Sapjes van Sapje zijn 'the best there is'!Heel grote variatie in smaken en kleuren en doelen.Ik vind de vormgeving... van de flesjes en de etiketten, stickers, kaartjes prachtig.De service is geweldig. De levering kwam precies zoals aangegeven.Dank jullie wel.lees meer
Pien Becht-Berkhuysen
Pien Becht-Berkhuysen
2020-05-23T20:12:35+0000
Ik heb nog één dag te gaan van de vijfdaagse kuur. Heel stom ben ik gestart zonder pretox (en dat was puur mijn eigen... schuld, info meer dan toereikend). De sapjes werden wat laat geleverd en hier werd prima over gecommuniceerd. De eerste en tweede dag vond ik echt zwaar. Enorme hoofdpijn, transpireren en diarree. Voor de zekerheid even een mail gestuurd met de vraag of dit normaal / niet gevaarlijk kon zijn. Ik werd terug gebeld door Joel die me gerust stelde. Dat trok me over de streep om door te gaan.Super service! Ik lees dat heel veel mensen de sapjes lekker vinden. Dat was voor mij anders. Waarschijnlijk omdat ik gember echt heel smerig vind. En dat is wel in bijna elk sapje toegevoegd. Kwestie van smaak dus. Ondanks dat ik alleen de sapjes dronk, heb ik geen noemenswaardig hoger gevoel gehad en ik ben onder de indruk van de hoeveelheid groente die in ieder sapje zit. Ik voel me nu een stuk beter en ben 2 kilo kwijt. Super bedrijf, super service, super gezonde sapjes. Iedereen die op een gezonde manier wil detoxen zou ik sapjes aanraden. Wel pretoxen!lees meer
Fem Ke
Fem Ke
2020-05-17T10:49:44+0000
Na gestopt te zijn roken heb ik er juist in deze (corona) periode voor gekozen om extra goed voor mij zelf te zorgen en... gezonde keuzes te maken. Detoxen draagt bij aan een goede reset. Ik heb gekozen voor een 5-daagse detox van Sapje. Ik heb vaker een detox van een aantal dagen gevolgd, maar over de detox van Sapje ben ik het meest enthousiast! De beste prijs, voor mijn gevoel de beste sappen en wat ik ook heel belangrijk vind de sappen worden in glazen flessen geleverd.. Dat maakt dat Sapje voor mij eccht een professioneel bedrijf is en de essentie van detoxen snapt! Mooie toevoeging zou nog kunnen zijn om de flesjes op te sturen voor reclycling. Daarnaast is ik de communicatie fijn. Er wordt uitgebreide documentatie mee gestuurd, duidelijke uitleg over het ontgiften zodat je goed voorbereid aan je detox begint. Daarnaast krijg je heerlijke pre- & afterdetox recepten, die van belang zijn om het proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. De informatie is helder en mooi vormgegeven. De sappen worden diepgevroren geleverd en voor het afleveren ontvang je een sms. De sappen zijn prima te doen, heerlijk vind ik wat overdreven.. omdat je echt wel aan de smaak van groentensappen gewend moet zijn. De ene is wat lekkerder dan de andere. Vooral de cleanse shot (Klein shotje) is echt neus dicht en gieten.. die vond ik slecht te doen. Maar met name de soep aan het eind van de dag is heel erg lekker en zeer welkom na de hele dag koude sappen gedronken te hebben. Afvallen was niet zo zeer mijn doel maar juist het ontgifteren en resetten. Het resultaat op de weegschaal na 5 dagen, - 2.8 kilo en ik voel me super goed! Nu ben ik een maand verder en heb het gezonde ritme voortgezet. Ik weeg nu nog iets onder het gewicht na mijn detox, het is dus onzin dat de kilos er daarna weer aankomen als je weer normaal gaat eten. Borrels kan ik prima aan en aan alcohol of sigaretten heb ik totaal geen behoefte. Ik vind het zonde om van mijn investering in de detox. Zeker in deze periode wanneer je thuis bent en het veel gemakkelijker is om de sapjes te nemen, dan dat je straks weer in je normale werkritme zit. Kortom, als je twijfelt... hoop ik dat mijn ervaring je over de streep kan trekken. Het is best een investering maar écht een cadeau aan jezelf! Om die reden zou ik iedereen Sapje aan raden!lees meer
Heidi Grisnich
Heidi Grisnich
2020-05-13T07:03:04+0000
Yvonne Driesen
Yvonne Driesen
2020-04-30T18:24:20+0000
snelle levering, prachtige flesjes boordevol gezondheid. duidelijke kaart erbij wanneer je wat neemt. Ik was er aan... toe. thankslees meer
Inge Albers
Inge Albers
2020-04-30T09:40:01+0000
Eerder nooit gedurfd om een detox te doen, maar Sapje was zo duidelijk in de uitleg en alles zag er zo goed uit, dat ik... het wilde proberen. En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Het smaakte heerlijk, het was goed vol te houden (ja natuurlijk heb je af en toe honger, maarja...) en de recepten voor na de detox dagen waren heerlijk! Ik ben alweer aan het kijken wanneer ik de volgende kuur ga doen 🙂lees meer
Marijke Strootman
Marijke Strootman
2020-04-28T08:28:55+0000
Na veel te veel zitten achter de laptop en te veel wijn en snoeperijtjes, werd het tijd voor een reset. Ik koos voor... Sapje omdat ik goede reviews had gelezen. En inderdaad: alles klopte. De driedaagse detoxkuur werd keurig op tijd voor de deur afgeleverd. De beschrijvingen, de menusuggesties voor de pre- en aftertox: alles is superverzorgd. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het waarschijnlijk niet had volgehouden als ik zelf de sapjes had moeten maken. Ik heb wel twee dagen hoofdpijn gehad en ik snap dat dat komt door het afkicken van koffie en zoet, maar hoofdpijn heb ik eigenlijk zelden of nooit. Dat was even doorbijten. Honger heb ik niet gehad. De sapjes waren oké van smaak, maar de detoxdrankjes zijn niet echt mijn ding omdat ik gruw van bleekselderij...Enfin, ik heb geen spijt van de kuur. Ik viel ruim twee kilo af en de trek in zoet is aanmerkelijk verminderd. Koffie drink ik nu met mate. Ik beveel Sapje van harte aan!lees meer
Monique Leenders
Monique Leenders
2020-04-18T07:29:47+0000
Ik ben nu voor de tweede keer een sapkuur van sapje aan het doen. Dag 5 en ik voel me heerlijk. Goede service en heel... veel keuze dus krijg je heel veel verschillende soorten groenten binnen. Een kuur van 7 dagen en daarna ga ik de sapjes dagelijks toevoegen. Hele fijne toevoeging op een gezonde leefstijl. Dankjewel sapje voor deze mogelijkheid ❤️lees meer
Ilse van Lier-Ohlenbusch
Ilse van Lier-Ohlenbusch
2020-04-14T07:18:54+0000
Super fijne ervaring! Alle sapjes heerlijk, vooral de tomatensoep! Goede service. Ik ben fan en ga de sapjes dagelijks... toepassen.lees meer
Joke  Monsieur
Joke Monsieur
2020-04-13T07:44:53+0000
Ik heb de 5-dagen detox kuur gedaan. De sapjes waren één voor één allemaal super lekker. Het was heerlijk om te... volgen. Ik voel me een stuk fitter en ben maar liefst 3 kg kwijt. Het drukt ook perfect op je reset knop om weer een gezonde levensstijl na de kuur vol te houden. Mijn zin voor zoet is helemaal weg. Echt top!lees meer
Simone Vonk
Simone Vonk
2020-04-03T10:06:14+0000
Sapjes zijn erg lekker, werden snel en netjes geleverd. Ik ga zeker nog een keer bestellen. Had niet verwacht dat ik... alle sapjes lekker zou vinden. Wat de bestelling nog mooier zou maken is de optie om de lege flesjes terug te sturen voor hergebruik.lees meer
Els ter Beek
Els ter Beek
2020-04-02T13:54:10+0000
Top goed geleverd en lekker gezond
Astrid Schoonderbeek
Astrid Schoonderbeek
2020-04-02T10:51:22+0000
Ik heb nu twee weken al iedere ochtend een sapje gedronken.Ik voel me zeker in deze chaotische tijd sterk, energiek en... relaxed..Die extra boost aan energie of immuniteit uit dat flesje helpen daar ongetwijfeld aan mee..En zojuist maar weer de diepvrieslade aangevuld..lees meer
Bianka van der Meijde
Bianka van der Meijde
2020-03-31T13:48:07+0000
* prima levering* makkelijk in gebruik* lekkere smaken
Kyo Coppoolse
Kyo Coppoolse
2020-03-28T08:26:52+0000
This is easy to drink.. And the benefits are great!Small immunity shots.. Or the bigger juices.. It's al good for you... every time of the day. U feel the energy of what it gives ulees meer
Johanz Westerman
Johanz Westerman
2020-03-26T08:52:41+0000
Excellent service, perfect delivery and all information about what you get is available on the website. Can’t see... anything which could have been done better.lees meer
Stefanie Van Delm
Stefanie Van Delm
2020-03-25T07:23:32+0000
Helemaal tevreden. Lekker, gemakkelijk en gezond. Komt alle beloftes na!
Nina Kuijpers
Nina Kuijpers
2020-03-18T09:20:48+0000
perfect geregeld en op de tijd geleverd naar wens. Super!
Petra Zwemmer
Petra Zwemmer
2020-03-12T19:34:53+0000
Ik ben heel blij met een vriezer vol sapjes. De informatie, de bestelling en levering ging heel soepel.De smaak is... heerlijk!lees meer
Iris Emilie Vink
Iris Emilie Vink
2020-03-12T08:09:21+0000
Superservice! En lekkere sapjes. Persoonlijke aandacht ook.
San Seghers
San Seghers
2020-03-06T15:26:38+0000
Ik heb recent de 5-daagse detox doorlopen. Bij eerdere detoxen was ik gewoon om helemaal géén vast voedsel meer te... eten, dat is met deze detox anders. Je neemt telkens een lunch op de middag, uiteraard met enkel gezonde zaken. De aangeboden recepten van lunches zijn trouwens overheerlijke recepten en snel klaar. Als ik geen lunch zou maken, kom ik op té weing kcal om recht te blijven - ik sport 4x intensief (ik telde mijn flesjes en kwam uit op net geen 600 kcal/dag), dus ik heb de lunch absoluut nódig. Géén idee of het met de detox-plus kuur anders is, anders zou ik daar volgende keer wel de voorkeur aan geven ...ik ben liever even helemaal schoon van binnen. :)Sapjes waren verder allemaal lekker, maar smaken verschillen uiteraard ... slechts 1 sapje dat ik niet lekker vond althans. En de soepjes in de avond, met name tomaat en pompoen, zijn GEWELDIG lekker! Op géén enkel ogenblik honger gehad (ondanks dat ik 4-dagen zónder de lunch heb gedaan - maar dan toch opgegeven wegens energie-dieptepunt), dus dat is ook een plusje! De handleidingen zijn ook TOP ... heerlijke recepten voor pre- en after-tox, zeer duidelijk en helder. Ik zou deze niet opnieuw doen, omwille van te weinig kcal per dag met alleen de sapjes om te kunnen blijven functioneren. Maar misschien is de pluskuur dan wel een oplossing - moet ik nog even uitzoeken dus. Voor mensen die het niet zien zitten om helemaal niet te eten, is dit zeker een aanrader!! 💛lees meer
Eva VB
Eva VB
2020-03-04T10:10:19+0000
gezond en lekker, goede service!
