Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.3
Gebaseerd op 989 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 10

    Heerlijke sapjes, goede service!

    Wendy uit Gorinchem op 17 mei 2022

  • 8

    Goede ervaring

    Irene uit Beverwijk op 14 mei 2022

  • 10

    Top!

    Aranka uit Leeuwarden op 13 mei 2022

  • 6

    ... beetje jammer

    Sylvia uit Heemstede op 12 mei 2022

  • 10

    Fantastisch!

    Patricia uit Nieuwe Wetering op 12 mei 2022

  • 10

    4

    Andre Huwel uit Sijsele op 11 mei 2022

  • 10

    Sapje: keuze uit vele smaken, gemakkelijk bestellen en perfecte bezorging!

    Peter uit Schagen op 11 mei 2022

  • 6

    Bestelling zou tussen 8 en 10 komen . Kwam zonder overleg pas om 14.00 uur

    Baukje uit Groningen op 10 mei 2022

  • 10

    Echt een uitkomst!

    Mary uit Amstelveen op 10 mei 2022

  • 8

    Fijne ervaring met Sapje

    Natascha uit Den Hoorn op 10 mei 2022

  • 10

    Heerlijke sapjes en volgens afspraak bezorgd

    Marian uit Zwartsluis op 10 mei 2022

  • 10

    Heerlijke sappen

    Dascha Willemsen uit Amsterdam op 10 mei 2022

  • 9

    Heel positief

    charlotte Keyser uit EEMNES op 9 mei 2022

  • 10

    Heerlijk!!!

    Simone uit Amsterdam op 9 mei 2022

  • 10

    Heeeerlijk

    Mem uit Almere op 9 mei 2022

  • 10

    Heel blij met deze sapjes

    Sonja uit Amsterdam op 9 mei 2022

  • 10

    Heerlijke sapjes, super divers, vol met kruiden en groenten.

    Robby van Roosmalen uit 's-Gravenhage op 9 mei 2022

  • 10

    Elk flesje een verrassing!

    Connie uit Eindhoven op 9 mei 2022

  • 10

    Lekkere sapkuur die goed vol te houden is

    Jolien uit Heiloo op 7 mei 2022

  • 8

    Goed

    Herman uit Gronsveld op 6 mei 2022

  • 10

    Goede smaak van de sapje. Het contact verloopt snel en makkelijk.

    Christina uit Malden op 6 mei 2022

  • 10

    Heerlijk!!

    Lena uit Jistrum op 5 mei 2022

  • 9

    op vastegelegd uur mogen ontvangen

    Ilja uit maastricht op 3 mei 2022

  • 9

    Alles van mijn Sapje detox kuur vond ik van hoge kwaliteit !

    Ellen uit Amersfoort op 3 mei 2022

  • 10

    Uitstekend verzorgd heerlijke sappen

    Nadine uit Dordrecht op 3 mei 2022

  • 10

    Gezond en goed vol te houden!

    A uit Noord Holland op 2 mei 2022

  • 9

    Verfrissend

    Susanne uit Veenendaal op 30 april 2022

  • 7

    Over het algemeen tevreden

    Gerda Ippel uit Deventer op 29 april 2022

  • 10

    Goed georganiseerd bedrijf

    Jan Kuijpers uit Tilburg op 28 april 2022

  • 10

    very good experience

    Reili uit Brussels op 27 april 2022

  • 10

    een aanrader voor iedereen!

    Teresa. Takken uit Egmond aan Zee op 27 april 2022

  • 10

    Heel makkelijk vol te houden

    Tamara uit Brussel op 27 april 2022

  • 10

    Sapjes zijn top!

    Pieter uit Torhout op 27 april 2022

  • 10

    Geweldige sapjes en geweldige service!

    Astrid Slot uit Heerhugowaard op 26 april 2022

  • 10

    Het concept klopt!

    Bas uit Amersfoort op 25 april 2022

  • 8

    Gewoon goed

    Helga Janssen uit Duiven op 23 april 2022

  • 10

    Fantastisch

    Suzy Pardaens uit Aalst op 23 april 2022

  • 10

    Doen wat er beloofd is.

    Nicolette uit Wageningen op 23 april 2022

  • 10

    In 1 zin, liever met 1 woord. Geweldig.

    Nadia uit Harderwijk op 22 april 2022

  • 10

    Gevarieerd en lekker

    Moon uit Amstelveen op 19 april 2022

  • 8

    Effectief en goed te doen

    Koos uit Rotterdam op 19 april 2022

  • 10

    Gezonde, lekkere sapjes met veel afwisseling

    Madieke van Gennip uit Oosterhout op 19 april 2022

  • 10

    Wij zijn superblij met jullie sapjes en vinden ze allemaal even lekker!!

    Marjan uit Uden op 19 april 2022

  • 10

    Supergezonde sapjes. Te lekker.

    Ginnie uit Soest op 18 april 2022

  • 10

    geweldig verzorgde detox voor ieder voorjaar!

    Ellen Zwaag uit Alkmaar op 18 april 2022

  • 10

    Green happiness

    Ester uit Beesel op 16 april 2022

  • 10

    Lekker en gezond

    Marja uit Borne op 16 april 2022

  • 10

    Perfect verzorgde detox kuur!

    Wendy uit Bloemendaal op 16 april 2022

  • 10

    Echt lekkere sapjes en goede service!

    Natasja uit Noordwijk op 15 april 2022

  • 10

    Helemaal top

    Wilma uit Heerhugowaard op 15 april 2022

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.