Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.3
Gebaseerd op 1228 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 10

    Amazing!

    Roxane uit Brussel op 8 februari 2023

  • 10

    Super handig en praktisch

    Lis uit Groningen op 8 februari 2023

  • 10

    Verbluffende kwaliteit

    Barbara uit Gent op 7 februari 2023

  • 10

    Heel tevreden

    E. louwrink uit Drachten op 7 februari 2023

  • 10

    Geweldig

    David uit Oegstgeest op 7 februari 2023

  • 8

    Zeer goed

    An uit Laren op 7 februari 2023

  • 9

    positief

    Danny Carvers uit Kontich op 5 februari 2023

  • 10

    Heerlijke sapjes en gezond, dat merk je aan je lijf!

    Lydia uit Arnhem op 4 februari 2023

  • 10

    Greenlicious

    MM uit Amsterdam op 3 februari 2023

  • 10

    Ik vind de verschillende groentesapjes heerlijk en afwisselend van smaak.

    els uit Almere op 2 februari 2023

  • 10

    Heerlijk en betrouwbare levering

    Judith uit Muiderberg op 2 februari 2023

  • 10

    Heerlijk verse groentesappen

    Kirsten uit Hendrik-Ido-Ambacht op 2 februari 2023

  • 9

    Geen honger en lekkere sapjes

    Ildi uit Ww op 2 februari 2023

  • 8

    Duidelijk, simpel en toch smaakvol

    Rutger uit Naarden op 1 februari 2023

  • 10

    Werkelijk TOP!!

    Dave uit Kapelle op 1 februari 2023

  • 10

    Zeer smakelijke sapjes, supergezond, probleemvrije levering thuis!

    Sonja uit Hoogkarspel op 1 februari 2023

  • 10

    Heerlijk om lichaam én geest te resetten!

    Rox uit Rotterdam op 31 januari 2023

  • 8

    erg lekker gebruik ondersteuning bij imuuntherapie behandeling

    Petrus de Lange uit Ijmuiden op 31 januari 2023

  • 10

    Top service!

    Anneloes Greijmans uit Someren op 31 januari 2023

  • 10

    Super lekker van smaak, geen hongergevoel, makkelijk vol te houden.

    Martine uit Haarlem op 31 januari 2023

  • 10

    super

    H.B Beute uit Tiel op 30 januari 2023

  • 10

    Goed

    Greet uit Zoetermeer op 30 januari 2023

  • 9

    Echte opkikkers, die sapjes!

    Carla uit Strijen op 29 januari 2023

  • 8

    Detox Kuur

    Anoniem uit Amsterdam op 28 januari 2023

  • 10

    3-daagse detox

    Dagmara uit Ingelmunster op 28 januari 2023

  • 10

    Super gezonde start van de dag!

    Vincent uit Rijswijk op 28 januari 2023

  • 10

    Prima

    Christianne uit Venlo op 27 januari 2023

  • 10

    Top!

    Marlien uit Ermelo op 27 januari 2023

  • 7

    Goede service, lekkere sapjes!

    Carolien uit Heerlen op 26 januari 2023

  • 10

    Beter wordt het niet!

    Suzanne uit Harderwijk op 26 januari 2023

  • 10

    Makkelijk extra vitamines en mineralen

    Klarien uit Nijkerk op 26 januari 2023

  • 10

    De beste gezonde sapjes

    Mario uit Velsen Noord op 25 januari 2023

  • 8

    Beter te doen dan ik had gedacht

    Maaike uit Breda op 25 januari 2023

  • 10

    Héél goed

    Goedele uit Janssens op 25 januari 2023

  • 8

    Vlot

    Jolien Camus uit Antwerpen op 25 januari 2023

  • 10

    Uitstekend! Ik ben een tevreden klant.

    Yolanda Van der Veldt uit IJhorst op 24 januari 2023

  • 10

    We gaan er weer voor!!

    Anita uit Veldhoven op 24 januari 2023

  • 9

    Heerlijk

    KHH uit Amsterdam op 24 januari 2023

  • 10

    Heerlijke sapjes en soepen

    Chris uit Rijnsburg op 24 januari 2023

  • 10

    Top

    Sietske uit Werkendam op 24 januari 2023

  • 10

    Geweldig goed

    Catherine uit Blosser op 24 januari 2023

  • 10

    Heerlijke sapjes en uitstekende service!!

    Marielle uit Catsricum op 23 januari 2023

  • 8

    Interessante ervaring!

    Elle uit Breda op 23 januari 2023

  • 10

    heel goed

    Willem Jan uit Amsterdam op 23 januari 2023

  • 10

    Probleemloos resetten

    Henk uit Enkhuizen op 23 januari 2023

  • 10

    Een aanrader !

    Glenn uit Brugge op 21 januari 2023

  • 9

    Heerlijke en veelzijdige gezonde biologisch gekweekte groenten en vruchten in één sapje!

    Inge Evers uit Haarlem op 21 januari 2023

  • 10

    Weldaad

    Y uit Kortrijk op 21 januari 2023

  • 10

    Ga dit vaker doen!

    Rosalie uit Westzaan op 21 januari 2023

  • 10

    Heerlijke sapjes

    Gemma uit Wilsum op 20 januari 2023

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.