Fiona Malone
Fiona Malone
2020-02-29T08:31:51+0000
Heerlijke sapjes, veel keus, goed verpakt en levering ook perfect geregeld. Top!
Saskia Kreima
Saskia Kreima
2020-02-28T18:51:43+0000
Heerlijke sapjes, levering gaat perfect, ben dol gelukkig!
Sjany van der Hoeven
Sjany van der Hoeven
2020-02-20T20:09:57+0000
Heerlijk elke ochtend een vers gezond sapje, voel me daardoor energieker !
Bethly Jansen
Bethly Jansen
2020-02-14T19:37:49+0000
Heerlijke sapjes, net een Detoxkuur van 5 dagen achter de rug. Nu after detox met lekkere recepten. Voel me prima😊
Bianca Thomassen
Bianca Thomassen
2020-02-04T18:29:55+0000
Heerlijke en eerlijke sapjes!
Tessa Overbeek
Tessa Overbeek
2020-02-03T09:32:04+0000
Verslavend lekkere sapjes!
Sophia Kuiper
Sophia Kuiper
2020-01-29T12:18:06+0000
Man.. wat zijn deze sapjes lekker.. Een smaak explosie, en je voelt gewoon dat je lijf heel hard gaat applaudisseren... als hij/zij dit drinkt. Echt een feestje!!lees meer
Annick Kelchtermans
Annick Kelchtermans
2020-01-20T17:16:52+0000
Vandaag mijn eerste ervaring met sapje. De levering verliep al vlekkeloos. 👊 Het ontdooien verliep ook perfect!... 👍Alles is intact gebleven. Ik had al eerder een sapjesdetox gedaan, maar na dag 1 kan ik werkelijk www.sap.je aanraden. 😋 Amai wat een lekkere smaken! Ik vond alles gewoon super lekker!! Over het feit dat ik vlak na een vakantie begonnen ben en hierdoor hun pretox niet heb opgevolgd en dus honger heb gehad, gaat we het nu niet hebben 🤣🤣🤣. In 1 woord : SUPER! Ik bestel mijn volgende box meteen opnieuw!! PS: mijn honger heb ik opgevangen door zelf een broccolisoepje te maken zonder vetstoffen toe te voegen. 😉lees meer
Marieke Ernest
Marieke Ernest
2020-01-12T14:50:49+0000
Dit was onze eerste ervaring met een sapkuur. Om het ons makkelijk te maken kozen we voor de kant-en-klare sapjes van... www.sapje. De eerste ochtend krijg je de slappe lach want je ontbijt dan met water, citroen en gember. Toch wat anders als kwark met granen en fruit! De eerste uren heb je honger, daarna ben je al snel gewend en is het een heerlijk op elkaar volgend ritme van sapjes drinken. De sapjes zijn lekker en gevarieerd. Ik kan het iedereen aanbevelen! Een kick-start van het nieuwe jaar. Gaan we vaker doen!lees meer
Jeroen van Oijen
Jeroen van Oijen
2020-01-11T09:00:01+0000
erg gezond, voedzaam en lekker!!
Tanja Veldhoen-Nieuwlaat
Tanja Veldhoen-Nieuwlaat
2020-01-10T05:01:09+0000
Erg tevreden, goede samenstelling van verschillende ingredienten. Na 3 dagen, topfit!
Pinky van Dongen
Pinky van Dongen
2019-12-04T07:17:34+0000
Super goede sapjes biologisch en lekker Ik neem er een iedere dag 🌈
Rianne Bentum
Rianne Bentum
2019-11-26T14:09:23+0000
Super sapjes; biologisch, gezonde ingrediënten, slow-juiced en nog lekker ook :-)!!
Angelique van Roosmaelen
Angelique van Roosmaelen
2019-11-18T14:56:51+0000
Super duidelijke informatievoorziening, fijne communicatie wanneer je vragen hebt en de de meeste sapjes zijn lekker.... De detoxkuur van Sapje is zeker aan te raden! 🙂lees meer
Janet Veen
Janet Veen
2019-10-25T06:29:07+0000
Net mijn detox van 3 dagen afgerond. Zonder salade tussendoor, alleen de sapjes. Ik vond de sapjes heerlijk, vooral de... energy en de fresh, lekker zoet en dat is voor een zoetekouw die af wil van de suiker heel erg welkom 🙂 . De prijs kwaliteit verhouding is goed! Ik ben heel blij dat ik deze stap met sapje gemaakt heb. En nu volhouden. Mijn voornemen is om de dag 1 sapje te gaan drinken bij mijn normale maaltijden.lees meer
Yvon Hollander
Yvon Hollander
2019-10-16T07:49:43+0000
Heerlijke sapjes en prima service..voor herhaling vatbaar!
Manon Erich
Manon Erich
2019-09-22T13:09:21+0000
Ik heb vorige week de 3-dagen detox gedaan, nadat ik terug kwam van vakantie. Op de eerste detoxdag vond ik mezelf wel... een beetje zielig. Ik ben in bad gaan liggen toen mijn man z’n avondeten bereidde en op at. Daar wilde in echt niet bij zijn. Ik at zelf die eerste avond de pompoensoep en dat maakte echt een hele hoop goed. 😉 De twee andere dagen/avonden kon ik prima weerstand bieden tegen etensluchtjes. Ik heb er iedere dag wel iets bij gegeten. Een keer een appel en een avocado, een salade en een keer een soepje tussen de middag. Ik sport 4x per week behoorlijk intensief; mijn lijf vraagt simpelweg om voeding door mijn hoge verbranding.Ik let over het algemeen goed op wat ik eet en verwachtte niet zo veel gewichtsverlies. Toch was ik na 3 dagen ruim 1,5 kilo kwijt. Van koffie en zuivel had ik al eerder afscheid genomen en dronk voor de detox al geregeld kamillethee. Ik voel me na 3 dagen detoxen goed, ben van mijn behoefte aan suiker af en zit veel eerder vol. Fijn! De sapjes en soepjes vond ik qua smaak best lekker (behalve Kick, dat is vooral een functioneel sapje). Ik heb zelf ook een slowjuicer dus was al wel gewend aan dit soort smaken. Na de detox heb ik gelijk een vooraad sapjes besteld. Volgens komt het mijn weerstand tijdens de donkere dagen behoorlijk ten goede.lees meer
Fleur Fiers-Bol
Fleur Fiers-Bol
2019-09-13T06:19:21+0000
Heerlijke aanvulling op mijn voeding met ál die groenten! Bezorging is snel en de communicatie is helder. Fijn om zo... op de hoogte te worden gehouden van de status van je bestelling en het gebruik wordt ook goed uitgelegd.lees meer
Carolien de Kort
Carolien de Kort
2019-09-11T11:49:19+0000
heerlijk sapjes krijg er weer volop energie van
Sonja Pfaltzgraff
Sonja Pfaltzgraff
2019-09-07T07:10:30+0000
perfect! veelzijdige samenstelling
Suzanne Groen
Suzanne Groen
2019-08-26T13:27:56+0000
We zitten op dag 7 van de pluskuur. Stoppen met koffie tijdens de pretox was het lastigst. De rest goed te doen. Het... soepje aan het einde van de dag is een feestje. Van de sapjes spat de gezondheid af en we voelen ons nu superschoon. Goede service, alles op tijd en o ja, heerlijk pretox gerechten. Ik kijk al een beetje vooruit naar de aftertox gerechten en ook die zien er jammie uit! Al met al een succes dus!lees meer
Lilita Ros
Lilita Ros
2019-08-06T09:25:39+0000
Gisteren besteld en vanochtend om 9:30 al in huis. De bezorger is te volgen.. heel handig. Bezorger kon het in eerste... instantie niet vinden en belde me op. Ook eens leuk wanneer er een pakje wordt bezorgd dat dat heel erg vriendelijk gaat 👍Al met al; TOP service en na 2 sapjes gedronken te hebben vanochtend weet ik al dat ik dit 5 dagen vol ga houden.Sapje: KEEP UP THE GOOD JOB !lees meer
Freeke Valenkamp
Freeke Valenkamp
2019-07-05T08:37:36+0000
Samen met mijn man de detox kuur van 3 dagen gedaan om te ontgiften en de trek in tussendoortjes en zoetigheid te... doorbreken. De kuur is erg goed vol te houden, doordat het elke keer als je trekt krijgt, al wel weer tijd is voor het volgende sapje. En als je de pretox hebt gevolgd is het echt heel goed te doen! En de aftertox is ook heel fijn. De eerste dag zaten we bijne de hele dag vol van het ontbijt. De salade voor de lunch was heerlijk, maar we kregen deze allebei maar voor de helft op.lees meer
Jetty Pais
Jetty Pais
2019-06-27T08:46:37+0000
DE SAPJES ZIJN HERLIJK EN GEZOND ,ECHT EEN AANRADER! IK KAN ER NIET MEER BUITEN!
Kelly Opheikens
Kelly Opheikens
2019-06-26T06:38:11+0000
heerlijke sapjes, de levering is heel fijn, de smaken zijn goed de pre-&after-detox gerechten zijn fijn. Eigenlijk... overall heel blij met deze sapkuur!lees meer
Sarah Geebelen
Sarah Geebelen
2019-06-19T14:22:23+0000
Goede communicatie, stipte levering, netjes verpakt en vooral: heerlijke én gezonde sapjes! Ik ben fan!
Christiane Hora Siccama
Christiane Hora Siccama
2019-06-19T11:03:07+0000
Ik zocht naar een detoxkuur die ik thuis kon doen en waarmee ik gewoon kon blijven functioneren... zo blij dat ik Sapje... ben tegen gekomen! Alles is tot in de puntjes verzorgd: zowel de communicatie en informatie (inclusief nog wat heerlijke recepten!!) als de bezorging en natuurlijk de sapjes zelf. Ik ben gedurende 5 dagen ruim 3 kilo afgevallen en heb totaal geen 'honger' gehad, voel me heerlijk gereset en gemotiveerd om weer een gezondere levensstijl aan te nemen. Dankjewel Sapje voor deze geweldige kuur waar de kwaliteit en liefde vanaf spat, zeker voor herhaling waard!lees meer
Marjolein Van der Horst
Marjolein Van der Horst
2019-06-15T07:15:00+0000
Voor het eerst mijn 7 dagen sapkuur besteld en zit nu op dag 6! Wat een super goede kuur is deze! Ik heb totaal geen... hongergevoel gehad, en vooral die overheerlijke soep (hoe kan ik die nog bestellen? Zie ze niet online maar wat een top soep!!) maakt de kuur draagbaar! Een beetje zout aan het einde van de dag is toch wel lekker! Het is wel aan de prijzige kant, maar wel echt super lekker allemaal.lees meer
Martine Willemstein
Martine Willemstein
2019-06-09T13:18:59+0000
Ik heb de drie daagse detoxkuur gedaan. Ik vond de meeste sapjes oké van smaak, had wel last van een hongergevoel.
José Koellin-Koppers
José Koellin-Koppers
2019-05-29T14:47:24+0000
Ben inmiddels 8 dgn aan het sappen en ik voel me te gek. Het zijn zalige sapjes echt enorm aan te bevelen.
Ilona Noordam
Ilona Noordam
2019-05-29T13:13:10+0000
Keurige levering in dozen en diepgevroren. Duidelijke omschrijving. Ben nu op dag 3 met de 5 daagse detox en ik ga er... goed op. Heb af en toe beetje knagend gevoel in mijn maag.Het is goed te combineren met werk. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.lees meer
Kirsten ter Maten
Kirsten ter Maten
2019-05-28T12:57:50+0000
De lekkerste groentesapjes ever!!
