Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.4
Gebaseerd op 570 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 6

    Niet op tijd

    Alex uit Bergen op zoom op 16 oktober 2021

  • 10

    Voel me super na de detox

    Claudia uit Utrecht op 16 oktober 2021

  • 10

    Fantastisch

    Linda uit Hoedekenskerke op 16 oktober 2021

  • 10

    Geweldig lekker!

    Igor uit Utrecht op 15 oktober 2021

  • 10

    Top 10+

    Ronald De Jong uit DORDRECHT op 15 oktober 2021

  • 10

    Niet te weerstaan 🙂

    Marion uit Heerhugowaard The Netherlands op 13 oktober 2021

  • 8

    Perfecte manier om gemakkelijk te detoxen

    Miriam Klinkenberg uit Amsterdam op 12 oktober 2021

  • 10

    Fantastisch lekker en gezond

    Gerald Hemel uit Enschede op 12 oktober 2021

  • 10

    Ik vond het heerlijk en geweldig!

    Annet uit Joure op 11 oktober 2021

  • 10

    Geweldige manier om je groente en fruit binnen te krijgen

    Yvette Lans uit Zoetermeer op 9 oktober 2021

  • 9

    Er hoeft geen knop om!

    Trienke uit Hoogeveen op 9 oktober 2021

  • 10

    Zo gezond en zooo lekker.

    Ginnie uit Soest op 8 oktober 2021

  • 10

    Top product lekkere sapjes

    Diana uit Amsterdam op 7 oktober 2021

  • 10

    Prima!

    Marloes uit Groningen op 6 oktober 2021

  • 10

    Vriendelijke en ontime levering

    Rebecca uit Sliedrecht op 2 oktober 2021

  • 10

    Niets te klagen, alles klopte.

    Edwin uit Purmerend op 1 oktober 2021

  • 10

    Helemaal tevreden

    Baukje uit Groningen op 29 september 2021

  • 9

    Alles is tot in de puntjes verzorgd!

    Errol uit Apeldoorn op 29 september 2021

  • 6

    kwaliteit sapjes goed maar vervoer matig; 2 flessen kapot

    Baarslag uit Nijmegen op 28 september 2021

  • 6

    Levering dozen

    Michelle Ouwerkerk uit Amsterdam op 28 september 2021

  • 10

    Wat een gezond gemak!

    Marian uit Alphen aan den Rijn op 28 september 2021

  • 8

    Sapjes bevallen goed

    R. Boersma uit Langelille op 27 september 2021

  • 9

    Naar volle tevedenheid

    Marjan uit Kaatsheuvel op 27 september 2021

  • 10

    Super

    Nick uit Den Haag op 25 september 2021

  • 10

    Heel belangrijk dat dit bestaat

    Gerda uit Willebroek op 25 september 2021

  • 10

    Super

    Janie uit Espel op 25 september 2021

  • 10

    Een Super ervaring, geen trek en je voelt de energie.

    Marrit uit Amsterdam op 25 september 2021

  • 9

    Goeie levering en lekker sapjes

    Kim uit Diemen op 24 september 2021

  • 10

    Super

    Rheezerbosch uit Rheezerveen op 23 september 2021

  • 9

    Lekkere smaken en goed vol te houden

    kees Hordijk uit nieuw-Beijerland op 23 september 2021

  • 9

    Heerlijke supersapjes!

    Fleur uit Eindhoven op 23 september 2021

  • 10

    Smaakvolle sapjes

    Rosemary uit Volendam op 22 september 2021

  • 10

    Geweldig!!

    Satya uit Beveren, BELGIE op 22 september 2021

  • 9

    Een echte body reset

    Marc uit Hilversum op 22 september 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes, zeer correcte service !

    Guido uit Hulshout België op 22 september 2021

  • 10

    Het beste wat ik mezelf kon geven

    Adalet uit Rotterdam op 22 september 2021

  • 8

    Lekkere sapjes

    Chantal uit 'S-gravenpolder op 21 september 2021

  • 8

    heel erg goed te doen, heerlijke sapjes

    Wendy Vogelenzang uit Oosthuizen op 19 september 2021

  • 10

    Na foute levering fout meteen heel professioneel recht gezet

    Lotte uit Hoogstraten op 19 september 2021

  • 9

    Super 4.5 kilo kwijt

    Bert uit Emmen op 16 september 2021

  • 10

    Alles in goede staat ontvangen

    Mellany uit Lewedorp op 16 september 2021

  • 10

    Easy Peasy

    Roos uit Haarlem op 15 september 2021

  • 10

    Heerlijke detox!! Prima te doen

    Mireille uit Bakkum op 15 september 2021

  • 10

    Lekker, gezond en gemak dient de mens!

    Karin uit ALPHEN AAN DEN RIJN op 15 september 2021

  • 9

    Geweldig!

    Sports and Services (Tony Minten) uit Heist op den Berg op 15 september 2021

  • 8

    Bestelling en levering uitstekend

    B uit N op 14 september 2021

  • 10

    “een sappige beleving”

    Olga uit Willemstad n br op 14 september 2021

  • 10

    vlot en zorgvuldig bezorgd!

    T.A. Takken uit Egmond aan Zee op 13 september 2021

  • 8

    Goed vol te houden!

    Joyce de Fluiter uit Amersfoort op 12 september 2021

  • 10

    HELEMAAL GEWELDIG

    Nicky uit Dilsen-Stokkem (B) op 11 september 2021

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.