Sylvia Treure
Sylvia Treure
2019-05-28T05:23:35+0000
Elke dag geniet ik van een sapje, ik mis het echt als ik het niet in huis heb, het geeft me echt energie!
Daphne Feller
Daphne Feller
2019-05-21T07:04:21+0000
Love the juices! Very tasty and healthy!!
Yolanda Kasten-Blankenstein
Yolanda Kasten-Blankenstein
2019-05-17T08:00:35+0000
Alle sapjes zijn heerlijk, fijn in glas verpakt wat de geloofwaardigheid van biologisch versterkt.Service uitstekend.... Prima op tijd en bevroren geleverd!lees meer
Linda Koetsier
Linda Koetsier
2019-05-09T04:11:43+0000
Net drie dagen detox gedaan. Het is goed bevallen! Prettigste kuur tot nu toe. Bezorging kwam precies wanneer... aangegeven.Sapjes waren lekker (alleen kickstart vond ik heftig om mee te beginnen, maar logisch!) en de soepen smaakten ook heerlijk. Heb er die dagen niks bij gegeten. Op zich goed te doen. Paar lastige momenten en dag twee hoofdpijn en wat misselijk. Al met al zeker een aanrader! Voel me weer lekker ’opgeschoond’ en ben 2 kilo afgevallen.lees meer
Nicolle Prins
Nicolle Prins
2019-05-03T05:36:09+0000
Jullie hebben er een fan bij! Als Velt lid ben ik helemaal voor eco en bio. #loveit
Irene Hertogh
Irene Hertogh
2019-05-01T18:44:33+0000
Behalve de beste kwaliteit sapjes, ook de beste service die ik ooit meegemaakt heb bij een sapjes-leverancier. Mails... worden super snel beantwoord en deden niet moeilijk over het veranderen van de leverdatum.lees meer
Kitty Kalsbeek
Kitty Kalsbeek
2019-05-01T07:05:33+0000
De detox kuur is goed vol te houden, de sapjes zijn zeer vers. Wat heel fijn is, zijn de recepten voor/ na de detox.... De smaak van de sapjes zijn divers, sommige (vooral de kickstart en de soepen) vond ik heerlijk, sommige wat minder. Ik heb dit gedaan om mijn darmen tot rust te laten komen en dat is goed gelukt. Het opgeblazen gevoel is compleet weg en ben 3,5 kilo afgevallen... 🙂lees meer
Astrid Mens
Astrid Mens
2019-04-24T19:02:35+0000
Deze detox kuur is een echte aanrader zeker door de variatie/diverse smaken van de sapjes vooral het frisse van... komkommer kwam veel naar boven in de smaken ..vond ze niet allemaal even lekker maar zeker goed te doen en totaal geen honger gevoel gehad..Dus ook niks buiten de sapjes om gegeten..En ben 3,3 kilo afgevallen in 5 dagen tijd..lees meer
Rosanne Moddejongen Van de Luijster
Rosanne Moddejongen Van de Luijster
2019-04-06T08:04:36+0000
Gemak dient de mens😊 heerlijke kant en klare super gezonde sapjes!
Jody Balink-Willems
Jody Balink-Willems
2019-04-05T17:22:20+0000
Mijn driedaagse kuur zit erop! De sapjes werden keurig geleverd en smaakten lekker. Ik kreeg alleen de kick niet weg,... die smaak was echt te heftig voor mij. De soepjes vond ik ook erg lekker. Het was goed vol te houden en ik was blij met de verschillende smaken voor de afwisseling. Absoluut een aanrader!lees meer
Bianca Buijsrogge
Bianca Buijsrogge
2019-03-23T07:25:38+0000
Ik beveel alles aan van Sapje !!! Alles wordt keurig geleverd met perfecte uitleg. Alle sapjes zijn heerlijk, en de... shotjes voor tussendoor en de soepjes ook. Heb de 7+ besteld en daar een 4 dagen kuur van gedaan, zodat ik in juni nog eens een 3 daagse kuur kan doen. Enige dat je nodig hebt is voldoende ruimte in je vriezer en koelkast.lees meer
Isabelle Bitterling
Isabelle Bitterling
2019-03-20T20:53:24+0000
Ik heb vandaag de 7-daagse detox afgerond! Ben heel tevreden met het resultaat. Ik vond het sapje 'kick' in de ochtend... echt heerlijk en het geeft je gelijk een boost voor de gehele dag. Alles eromheen ook zeer goed geregeld met de bijgeleverde recepten. Ik heb zelf alleen de sapjes gedronken en geen extra salade er bij genomen. Na elk sapje zat ik vol en ik heb de hele week geen trek gehad. Het is te merken dat het lichaam alle nodige vitamines binnenkrijgt en de afvalstoffen snel afvoert. Al om al, zeer tevreden en zal het zeker eens in de zoveel tijd blijven bestellen.lees meer
Karin Hoogenes
Karin Hoogenes
2019-03-01T11:46:51+0000
Detoxkuur van drie dagen gedaan in december 2018, beviel goed! Daarom nu de 5 daagse, maar zelf samengesteld omdat ik... nog twee dagen van iemand anders kreeg die het niet zo'n succes vond. Soepjes zijn helaas niet los te bestellen en de Kick is zo heftig, die heb ik op dag 3 t/m 5 vervangen voor lauw water met verse citroen en gember 😅. Nu weer een goede mindset en wederom verbluft hoe veel goeds al die groenten voor je lichaam doen!Aanrader voor iedereen die eens wil voelen hoe veel invloed je voeding eigenlijk heeft op je huid, je slaap en je humeur!lees meer
Marjet Quapp
Marjet Quapp
2019-01-23T08:05:15+0000
Mijn eerste bestelling laatst gedaan en ik ben zo blij dat ik die stap eindelijk heb gezet. Twijfelde lang over de... prijs maar het is het zo waard, zelf kun je het echt niet maken zo en voor deze prijs. Absolute aanrader als je je energie en weerstand een boost wilt gevenlees meer
Elsbeth Hoekstra
Elsbeth Hoekstra
2019-01-16T06:16:49+0000
Misschien even wennen aan de smaak als je nog niet zo vaak sapjes drinkt, maar ik vind ze heerlijk. Ideaal dat ze... bevroren zijn en te ontdooien als je zelf geen tijd/zin hebt om een sapje te maken. Netjes op tijd bezorgd, fijn dat je een berichtje krijgt van te voren. Ik ben erg enthousiast en de sapjes zijn lekker en gezond!lees meer
Marielle van Vliet
Marielle van Vliet
2019-01-11T16:22:58+0000
Super geregeld alles! Kreeg een berichtje dat de bezorger er bijna was en alles netjes ingevroren bezorgd! Het is vol... te houden, maar ik vind het wel pittig (heb een vrij actieve baan) dus ‘s’avonds eet ik wel een salade bij de soep! Nog 2 dagen te gaan en dan aftertox! Super dat je dat ook gemaild krijgt! Heerlijke gerechtjes ook bij de pretox! Chapeau👏! Bestel zeker nog een keer!lees meer
Mariëlle Walter
Mariëlle Walter
2019-01-10T11:02:42+0000
Supersmaak, niet te sterke gembersmaak enzo. Supermenuutjes ter ondersteuning. Ben enthousiast! Goed vol te houden.
Jan van der Lee
Jan van der Lee
2019-01-10T10:47:27+0000
Sapbox elke dag een flesje,let wel op,ze zijn zó lekker én supergezond
Norma Jean
Norma Jean
2019-01-10T09:25:02+0000
heerlijke sapjes goede levering prima vol te houden!!
Conny Fortuin
Conny Fortuin
2019-01-06T09:30:29+0000
Snelle levering heerlijke gezonde sapjes
Wendy Benci-Jansman
Wendy Benci-Jansman
2019-01-05T06:53:58+0000
Supernette service en de sapjes zijn goed te doen. Ik bestel elke maand de box van 24 flesjes en ik drink bijna elke... dag 1 flesje in de ochtend voor het ontbijt voor een gezonde start van de dag. Ben blij dat ik sapje.nl gevonden heb en praat altijd enthousiast over jullie!lees meer
Hans Boot
Hans Boot
2018-12-19T09:20:21+0000
Jullie service is fantastisch.Jullie producten geweldig.Ik ga voor volgende week weer een drie daagse... bestellen.Presentatie en handleiding ook allemaal super.Klein, persoonlijk berichtje op de kaart maakten hetallemaal erg af. Beveel jullie bij al mijn vrienden aan.Maar die hebben nog geen ervaring met sappen en kurendus daar is nog wel wat te winnen.lees meer
Marije Massop
Marije Massop
2018-12-09T22:28:01+0000
Wat zijn ze lekker! Heel verassend van smaak en het allerbelangrijkste supergezond, en dat proef je! Ik neem er iedere... dag 1. Na de feestdagen wil ik de 3 dagen detox gaan proberen, benieuwd hoe dat gaat. Ik ben fan!lees meer
Claire De Groot-vd Heuvel
Claire De Groot-vd Heuvel
2018-12-07T07:37:25+0000
De sapjes waren echt super. Verrassende combinaties, goede kwaliteit, eindelijk sapjes waarvan niet 2/3 fruit is maar... juist groente! De communicatie was super helder en de levering ook perfect. Ik ben fan (en de familie ook).lees meer
Richard Zwart
Richard Zwart
2018-11-30T18:51:15+0000
De sapjes zijn heerlijk! Ik ben fan...
Fenna Boeke
Fenna Boeke
2018-11-13T14:14:24+0000
Lekker, makkelijk en super gezond! Ik ben inmiddels Sapje fan 🙂
Mirjam Kisteman
Mirjam Kisteman
2018-11-10T11:26:42+0000
Goede service, helder beschrijving en leuke / lekkere recepten waar ik zelf nooit op zou komen. Had wel veel honger... tijdens de kuur, vooral ‘s morgens. Na de lunch ging het wel goed. Bezorging was top, super netjes, goed ingevroren en stipt op tijd.lees meer
Nicole Querido
Nicole Querido
2018-10-25T06:20:17+0000
De sappen van Sapje zijn fantastisch.
Marieke Steenhoek
Marieke Steenhoek
2018-10-12T05:39:51+0000
Super Sapjes, Super Service! Aanrader!
Evita Breeman
Evita Breeman
2018-10-09T19:19:01+0000
Detox kuur is zeker aan te bevelen. Totaal geen trek gehad & voelde me erg fit na de kuur.
Marianne Viersma
Marianne Viersma
2018-10-06T06:04:53+0000
Keurig bezorgd, meteen in de vriezer gelegd op dag. Heldere beschrijving. Sapjes waren heel lekker, alleen de Kick was... wat heftig op de vroege ochtend. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat die 'Kick' heet. Heel goed te doen, veel sapjes gedurende de dag. Soms wat 'lege' smaak in de mond. Tanden poetsen helpt dan. Wel veel drinken tussendoor, want ik had onderrugpijn. Ik nam ze ook mee, half bevroren zodat ik ze door de dag kon drinken. Bovendien 2,6 kg afgevallen. Dus mooi resultaat om mee door te gaan. De eerste dag na de kuur vergde bij mij wat discipline, maar goed gelukt met fruit, appel/kiwi/tomaat en rauwe worteltjes met een klein beetje humus. De lege flesjes heb ik naar een basisschool gebracht, die gebruiken ze bij het Kerstdiner voor bloemetjes.lees meer
Mariël Boucherie
Mariël Boucherie
2018-09-26T16:06:42+0000
Lekkere sapjes...smaak is goed en er zit naar verhouding meer groente in dan fruit wat ik een enorme pré vind. De... bezorging is snel en goed. Pluspunt vind ik ook de herbruikbare flesjes! Kortom..aanraderlees meer
Marvin Dool
Marvin Dool
2018-09-25T00:05:09+0000
Super sapjes!Super service.
Petra Saron
Petra Saron
2018-09-13T09:14:51+0000
ik heb een mix besteld en ik vind ze allemaal super
Brenda Sarbach
Brenda Sarbach
2018-09-11T05:23:49+0000
De sapjes zijn goed van smaak. Echt lekker en dat terwijl het grootst gedeelte van het sap, groentes zijn. Super... service. Heel praktisch.lees meer
Jolien VW
Jolien VW
2018-09-10T06:42:20+0000
Deze detox kuur is een aanrader. Bestelling en levering verliep zeer vlot. Goede begeleiding en uitleg. Lekkere... soepjes, voldoende thee, ... Ik heb gemerkt hoe belangrijk de pretox is. Hoe beter je dit volgt, hoe minder side effects. Zelf heb ik enkel de sapjes gedronken en niets extra gegeten. Niet altijd even eenvoudig, maar de voldoening na dag 5 is extra groot! Heel veel energie, clean gevoel en 3kg lichterlees meer
Angela Seerden
Angela Seerden
2018-09-08T19:14:39+0000
Ik heb de box besteld en deze werd keurig binnen de afgesproken tijd bezorgd. We hebben nu verschillende sapjes... geprobeerd en we zijn aangenaam verrast, erg lekker !!! Gaan het zeker vaker bestellen.lees meer
Thea Hamers
Thea Hamers
2018-09-08T07:56:39+0000
heerlijk en super gezond en 100% puur sap en heel gevarieerd en prima bezorgd en altijd conform afspraak (datum en... tijd). Toppie! Han en Thealees meer
Marieke Arink
Marieke Arink
2018-09-04T15:53:14+0000
Ik heb de detox kuur van 3 dagen gedaan. Ik heb al verschillende detox kuren gedaan, maar dit vond ik echt de... lekkerste! De sapjes zijn van goede kwaliteit en allemaal goed te drinken. De levering ging goed en op de afgesproken tijd en alles wat netjes verpakt en er was niks beschadigd.lees meer
Iris Jansen-Vreijling
Iris Jansen-Vreijling
2018-08-30T05:01:06+0000
Goede website, prima service en leveringsafspraken. En het belangrijkste is natuurlijk dat de sapjes echt goed zijn. Ik... vind de smaken vergeleken met andere groentesapbedrijven lekkerder en afwisselender. Ik ben heel tevreden!lees meer
Bernice Muntz
Bernice Muntz
2018-08-15T13:27:01+0000
Geweldig fijn bedrijf. Heerlijke sappen, goede communicatie, echt een aanrader.
Larissa Santa
Larissa Santa
2018-08-10T00:03:55+0000
Mijn klanten en ik zeer tevreden!
Boey Kristina
Boey Kristina
2018-08-08T06:56:08+0000
Heerlijk gezonde sapjes, biologisch en slowjuiced waren voor mij de dingen die me over de streep getrokken hebben en... ook de levering aan huis. Ik vind alles geweldig aan sapje! Doe zeker zo voort. Hopelijk ook eens een promo of korting?lees meer
Madelon van Wetering
Madelon van Wetering
2018-07-31T09:00:30+0000
Mira Brugman
Mira Brugman
2018-07-26T17:31:01+0000
Super lekker en altijd fijn om in huis te hebben👍
Hilde Pellens
Hilde Pellens
2018-07-18T09:05:55+0000
Zeer goed, op tijd geleverd en netjes verpakt. Meteen in de diepvries gedaan en elke avond neem ik er eentje uit om de... volgende dag te drinken, zodat ik zeker mijn groentenportie binnen heb:) Lekker en fris...Superlees meer
Lotte Rorije-Kuijer
Lotte Rorije-Kuijer
2018-07-11T16:53:37+0000
Super detox, de ochtend "kick" is niet mijn ding. Maar de overige drankjes zijn heerlijk! Nu de diepvries volstaan... met sapjes voor "tussendoor".lees meer
Sandra Maas
Sandra Maas
2018-06-30T19:38:35+0000
Net mijn 5-daagde sapkuur afgerond en ben super tevreden! Sapjes zijn heerlijk en heb eigenlijk helemaal geen behoefte... gehad aan meer. Eerste dag was misschien alleen wat 'afkicken'.Ben wat afgevallen en hoop hiermee weer mijn oude gezonde patroon weer op te pakken wat ik even (te lang) kwijt was. Het gemak dat alles voor 5 dagen klaar staat is ook ideaal. Ik ga het zeker nog eens herhalen!!lees meer
Yvette Groenewegen
Yvette Groenewegen
2018-06-24T08:31:03+0000
Heb de 7 dagen detox plus gedaan. Wilde veel 'interne rommel' kwijt. Zeer goed vol te houden. Nauwelijks honger. Moest... nog zelfs goed door drinken met elk uur een sapje! Daarna tweede week bijbesteld (normale detox) en deze gecombineerd met 2 kleine salades zonder koolhydraten. De sapjes verdeel ik nu wat meer zodat ik er langer mee doe. De sappen zijn bijna allemaal lekker of zeer goed te doen. Hun service is uitstekend, ben blij dat ik ze aangeraden heb gekregen. Bijkomstigheid: 4,5 kilo kwijt in 12 dagen.lees meer
Ramona de Brock
Ramona de Brock
2018-06-19T11:37:50+0000
Heerlijke sapjes, volgens afspraak geleverd. Snel reactie per mail bij vragen.
Monique van Ee
Monique van Ee
2018-06-16T06:16:26+0000
Heerlijke sapjes en ook de soepjes zijn super lekker. Jammer dat de soepjes alleen bij de detox verkrijgbaar zijn en... niet los.lees meer
Barbara Francis
Barbara Francis
2018-06-15T05:54:27+0000
Net een detoxkuur van 3 dagen gedaan. Zag er aanvankelijk een beetje tegenop maar ik vond het prima te doen! Heerlijke... sapjes en geen honger! Het ging zelfs zo goed dat ik een vierde dag eraan vastgeplakt heb.( had nog sapjes van een vorige bestelling over).Enorme aanrader als cadeau voor jezelf.lees meer
Matteus Lamers
Matteus Lamers
2018-06-06T12:26:13+0000
I love it 🙂
Els Driesse
Els Driesse
2018-06-03T12:32:11+0000
Keurig bezorgd, goeie ervaring, wellicht voor herhaling vatbaar
Monique Bos
Monique Bos
2018-05-31T08:46:08+0000
Ik drink iedere dag een sapje als extra aanvulling. De sapjes zijn erg smaakvol.
Herna Harthoorn
Herna Harthoorn
2018-05-23T15:25:28+0000
Super lekkere sapjes en shotjes van de 7 dagen detox!prima vol te houden
Annick Beukers
Annick Beukers
2018-05-22T08:07:56+0000
Goede service, heldere communicatie, lekkere sappen! Vond het heel luxe om zo een detox kuur te doen, je hoeft nergens... over na te denken en de sappen en soepen zijn echt lekker. De eerste 3 dagen waren prima te doen, dag 4 en 5 heb ik wel honger gehad en kreeg ik het ook echt niet meer warm. Toen maar wel wat salade en avocado gaan eten erbij, dat voel je direct! 🙂 Recepten voor pre- en after tox zijn ook goed, lekker en fijn ter inspiratie. Al met al een goede ervaring: voel me helemaal schoon, fris, opgeladen en ben meer dan 3 kilo lichter!lees meer
Ilse Baan-Meijer
Ilse Baan-Meijer
2018-05-17T07:25:05+0000
Ik heb vorige week een 3 daagse sapjes kuur gedaan.Super tevreden over bezorging, smaak en extra informatie via de... mail.Tot de volgende keerlees meer
Lottie Marcelle-Arends
Lottie Marcelle-Arends
2018-04-28T06:26:19+0000
Onlangs de 3 daagse detoxkuur gedaan. Was goed vol te houden! Sapjes waren lekker behalve variant “fresh” die vond... ik persoonlijk echt niet lekker. Opgeblazen gevoel is weg en Mn huid kreeg echt een oppepper! Zou het zeker aanraden en ben van plan vaker zo’n kuurtje te doen. Wil in Mn dagelijkse leven ook wat sapjes toevoegen want vind het ook erg makkelijk.lees meer
Margriet van Gelder
Margriet van Gelder
2018-04-23T09:16:25+0000
Vorige week de 3 daagde kuur gedaan. Het was de eerste dag even wennen aan de smaken. Maar dag 2 en 3 ging stukken... beter. Het flesje met de tomatensoep is tijdens het ontdooien gesprongen, dus toen heb ik zelf maar een soepje gemaakt. Ik had tot gisteren veel last van maagkramp en diarree. Komt dat wel vaker voor. In de toekomst zou ik het zo weer doen. Topprodukten!lees meer
Iris Frederix
Iris Frederix
2018-04-23T06:18:40+0000
Tessa Vosselman
Tessa Vosselman
2018-04-17T08:41:32+0000
Els Cappel
Els Cappel
2018-04-14T20:35:48+0000
Perfect geregeld! Alles.Ik kies voor de groene sapjes en die drink ik iedere dag.Ik heb ooit teveel bietensap... gedronken; daar geniet ik nog van 🙂 Dus voor mij de sapjes zonder bietjes. De groene soorten Fuel en Detox hebben mijn voorkeur! Jammie, heerlijk, die krijgen een dikke 10.lees meer
Marian Van Ek-van Egmond
Marian Van Ek-van Egmond
2018-04-07T11:48:01+0000
Heerlijke sapjes, verrassende combinaties ! Levering prima, alleen stond hun tijd nog op wintertijd in de... track-and-trace, kwamen 'opeens' een uur te vroeg.... No big deal. Zouden de flesjes geretourneerd kunnen worden, nóg beter. Ik kan er nu niets mee, daar de etiketten er niet af kunnen, lijkt er in gegraveerd.. Dus sapjes na maken kan, maar dan grote stickers er overheen.. 😉lees meer
Wendy Grader
Wendy Grader
2018-04-07T08:59:15+0000
Heerlijke sapjes en goede snelle service! Ik stop ze in de vriezer en zo nu en dan neem ik er 1 bij gebrek aan zin in... ontbijt...zo lekker!lees meer
Ruurd Kleuver
Ruurd Kleuver
2018-04-02T16:15:46+0000
makkelijk en lekker je groenten consumeren 🙂
Heidi Hannewijk
Heidi Hannewijk
2018-03-31T06:44:02+0000
Voel me super goed na de 3 daagse detox, goede smaak en geen honger gevoel, je hoeft niks extras te eten om het vol te... houden! Laat de lente nu maar komen 🙂lees meer
Sarala Shelley Krabbenborg
Sarala Shelley Krabbenborg
2018-03-22T18:41:23+0000
Ik heb net voor de tweede keer de detox 3-daagse afgerond. Lekkere sapjes. Het feit dat het allemaal biologisch is vind... ik fijn. De detox is goed te doen al mis ik een "bite". Ik heb de sapjes iets meer verspreid dan in het bijgeleverde schema omdat ik anders aan het einde van de middag toch honger kreeg. 1 sapje was geleverd in een kapot flesje. De waarde daarvan heb ik weer terug gestort gekregen. Zeer klantvriendelijk bedrijf. Respectvol naar de klant en de natuur!lees meer
Jozefien Anne Lynn Marsboom
Jozefien Anne Lynn Marsboom
2018-03-22T11:19:06+0000
Héél leuk concept, zonder toegevoegde suikers en bijzonder lekker!
Debora van der Zee-Denekamp
Debora van der Zee-Denekamp
2018-03-19T08:08:17+0000
Hele lekkere sapjes, veel variatie en heel leuk verpakt allemaal, het voelt als een cadeautje als je de box uitpakt. Ik... ga zeker vaker bestellen!lees meer
Désirée Somsen-Appeldoorn
Désirée Somsen-Appeldoorn
2018-03-14T10:41:21+0000
Marlies Gerritsen
Marlies Gerritsen
2018-03-12T12:36:52+0000
Het is verbazingwekkend hoeveel groenten je binnenkrijgt als je Sapje gebruikt!Het is een lekker drankje en je voelt... je fitter en energieker! Het is ook goed voor je toiletbezoek!!!!een aanrader!!!lees meer
Nicol De Ridder-van Lieshout
Nicol De Ridder-van Lieshout
2018-03-09T16:58:05+0000
Vandaag 3 daagse kuur afgerond. Het is me alles meegevallen. De smaken zijn niet zo mijn ding maar het is te doen. De... tomatensoep en pompoensoep waren wel erg lekker.Wat me erg meeviel was dat ik echt geen honger heb gehad. Af en toe zin om te knabbelen/kauwen. Daarvoor had ik wat rauwkost in de koelkast liggen.Na 3 dagen voel ik me goed, paar kilo lichter en minder 'vol'Goede kick off voor weer een goede start�lees meer
Katrien Vandermeulen
Katrien Vandermeulen
2018-03-04T15:43:46+0000
Super service en zeer lekkere sapjes
Leonie Bay
Leonie Bay
2018-03-03T08:48:44+0000
Mil Mohringer
Mil Mohringer
2018-02-27T12:33:01+0000
Ik heb recentelijk de 3-daagse detox gedaan. De bezorging verliep niet helemaal vlekkeloos maar ik werd wel keurig (een... aantal keren) op de hoogte gehouden van de vertraging via sms. Niets aan te merken op de verpakking, alles zag er keurig uit, alles was heel en compleet. :-)De kuur zelf is geloof ik niet helemaal aan mij besteed. Ik was van plan er niets naast te eten maar ben dat uiteindelijk wel gaan doen omdat ik echt de hele dag een hongerig gevoel had. Het warme soepje aan het eind van de dag was daardoor heerlijk. Komt misschien door het winterse weer, hoor, dat ik steeds snakte naar iets warms en er zit voor mij een limiet aan hoeveel thee ik kan drinken op een dag.Ik vond de meeste sapjes goed te drinken en vond alleen de tomatensoep niet echt lekker maar dat is natuurlijk persoonlijk. Ik had wel het idee dat de hele dag door sap drinken een aanslag op mijn gebit was en heb vaak tussendoor mijn mond gespoeld met water.Ik denk niet dat ik deze kuur nog een keer ga doen maar ik ben zeker van plan af en toe wat sapjes te bestellen als aanvulling op mijn gewone eetpatroon.En ik vond het wel leuk een keertje geprobeerd te hebben.lees meer
Mariana Santos
Mariana Santos
2018-02-23T08:26:48+0000
Very good quality juices, delicious and the delivery guy was very kind and friendly.I have bought the box with 24... juices and all the flavours delivered were yummy.lees meer
Jietong Hsu
Jietong Hsu
2018-02-23T00:00:56+0000
Janina Carmesin
Janina Carmesin
2018-02-21T18:00:00+0000
Super bezorging, precies op de aangegeven tijd en super aardige bezorger die de doos ook nog voor mij naar boven wilde... dragen. Een sapje is helaas stuk gegaan bij het ontdooien, de rest was heel lekker. Goed om van tevoren te weten is dat het redelijk lichte sapjes zijn dus geen smoothies maar echt detoxen.lees meer
Jacob Eerbeek-Zhang
Jacob Eerbeek-Zhang
2018-02-20T18:48:40+0000
Femke Hogema
Femke Hogema
2018-02-20T07:24:46+0000
Heerlijke sapjes, snel geleverd, met aandacht verpakt. Veel keuze, top!
Francis Kraan
Francis Kraan
2018-02-15T07:51:52+0000
Sandra Groot
Sandra Groot
2018-02-13T17:40:58+0000
👍ben nu met dag 2 van de 3 bezig. Ik vind de sapjes heerlijk en de soepjes ook! De bezorging was ook goed, mooi op... tijd. Ik ga het zeker nog een keer doen.lees meer
Froukje Bos-de Jong
Froukje Bos-de Jong
2018-02-11T07:00:25+0000
De sapjes overtreffen echt al mijn verwachtingen! Ik had gehoopt dat het ‘te doen’ was om ze te drinken, maar ze... zijn zo lekker! Deze combinaties en verhoudingen krijg je zelf thuis echt niet voor elkaar!lees meer
Sissi Grosfeld
Sissi Grosfeld
2018-02-09T16:58:55+0000
Goede service, alles volgens afspraak geleverd. Door aanvullende informatie is het sapvasten programma prima vol te... houdenlees meer
Maartje Doedens
Maartje Doedens
2018-01-29T09:09:03+0000
Gisteren de vijfdaagse kuur afgemaakt. Ik wilde het ongezonde eetpatroon van de feestdagen proberen te doorbreken, maar... dat lukte me niet alleen. Een aantal maanden geleden heb ik deze kuur ook al eens gedaan. Het werkt goed! Eerst wat hoofdpijn door minder koffie en minder suikers. Daarna ga je je steeds fitter en gezonder voelen! Het is heerlijk om daarna weer vast voedsel te kunnen eten, maar hier is de ervaring dat je dan dus veel gezonder blijft eten. En de behoefte aan koffie, suikers en vet eten is nagenoeg weg!lees meer
Robert Obbes
Robert Obbes
2018-01-26T16:14:10+0000
Lekker vers en supergezond.
Cindy Braat
Cindy Braat
2018-01-23T08:01:46+0000
Esther Veenboer
Esther Veenboer
2018-01-23T06:11:53+0000
JD Leclercq
JD Leclercq
2018-01-19T06:22:26+0000
Ik ben afgelopen maandag ermee begonnen voor de 3 dagen detox kuur.Normaal zou ik dit nooit doen of volhouden, maar... omdat mijn nichtje in Hawaii hierover sprak en ik jullie gevonden had dacht ik let me give it a try!Bezorging ging al goed.Dag 1 ging zo goed en zo simpel, ik had ook een salade erbij gegeten in mijn lunch dat was wel ff lekker. Ook at ik in de middag blauwe besjes erbij, want ik hou van snoepen tussendoor dus dan maar dat.Ook was ik blij met de soepjes s'avonds.Dag 1 overleeft en zo kon ik ook dag 2&3 overleven het was echt een prestatie voor mezelf, ik ben trots op mezelf maar ook dankzij jullie omdat de drankjes ook erg lekker waren helemaal niet vies, toppi!Ik ga het vd zomer denk ik weer proberen maar dan de 5 dagenThx ������������lees meer
Jenilee de Cuba
Jenilee de Cuba
2018-01-15T14:40:32+0000
Love the Sapjes juices, in my opionion very well balanced.I’ve now done the “Detox 3day plus”and i really love... it. My body feels great during the detox, more energy, senses feel heightened. I’m not much of a morning person but the Kick juice gives me a good kick to face the morning. Also noticed i lost some weight after the detox, my body felt cleaner, less bloated aswel. Love these juiceslees meer
Avalon Olivier
Avalon Olivier
2018-01-15T12:00:34+0000
Ik heb sapje besteld want ik heb eerder de Detox gedaan en vondt de sapjes erg lekker . Nu kon ik zelf kiezen welke en... het kwam snel naar mijn huis. Goeie service en goed kwaliteit sapjes. ! 🙂lees meer
Ina Speelman
Ina Speelman
2018-01-13T11:02:34+0000
Heerlijke sapjes, al eerder 5 daagse sapkuren gedaan. Nu weer drie dagen sapjes om te resetten. Vooral in mijn hoofd.... Prima service, ook als de bezorging door overmacht niet zo gaat als gepland. goede informatie, persoonlijk gebeld en snel opgelost! Ik ben blij dat ik me de sapjes en sapkuren kan veroorloven en ik doe liever een sapkuur dan een paar keer flink uit eten gaan.lees meer
Karen Desmet
Karen Desmet
2018-01-12T13:06:46+0000
Ik vind het geniaal! Lekker, gezond... gewoon super!!! Dank juliie! Karen
Ingrid Eisenburger
Ingrid Eisenburger
2018-01-12T06:14:15+0000
Stephanie Smit
Stephanie Smit
2018-01-10T08:22:41+0000
Els Staal
Els Staal
2018-01-10T08:13:23+0000
Ik heb nu twee keer voor een vriesvak vol sapjes besteld. Ben er erg blij mee dat ze in glas worden geleverd! De smaak... is prima, de levering op het afgesproken uur wat ik heel erg handig vind. Prima product.lees meer
Wendy Mersie
Wendy Mersie
2018-01-10T07:02:24+0000
Ingrid Baars
Ingrid Baars
2018-01-05T14:14:56+0000
Ik zit nu op dag 4 van de 5-daagse sapkuur. Ik wilde een soort kick-start om af te vallen en zo de overgang naar (nog)... gezonder eten makkelijker te maken. De bezorging van de sapjes was perfect, precies op het afgesproken uur. Grootste voordeel is dat je niet hoeft na te denken, alles is klaar en over nagedacht en een schema met de tijden wanneer je een sapje drinkt. Positief is ook dat het er veel op een dag zijn. De smaken zijn over het algemeen erg goed, je merkt dat daar heel veel aandacht aan is besteed. Ik heb besloten om alleen maar de sap te drinken en er geen salades bij te eten dus voelt het op sommige momenten toch erg spartaans aan en natuurlijk heel saai als je eigenlijk van de gezelligheid van lekker eten en drinken houdt maar ben er erg blij mee, het resultaat is nu al goed te merken. S'avonds de verschillende soorten soep heel erg lekker met name de pompoen en tomaat. En bedankt nog voor de persoonlijke mailtjes!lees meer
Silvia Sissie Stuve
Silvia Sissie Stuve
2017-12-29T11:39:28+0000
Smaak explosie!!! Ontzettend lekker!!
Annet Verkleij
Annet Verkleij
2017-12-27T12:35:47+0000
Eline Vogels
Eline Vogels
2017-12-22T08:50:07+0000
Een dagje treinen met mijn dochter bracht ons bij jullie. Super lekker, we hebben genoten en komen zeker nogmaals terug.
Eveline Assies
Eveline Assies
2017-12-08T08:58:09+0000
Zowel de sapjes als de logistiek van Sapje vind ik top
Marina Rakitow-van Veelen
Marina Rakitow-van Veelen
2017-10-31T15:25:35+0000
heerlijke uitgebalanceerde sappen van hoogwaardige kwaliteit en smaak !!
Judith van Goethem
Judith van Goethem
2017-10-31T12:19:51+0000
Francis Zonneveld Piek
Francis Zonneveld Piek
2017-10-29T19:39:16+0000
Super gezonde groentesapjes met een gastronomische invalshoek; super zalig dus!
Erwin En Sandra Jacobs
Erwin En Sandra Jacobs
2017-10-24T09:29:08+0000
Al maanden trouwe klant. Heerlijk de soorten sapjes & altijd netjes geleverd. Zeer tevreden.
Jeanette van Loenen
Jeanette van Loenen
2017-10-21T10:41:26+0000
Voor de tweede keer sapjes besteld! Heerlijk van smaak, ook fijn dat er groente in zit wat je niet zo snel eet, en... heel fijn dat het in glas zit.Goede service, snelle levering! Wij zijn blij met Sapje:-)lees meer
Femmie Schoemaker
Femmie Schoemaker
2017-10-17T21:25:52+0000
Tiny Otten
Tiny Otten
2017-10-13T07:08:45+0000
Max van Til
Max van Til
2017-10-06T13:54:42+0000
geweldig lekker & dito service!
Sarah Donker
Sarah Donker
2017-10-06T08:16:59+0000
Voor de 2e keer het 3 dagen detox pakket gedaan. Heel goed bevallen net zoals vorige keer. Dit gaat een jaarlijkse... traditie worden! Zelfs mijn vriend enthousiast gekregen. Thanks!lees meer
Sonja van der Molen
Sonja van der Molen
2017-09-30T08:00:03+0000
Goed om een keertje te doen. De sapjes zijn heerlijk. 5 Dagen dezelfde groentesoep vond ik niet zo. De eerste 2,5 dag... gebeurde er heel veel met mijn lijf en voelde ik me niet best. Hoofdpijn, heel moe en misselijk. Ik dacht ‘nooit meer’ maar op de derde dag ging het in de middag steeds beter. Ik heb het gedaan omdat ik een reset in mijn eetpatroon nodig had en weer wat bewuster wilde worden van alles wat ik eet. Dat is gelukt! Nog 3k afgevallen ook. Bezorging is top en ultiem gemak! Had het allemaal niet zelf willen persen.lees meer
Tanja Verkerk-Muschter
Tanja Verkerk-Muschter
2017-09-22T08:40:07+0000
Christa Logtenberg
Christa Logtenberg
2017-09-22T08:35:07+0000
Super handig als je zelf geen zin of tijd hebt om met je slowjuicer/sapcentrifuge sap te maken. De samenstelling per... sapje is zorgvuldig samengesteld (dat proef je!) en met de begeleidende teksten is een 3daagse detox-kuur goed vol te houden. Voor herhaling vatbaar!lees meer
Desiree de Visscher
Desiree de Visscher
2017-09-17T12:21:21+0000
Anita Grit
Anita Grit
2017-09-12T15:33:35+0000
Lekkerste (slowjuice) sapjes die ik tot nu toe gedronken heb. Het is bijna jammer dat het flesje zo snel leeg is......
Harmke van Eijndhoven
Harmke van Eijndhoven
2017-09-12T09:06:30+0000
De kuur van 7 dagen gedaan. Sapjes waren smakelijk. Ik heb er elke dag wel een flinke salade bij gegeten en ook bij het... ontbijt een aantal wortels of komkommer gegeten. De eerste dagen wat slapjes gevoeld maar de laatste dagen ging het prima. De sapjes zijn echt van goede kwaliteit.lees meer
Alexander Beks
Alexander Beks
2017-09-05T16:03:23+0000
Super dienstverlening, en top bevallen sapje-detox !
Caroline Brandsen
Caroline Brandsen
2017-09-05T11:58:30+0000
Heel blij met sapje!Gezond én heel lekker.Ik ga er dan ook echt even voor zitten en drink heel mindful mijn sapje... als ontbijt. Zo krijg ik heel veel groente (en wat fruit) binnen maar ook kruiden zoals kaneel en kurkuma.Ik haal het 's avonds uit de vriezer en wissel de kleur elke dag af zodat ik steeds wisselende smaken heb. Ik zet het dan gewoon op het aanrecht want vind het uit de koelkast veel te koud.lees meer
Sylvia van den Heerik
Sylvia van den Heerik
2017-09-05T08:26:23+0000
Programma gevolgd; pre-detox, 3 dagen sapjes met shotjes en de after-detox. Sapjes smaken prima (je hebt zo je... favorieten �) en de recepten zijn simpel, snel en overheerlijk. Een aanrader! ����lees meer
Nanda Van Londen
Nanda Van Londen
2017-09-02T21:13:24+0000
Ben helemaal fan van de sapjes. Allemaal super lekker en de smaak is zo puur. Word er helemaal vrolijk als ik bedenk... hoeveel gezonde vitaminen en mineralen er in zitten!! Elke dag een feestje�lees meer
Saskia van Wakeren
Saskia van Wakeren
2017-09-01T14:20:56+0000
Ik ben ondertussen echt een fan van Sapje. Ideaal dat ze ingevroren worden geleverd en tot nu toe vind ik alle smaken... heerlijk! Ik heb maar 1 probleem en dat is welk sapje ik de volgende dag wil gaan drinken 😉 De bezorging is ook prima geregeld.lees meer
Mariëlle Orth-Pol
Mariëlle Orth-Pol
2017-08-26T15:03:16+0000
Rachelle van Koningsbruggen
Rachelle van Koningsbruggen
2017-08-21T12:03:34+0000
Ik heb 2 dagen geleden de sapkuur afgerond en ik voel me hartstikke goed. Ben in totaal 1,5kg kwijt, ook nu ik weer... normaal heb gegeten. Heb genoten van de biologische sappen! � Ook vind ik het geweldig dat de sappen niet in een plastic fles zitten, maar in een glazen fles. En de ingrediënten zijn seizoensgebonden. Allemaal dingen waar ik blij van word �lees meer
Michiel Harff
Michiel Harff
2017-08-18T16:13:44+0000
Myreen Minnaar
Myreen Minnaar
2017-07-26T16:40:43+0000
Hier nog een fan. Getwijfeld vanwege de prijs maar ben helemaal om. Lekkerder en verser dan dit krijg je je sapjes... niet. Niet twijfelen, gewoon bestellen.lees meer
Sanna Kok
Sanna Kok
2017-07-25T09:28:27+0000
Ik heb een soort van sapkuur gedaan. Overdag dronk ik alleen maar sapjes, vijf dagen lang, en in de avond at ik een... lichte maaltijd als bijvoorbeeld salade, rijst, kip of tonijn. Het is me heel goed bevallen. Ik ga dit binnenkort nog een keer doen. Ik voel me nu fitter, 'luchtiger', opgeruimder en blijer. Bovendien ben ik bijna 3 kg afgevallen. De sapjes worden op de afgesproken tijd bezorgd, je zet ze gewoon op volgorde van de dag in de koelkast (je kunt ze 7 dagen koel bewaren) en je hoeft 5 dagen geen boodschappen verder te doen. Ideaal. Het enige waar je op moet letten is dat je ze op tijd opdrinkt tussen je afspraken door. Dus in de auto, op de fiets en op je werk. En wanneer je ze opdrinkt met een rietje bespaar je je tanden 😉 Simpele oplossing, groot plezier.lees meer
Jim Steenbakkers
Jim Steenbakkers
2017-07-18T14:29:16+0000
Elke ochtend als ik weer een sapje uit de vriezer haal ben ik weer blij. Ik mag dan namelijk in de middag dat sapje... opdrinken. In plaats van te gaan snacken neem ik dan tussen lunch en diner een sapje. Detox is mijn favoriet, deze is lekker kruidig. Voor mij werkt het sapje dubbel gezond, geen snack, toch een 'snack'. Ik heb zelf een tijd geleden een juicer gekocht, maar ik heb gewoon geen zin om de juiste ingrediënten in huis te halen om dit helemaal zelf te maken, en als ik dit dan wel deed dan is de smaak niet zoals bij sapje. De sapjes zijn enorm lekker, de combi's zijn spot on en proeven minstens zo vers. Ik heb sapje ontdekt in een van mijn favoriete lunchplekken, lang nagedacht of ik het voor mij niet exclusief moest houden (door ze alleen maar daar te kunnen drinken) maar ik kan inmiddels niet meer zonder mijn dagelijkse sapje...lees meer
Anne Schalekamp
Anne Schalekamp
2017-07-18T12:35:38+0000
Anneke Fokkema
Anneke Fokkema
2017-07-15T08:52:31+0000
Inmiddels bezig met de 3e dag van de opbouw periode na de detox kuur.Ik heb de 5daagse kuur gedaan en heb helemaal... geen hongergevoel gehad, behalve als ik te laat was met een sapje :-). Doordat er zo vaak een sapje te drinken was (ik heb ze meer gegeten), had ik zelfs moeite om op schema te blijven. De sapjes waren stuk voor stuk even lekker. Een groot voordeel vind ik dat de sapjes diepgevroren worden en er dus geen hulpstoffen of gamma bestralingen nodig zijn om de houdbaarheid te verlengen.Mijn gezichtshuid ziet er nu duidelijk beter uit.Tijdens de dagen ben ik voordat ik aan mijn dag begon gewoon doorgegaan met mijn routine van oilpulling. Hierbij neem je een hap of een lepel goede (bio) olie - ik gebruik kokosolie of olijfolie - in je mond en laat dat ca. 20 min. door je mond spoelen. Dit trekt gifstoffen uit je mond en lichaam. Daarna uitspugen (niet in de gootsteen/wastafel want dan kan de afvoer verstoppen). Daarna poets ik mijn tanden met een beetje bakingsoda op mijn tandenborstel. Dit neutraliseert en ontzuurt nog eens je mond.lees meer
Anneke Reijerse-van Der Leer
Anneke Reijerse-van Der Leer
2017-07-14T17:27:45+0000
Heerlijke sapjes! Worden diepgevroren aangeleverd, gaan dan bij mij de vriezer in en iedere dag ontdooi en drink ik er... eentje. Het smaakt heerlijk en ik heb ook echt het idee dat ik er fit bij blijf. Vooral de hoeveelheid verschillende groenten (fruit) en kruiden per sapje spreken me aan. Kortom: een nieuwe verslaving is geboren 🙂lees meer
Cindy Pouw
Cindy Pouw
2017-07-12T13:34:43+0000
De 5-daagse detoxkuur net afgerond en is me zeer goed bevallen. Bestellen en leveren ging soepel, alle informatie... helder en overzichtelijk. De sapjes zijn enorm lekker en gevarieerd en de kuur ging me makkelijk en goed af. Alle flesjes zijn van glas! Enige minpuntje is dat na 5 dagen dezelfde soep deze me wat ging tegen staan, die zou ook mogen wisselen.lees meer
Nanda Vroom-Nieuwkerk
Nanda Vroom-Nieuwkerk
2017-07-11T21:39:44+0000
Ik was hier heel blij mee. Ik heb onlangs een kuur gehad van iets anders en ik was nu zo blij met de smaak, de... "textuur" van de sapjes en de hoeveelheid!Niet te grote flessen en daardoor best veel flesjes op een dag.Ik voelde me goed, geen slapheid ofzo. Heb me wel goed voorbereid.Ik doe de 5 daagse zeker over Bezorging is wauw, wel jammer is dat ik net over de grens woon bij Tilburg, Maastricht is nog verder, en daardoor niet thuis geleverd kan krijgenlees meer
Mascha Meewis
Mascha Meewis
2017-07-11T11:59:09+0000
Ik heb de 3 daagse detox+ kuur gedaan en ben erg enthousiast! Het is echt een compleet pakket inclusief uitgebreide... informatie ter voorbereiding, heerlijke sapjes en geen honger. Aanrader!lees meer
Brigit van Haaster
Brigit van Haaster
2017-07-11T08:27:40+0000
We bestellen nu sinds een half jaar regelmatig de sapjes, die we dan opslaan in de vriezer. Mijn partner volgt een... Moermanachtig dieet waarbij aanbevolen wordt om 60% van de dagelijkse groentebehoefte rauw te consumeren. Mijn partner is niet zo'n rauwe groente-eter en dan zijn de groentesapjes van sap.je een uitkomst. Naast het zelf maken van groentesapjes met mijn slowjuicer. Maar dat hoef ik dan niet persé elke dag te doen. Dus superblij hiermee!lees meer
Rakèl Berg
Rakèl Berg
2017-07-11T08:19:52+0000
Smaak perfect... levering prima... fijn dat het in glas zit en niet in plastic... kortom voor herhaling vatbaar.
Esther Geskus
Esther Geskus
2017-07-11T08:11:50+0000
TOP!
Hinke Zijlstra
Hinke Zijlstra
2017-07-10T08:01:47+0000
Noor Schipper
Noor Schipper
2017-07-08T05:43:20+0000
Patricia Pereira
Patricia Pereira
2017-07-04T14:49:36+0000
Klaar met de 3 daagse kuur; De sapjes waren heerlijk en ik ben ook wat afgevallen. Ik vond de feit dat ik een salade... kon eten heel gerustellend ( al deed ik het 1x maar) en het feit dat je bijna elke keer een nieuwe smaak mag met elke sap vond ik ook een plus! Bedankt, en wie weet tot de volgende detox!!lees meer
Marion Springer
Marion Springer
2017-06-30T16:43:23+0000
De sapjes in goede orde ontvangen keurig verpakt en bevroren,ik gebruik ze niet consequent maar elke dag een!en het... bevalt me prima en smakelen heerlijk,heel hartelijke dank voor de service.lees meer
Joanneke Romkema
Joanneke Romkema
2017-06-30T15:03:54+0000
In een woord GEWELDIG! Echt! Alles!
Sabrina Groeneveld
Sabrina Groeneveld
2017-06-30T08:19:07+0000
Deze week voor het eerst Sapje geprobeerd. Het bevalt erg goed. De sapjes zijn heerlijk van smaak en het feit dat ze in... een glazen flesje zitten vind ik erg goed. Ik heb ze nog niet allemaal geproefd, maar verwacht dat alle smaken heerlijk zijn. De informatie op de kaartjes is ook top en geeft het gevoel heel gezond bezig te zijn. Ze zijn wel zoeter dan ik had verwacht. Heel lekker, als het daardoor maar niet zo is dat er meer fruit dan groenten inzitten. De variëteit van de groenten en fruitsoorten vind ik ook super cool, ik had van sommige groenten nog nooit gehoord :-). De keuze uit de verschillende smaken is ruim, zodat je voor elke stemming iets kunt kiezen. Ik ga vooral door met testen.lees meer
Wendy Nasri-van Hulst
Wendy Nasri-van Hulst
2017-06-28T14:32:56+0000
Goede en snelle respons op mijn email, snelle levering en overheerlijke sapjes! Wat een gemak. Waar ik zelf soms te lui... ben om een vers sapje te maken haal ik er nu 's ochtends een uit de vriezer die ik dan 's middags als tussendoortje nuttig. Wat een uitkomst �lees meer
Yvonne Kok
Yvonne Kok
2017-06-28T05:51:51+0000
Een krat met sapjes besteld,voor elke dag 1.Ze zijn zooooo lekker dat het er 2 per dag zijn geworden... �Heerlijk........lees meer
Tamara Dekker
Tamara Dekker
2017-06-25T17:56:38+0000
heerlijke pure sapjes! Eindelijk sapjes gevonden die meer 'hartig' dan zoet zijn!Beetje duur, maar lekkerrr....! en... heel fijn dat ze thuis bezorgd worden!lees meer
Gwendola Post-van Ingen
Gwendola Post-van Ingen
2017-06-13T06:27:51+0000
Top! En na een week voelde ik mij echt fantastisch! Heerlijke sapjes.....ze zijn allemaal even lekker. Ik vond alleen... de groentesoep wat minder....de eerste dagen gaat het nog wel maar na dag 4 was ik wel klaar met die soep en had ik graag een ander smaak soepje gehad �.lees meer
Marieke Oord-Hendriks
Marieke Oord-Hendriks
2017-06-05T09:15:55+0000
Francis Bak-van Leeuwen
Francis Bak-van Leeuwen
2017-06-03T06:05:59+0000
Was een maand bezig met koolhydraatarm eten, dat is altijd een succes bij mij, maar ik viel amper af. Dus besloot ik de... detoxkuur te gaan doen van sapje. De sapjes werden tijdig geleverd en waren heerlijk van smaak. Ik heb wel heel veel honger gehad tijdens de kuur, misschien omdat ik 4 kinderen heb en echt rusten er niet in zit. Ik ben een kilo per dag afgevallen tijdens de kuur (totaal 4 kilo). Dat motiveert enorm om door te gaan met een gezonde levensstijl. Ik vond het zwaar, maar het was het dubbel en dwars waard.lees meer
Jacqueline Modde
Jacqueline Modde
2017-05-30T14:14:52+0000
Ik heb van alle smaken één besteld, heb ze nog lang niet allemaal geproefd maar de 'Fresh' en de 'Boost' zijn in... ieder geval echt heerlijk, nog nooit zoiets geproefd, echt niet te vergelijken met gepasteuriseerd sap. Bezorging heel klantvriendelijk, je hoeft geen hele dag thuis te blijven want je krijgt de avond tevoren een tijdstip waarop de bestelling komt. Voor herhaling vatbaar!lees meer
Tanny van Bakel
Tanny van Bakel
2017-05-24T16:26:26+0000
Eefje Lammers
Eefje Lammers
2017-05-24T15:40:41+0000
Heerlijke sapjes!!!! Drie daagse kuur gedaan, alleen dag 2 was wat zwaarder maar de andere twee waren meer dan goed te... doen. Vooral het soepje s avonds was fijn.lees meer
Lian Kool
Lian Kool
2017-05-21T19:30:15+0000
Winneke Van Thiel
Winneke Van Thiel
2017-05-19T10:41:25+0000
Marieke Budgen
Marieke Budgen
2017-05-19T10:00:11+0000
Jagruti Haas
Jagruti Haas
2017-05-05T15:15:56+0000
Heerlijke sapjes en fijn in glazen flesjes die ik nu gebruik voor m'n soep, sap en smoothies! Ik had de 3 dagen kuur,... goed te doen behalve de hoofdpijn door m'n koffie detox (heel belangrijk om op tijd je koffie intake te minderen als voorbereiding!) Voor mij is het een goede reset en ga weer met een 'schone lei' beginnen!lees meer
Sylvia Roerade
Sylvia Roerade
2017-05-02T20:22:14+0000
Super goed afgeleverd, mooi op tijd en duidelijk wanneer het geleverd werd! En ook lekkere sapjes�
Erica Claessen
Erica Claessen
2017-05-02T15:18:04+0000
Goed te doen om de 2 uur een sapje geen hongergevoel en ook nog eens heel lekker top !!!Een echte aanrader
Nienes Moodlab
Nienes Moodlab
2017-04-15T10:38:51+0000
Prachtig vormgegeven, alleen daarom al krijg je echt zin in een sapje, en door de enorme variëteit en soorten... groenten/fruit en dan ook nog versgeperst uit een slow-juicer; dat krijg je zelf thuis niet even voor elkaar.Daarom is t echt een aanrader!lees meer
Marga Schouten - van Dijck
Marga Schouten - van Dijck
2017-04-13T19:51:13+0000
Al een aantal keren in de afgelopen jaren heb ik een detox-kuur van Sapje gedaan. Ik ken ook andere aanbieders, maar... Sapje steekt er oprecht met kop en schouders bovenuit. De begeleiding is optimaal, de sappen zijn enorm goed van smaak en divers en de sappen doen optimaal hun werk. Tijdens en na de kuur ben ik heel helder van geest en na de kuur geniet ik van tomeloze energie.Het is heel fijn om direct contact te kunnen onderhouden wanneer je met vragen zit. Na de geboorte van mijn kindje, inmiddels 8 maanden geleden, had ik nét even wat meer voeding nodig dus heb ik op aanraden een gezonde kleine salade erbij gemaakt tijdens lunch. De combinatie van de heerlijke sappen met een salade is een succes gebleken. Ik kan Sapje iedereen aanraden!lees meer
Sandra Moerman
Sandra Moerman
2017-03-31T13:03:29+0000
Inmiddels bezig met dag 4 van de vijfdaagse Detox-kuur. Omdat je bijna elk uur wel een sapje mag drinken en veel water... en kruidenthee drinkt, heb je (bijna) geen trek tussendoor. Dat is wel heel fijn. De sapjes zelf zijn smakelijk en je proeft dat ze supervers en supergezond zijn. Ik voel me er goed bij. So far, so good! Nog wel een paar tips van mijn mondhygiëniste die ik met jullie wil delen. De vele sapjes doen, volgens haar, namelijk wel een aanslag op je tanden. Zij raadde mij aan om pas minimaal een half uur na een sapje je tanden te poetsen en dat ook ergens midden op de dag, ook weer minimaal een half uur na een sapje, nogmaals te doen. Dit om de zuren die je fluor aantasten wat te compenseren. Bovendien, omdat je door het ontgiften behoorlijk wat aanslag op je tong krijgt, elke dag met een tongschraper je tong schoon te schrapen. De bacteriën gaan anders feestvieren in je mond en dat wil je niet. Je adem ruikt ook nog eens veel frisser als je de tongschraper gebruikt.lees meer
Marieke de Boer
Marieke de Boer
2017-03-23T22:14:35+0000
Fantastisch!!! Mooie site, makkelijk bestellen, zeer attente service en heeeeeerlijke sapjes! Gezond leven was nog... nooit zo leuk!! 🙂lees meer
Marieke Soons
Marieke Soons
2017-03-09T08:37:08+0000
Heerlijke sapjes, netjes op tijd en diepbevroren afgeleverd dus krakend vers!
Aarika Vareena
Aarika Vareena
2017-02-21T13:45:36+0000
Bettina Neseker
Bettina Neseker
2017-02-20T09:11:09+0000
Ik heb een 3-daagse detoxkuur via Sapje gedaan. De sapjes waren echt heerlijk! Ook werd je goed begeleid voor, tijdens... en na de detox met lekkere recepten. Zo werd het detoxen extra makkelijk gemaakt. Doordat je veel én hele lekkere sapjes krijgt is het detoxen ook goed vol te houden. Ik had verwacht mij slap, hongerig en koud te voelen tijdens de detox maar ik had juist heel veel energie en nergens last van! Echt een aanrader!!!lees meer
Anna van Neerven
Anna van Neerven
2017-02-19T14:23:18+0000
Begin februari een sapkuur gevolgd bij Sapje tijdens de new year, new me challenge van bbb health boutique. Ik ging de... uitdaging aan: 5 dagen sapdetox. Van te voren al heel leuk contact gehad met Joël en ook tijdens de sapdetox kan je de Sap crew gewoon benaderen. Zo fijn dat de sapjes thuis geleverd kunnen worden. Het fijne van de sapjes van Sapje is dat ze voornamelijk uit groente bestaan, gevarieerd zijn en je sluit af met een heerlijke soep. Tijdens deze 5 daagse kuur had ik geen hongergevoel, en voelde me fit (om de dag getraind in de warmtecabine bij bbb en hot yoga sessies!). Mocht je een keer een sapdetox willen proberen dan kan ik de detox van Sapje echt aanraden. Dankjewel lieve mensen van Sapje voor de fijne begeleiding en jullie kwaliteit!lees meer
Magali Fleche
Magali Fleche
2017-02-08T19:15:36+0000
Ik heb de sapjes gisteren ontvangen om vandaag de 1-dag detox kuur te doen. Alles ging helemaal heel goed, van de... detox-informatie emails over de voorbereiding en menu's, het uitleg, de bezorging, de bevroren sapjes en de mooie herbruikbaar flesjes.De sapjes zijn heerlijk en zo een sapkuur is echt prima te doen! Het voelt alsof ik mijn lichaam heb verwend. Ik voel me aan het eind van de dag rustig en ontspannen. Vond de dagprogramma ook super fijn. De soep moet nog op maar alvast hartstikke bedankt Joël & Rosalynn voor de goeie zorgen :).lees meer
Anita Riemersma
Anita Riemersma
2017-02-08T15:45:14+0000
Ik neem al meer dan een jaar elke dag een sapje van sap.je en ben daar zeer tevreden over. De sapjes zijn lekker, erg... gezond en ik voel me er goed bij.Eerst haalde ik de sapjes altijd 1x per maand op, omdat ik buiten het bezorggebied woon. Maar de huidige bezorging werkt prima en volgens afspraak. Bovendien is de communicatie met sap.je altijd heel erg prettig verlopen. Goed dat er zoveel aan recycling wordt gedaan.Een aanrader!lees meer
Annemieke Gerards-Eskens
Annemieke Gerards-Eskens
2017-02-08T13:52:52+0000
Marlies Post
Marlies Post
2017-02-08T13:44:51+0000
Inge de Brouwer
Inge de Brouwer
2017-02-01T19:36:12+0000
Ik heb de 3-daagse detox gedaan en ben heel enthousiast. Heerlijke sapjes, lekker veel groente, en (bijna) geen honger.... Echt heel fijn!lees meer
Patricia Bout
Patricia Bout
2017-01-05T08:35:11+0000
Je voelt je echt fit gedurende de detox (en zeker nog daarna). Dit jaar gaan we er weer voor en super dat jullie nu... door het hele land bezorgen.lees meer
Severine Meijer
Severine Meijer
2017-01-05T08:32:36+0000
Wij voelden ons geweldig tijdens en na het sappen met Sapje! Aanrader! Hebben zojuist weer 'geboekt' voor komend... voorjaar! Heerlijke sapjes en we kijken nu al uit naar dagelijks het heerlijke soepje!��lees meer
Barbara de Koning
Barbara de Koning
2016-11-15T13:51:57+0000
Ik heb de 5 dagen detox gedaan en kan deze zeer aanraden !. Tijdens de 3 dagen voorbereiding weinig energie en lichte... hoofdpijn ervaren. Tijdens de detox voelde ik mij prima. Het is simpel te doen, voldoende aan de geleverde sapjes en soep. Ik voel mij heel energiek en ben paar kilo lichter. Kado voor jezelf :-))lees meer
Maud Robeerst
Maud Robeerst
2016-08-01T10:24:52+0000
Michiel Van der Eerde
Michiel Van der Eerde
2016-07-30T10:36:15+0000
Sapje bedankt!!! Mijn aller eerste detox - 3 dagen sapjes. Boven verwachting goed vol te houden (en ik eet veel en... lekker, dus dat zegt wat;) Heerlijke sappen, super vers. Ik voel me nu mega fit en ga zeker nog even door op deze gezonde toer. Alles waar ik tegenop zag is mij reuze meegevallen. De bezorging van de sapjes en de begeleiding vooraf is echt goed verzorgd. Nogmaals dank!! Gr Michiel van der Eerdelees meer
Nofar Biran
Nofar Biran
2016-07-26T08:51:05+0000
Vorige week mijn aller eerste sapjes kuur ooit 3 dagen) gewonnen bij Sapje. Het fijne eraan vond ik dat er zodanig veel... sapjes waren op een dag, dat voor je het wist je weer eentje mocht drinken. De sapjes waren lekker en het gaf een voldoening aan het einde van de rit. Zeker omdat je ervoor al mindert met suiker, zuivel en vlees en daarna ook. Dan kom je in een aangename ritme met lekkere bijgevoegde recepten. Dankjewel nogmaals! 🙂lees meer
Claude Van de Vijver
Claude Van de Vijver
2016-07-09T15:11:03+0000
Ne Lieke
Ne Lieke
2016-06-15T09:31:11+0000
Vorige week een 3-daagse detox gedaan en dat is heel goed bevallen. Heerlijke sapjes, goede begeleiding (ook voor pre-... en aftertox fijne recepten) en echt goed vol te houden. Naast een schoon gevoel en - niet onbelangrijk wat kilootjes eraf - maakt het dat je echt anders naar je eten kijkt. Als je nog twijfelt: niet doen, gun jezelf dit!lees meer
Beatrijs Wijnberg
Beatrijs Wijnberg
2016-06-03T16:41:21+0000
Heb een driedaagse detoxkuur gedaan, ging erg goed, echt voor herhaling vatbaar, ruim 2 kilo afgevallen en gestopt met... roken !lees meer
Amber Melchior
Amber Melchior
2016-05-30T06:39:55+0000
Sap.je!Wat een super detox! Ik had de 3 daagse detox gewonnen met jullie gave win actie en heb zelf 2 dagen... bijgekocht in totaal dus 5 dagen enkel sapjes gedronken. Waar zal ik beginnen, de uitleg en bijgeleverde pre- en after-tox zijn tot in de puntjes uitgewerkt, wat je het gevoel geeft dat je in goede handen bent. Duidelijk systeem en volgorde, gewoon uit de vriezer halen, nachtje laten ontdooien en dan zijn ze drinkbaar. De sapjes zelf zijn ook nog eens heerlijk. De soep is ook erg smakelijk en wat was het fijn om iets warms te hebben 's avonds. Leuke bijkomstigheid is dat je wat afvalt, dat is er ook echt af gebleven! Heb de detox als een soort kickstart naar een gezondere lifestyle in gezet. Zeker weer een keer! Thanks Sapje!lees meer
Anouk Willemsen
Anouk Willemsen
2016-04-26T08:53:18+0000
ik vond 3 dagen detoxen een fijne ervaring! wel wat dubbele gevoelens, want dag 1 van de detox had ik enorme hoofdpijn.... maar geen honger gelukkig en de sappen zijn prima te doen, zeker icm wat rauwkost bij avondeten. beste effect voor mij is dat dit hopelijk de start is van wat een gezonder voedingspatroon, in ieder geval wat bewuster eten een paar dagen per week. verder voel ik me een stuk energieker (op het hyper af zelfs!) en - ook leuk meegenomen - ben ik 2,5 kilo afgevallen in 1 week tijd. al met al top dus!veel dank voor alle zorg en aandacht waarmee jullie dit doen: super service en begeleiding!lees meer
Karin Berghuis-Dijk
Karin Berghuis-Dijk
2016-04-14T17:19:24+0000
Louise van Oostrom
Louise van Oostrom
2016-01-29T09:25:11+0000
3 dagen Detox is prima bevallen. De sapjes zijn heerlijk, Superfood is mijn favoriet. Voel me erg fit nu en ook de... recepten die je voor- en na- detox kan bereiden zijn super. Prima uitleg en heel gemakkelijk vol te houden; tijdens de detox houd je tijd over omdat je geen maaltijden hoeft te bereiden. 🙂lees meer
Milly Zwaan
Milly Zwaan
2015-10-15T18:41:03+0000
Hans J J M Festen
Hans J J M Festen
2015-08-24T20:25:12+0000
Bijna klaar met de 5-daagse detox, ging super goed! Sapjes zijn heerlijk! Voor herhaling vatbaar!
Dave Kellenaers
Dave Kellenaers
2015-08-10T09:35:41+0000
Sapje is Top! 3 dagen ge-detoxt met heerlijke sapjes, soep - en Kamille thee. Goede en volledige info - en begeleiding... zowel voor, tijdens en na de kuur. Gaf me een enorme Boost aan energie en ben daarna niet vervallen in een 'ongezonder' patroon. Kijk uit naar de volgende kuur in het najaar.lees meer
Agnes Van Oeveren Jacobson
Agnes Van Oeveren Jacobson
2015-08-04T14:47:16+0000
Na 5 dagen detox met heerlijke sapjes en soep (kuur had van mij veel langer mogen duren), inmiddels 17 dagen, 19 uur en... 43 minuten nicotine vrij. En dat na 46 jaar. Stoppen met roken (en uberhaupt gezond leven) is een stuk eenvoudiger met Sapje! Aanrader!lees meer
Danielle Vooren
Danielle Vooren
2015-07-17T11:14:49+0000
Eveline de Aldrey
Eveline de Aldrey
2015-07-02T21:55:11+0000
Rita Roelvink
Rita Roelvink
2015-06-10T13:43:50+0000
Ik ben na de detox kuur van drie dagen gestopt met roken, niet verwacht maar ging vanzelf. Bedankt voor de super... aardige begeleiding en jullie enthousiasme.lees meer
Gretha Hogeterp
Gretha Hogeterp
2015-05-22T17:46:50+0000
Maak elke dag een sapje.
Anouk de Vries - Pangemanan
Anouk de Vries - Pangemanan
2015-03-28T11:08:00+0000
De sapjes van Sapje zijn echt top! Gezond én smaakvol
Evita Witzenhausen
Evita Witzenhausen
2015-03-02T08:03:48+0000
Felix Wajnstat
Felix Wajnstat
2015-01-27T14:47:55+0000
Daphna Wajnstat
Daphna Wajnstat
2015-01-25T16:53:18+0000
Ik ben begonnen met alle soorten sapjes, het wordt thuisbezorgd en op tijd afgeleverd met een glimlach! Ze smaken... allemaal erg lekker en zacht je proeft de versheid. De detoxkuur heb ik ook al zeer goed ervaren en ben 4 kg afgevallen. Ik blijf een trouwe tevreden klant!lees meer
Betty Wajnstat
Betty Wajnstat
2015-01-24T17:15:12+0000
De lekkerste sapjes van de wereld. Je weet niet wat je mist.
Miri Anani
Miri Anani
2015-01-21T22:22:17+0000
En daar komen mijn sapjes voor de hele week keurig op de afgesproken tijd in alle kleuren en smaken, het is een lust... voor het oog. Ik heb nu drie smaken geproefd , en smaken heerlijk. Ik vervang het sapje soms voor een maaltijd en voel mij prima .Ikhlees meer
Liat Rachel
Liat Rachel
2015-01-20T19:12:45+0000
Uitstekende gezonde sapjes thuis bezorgd, wat een luxe! Dat wil toch iedereen?!
Ilan Goudsmit
Ilan Goudsmit
2015-01-19T17:35:34+0000
Hun sapjes zijn goed gevarieerd en smaken ook nog eens lekker.
Tiara Marianne Nataf
Tiara Marianne Nataf
2014-12-06T19:46:49+0000
Ik ben gek op sapje! Ik doe nu de detox kuur en het is echt geweldig. De sapjes en soep is zelfs lekker!! Ik geniet... ervan en voel me geweldig!lees meer
Danique Braam
Danique Braam
2014-12-06T12:48:28+0000
Gideon Goudsmit
Gideon Goudsmit
2014-11-24T19:06:59+0000
Uitstekend idee om elke dag gezonde sapjes te drinken en zo handig dat deze worden bezorgd
Kaja Kalina
Kaja Kalina
2014-09-24T21:22:00+0000
Volgende beoordelingen