Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.4
Gebaseerd op 316 beoordelingen via Kiyoh.com

Beoordeel Sapje »

  • 8

    Mijn groenten in een flesje

    door Noëlle uit Hoofddorp op 30 mei 2021

  • 10

    Lekker makkelijk maar vooral gezond!!

    door Sandra Hodosi-Janssen uit Kerkrade op 30 mei 2021

  • 10

    Alles helemaal volgens verwachting en er bovenop, super lekkere smaken.

    door griet uit herent op 29 mei 2021

  • 10

    Topservice & kwaliteit!

    door Eva uit Beverlo op 29 mei 2021

  • 10

    Alles prima verzorgd.

    door Anne Marie uit Baarn op 28 mei 2021

  • 9

    Fijne service en duidelijke uitleg over de detox!

    door Loes uit Zwolle op 28 mei 2021

  • 10

    Super gezond en lekker

    door Willeke uit Utrecht op 28 mei 2021

  • 10

    Weer opnieuw goed bezig.

    door Ginnie uit Soest op 27 mei 2021

  • 10

    Lekker en gezond

    door Gerda uit Willebroek op 26 mei 2021

  • 9

    Niets op aan te merken

    door Nathalie uit Steenokkerzeel op 26 mei 2021

  • 10

    Feeling as “ NEW “ after three days.

    door Dorita uit Limmen op 25 mei 2021

  • 9

    Heel prima, lekkere sapjes

    door Thérèse uit Beers NB op 25 mei 2021

  • 10

    Helemaal prima!

    door Fleur uit Purmerend op 24 mei 2021

  • 10

    Lekkere sapjes en een fit gevoel

    door Marlieke uit Utrecht op 24 mei 2021

  • 9

    lekker, makkelijk en gezond!

    door Karianne uit Koudekerke op 24 mei 2021

  • 7

    Sapje bestellen en bezorging top, detox ervaring minder

    door Jytte uit Katwoude op 24 mei 2021

  • 10

    Fantastisch, aanrader!

    door Nancy Wijnen uit Waalre op 22 mei 2021

  • 9

    Heerlijke sapjes

    door Tanny uit Heemstede op 22 mei 2021

  • 9

    Fantastische, heerlijke gezonde sapjes!

    door Adriaan uit Den Haag op 22 mei 2021

  • 10

    Professioneel geleverd. Duidelijk schema om te volgen. Zeer lekker.

    door Toon uit Antwerpen op 22 mei 2021

  • 10

    Geweldig

    door Sanne uit Schijndel op 21 mei 2021

  • 9

    Goed vol te houden en perfect geregeld!

    door Anne-Wil uit Aldeboarn op 19 mei 2021

  • 10

    Dit ga ik vaker doen!

    door Elena Benvenuti uit Amsterdam op 19 mei 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes.

    door Mary uit Goudswaard op 19 mei 2021

  • 10

    Overheerlijk!

    door Saskia uit Alkmaar op 19 mei 2021

  • 10

    Zeer goed bevallen

    door Cindy uit Waspik op 18 mei 2021

  • 7

    Lekker, maar duur.

    door Anita Terwindt uit Julianadorp op 18 mei 2021

  • 10

    Heerlijke voedzame sapjes en geweldige service

    door Cindy uit Amersfoort op 17 mei 2021

  • 9

    Helemaal super

    door Gerdine uit Dieren op 15 mei 2021

  • 9

    Super!

    door Kika uit ‘t Harde op 14 mei 2021

  • 10

    Wat een fantastische reset!

    door Celia uit Zeist op 14 mei 2021

  • 9

    Fijn dat ik uit alle mogelijke sapkuren ‘sapje’ heb gekozen.

    door Aniek uit Leidschendam op 13 mei 2021

  • 10

    Great Service

    door Allison uit Amsterdam op 13 mei 2021

  • 10

    Even helemaal schoon

    door Loes uit Horst aan de Maas op 13 mei 2021

  • 9

    Goede eerste detox ervaring

    door Carlijn uit Arnhem op 13 mei 2021

  • 10

    Niet mijn ding

    door Conny Delafonteyne uit Pulle op 12 mei 2021

  • 10

    Ik vind het geweldig, smaakvol en eerlijk product, met liefde en passie vervaardigd.

    door Carolien uit Lanaken op 12 mei 2021

  • 9

    Super... iedereen zou het moeten doen

    door Tony Minten uit Heist op den Berg op 12 mei 2021

  • 9

    Top kwaliteit

    door Larissa uit Blaricum op 11 mei 2021

  • 10

    Verbazingwekkend goed

    door Melissa uit Amsterdam op 11 mei 2021

  • 8

    Zeer goed

    door Chris uit S-Gravenzande op 11 mei 2021

  • 9

    Geweldig, voel me veel energieker

    door Caroline uit Maarn op 10 mei 2021

  • 10

    Geweldig lekkere sapjes van uitstekende kwaliteit

    door Edwin uit Amstelveen op 10 mei 2021

  • 8

    Correcte levering en goede sapjes

    door Willy uit Heemstede op 10 mei 2021

  • 9

    Superfijne detoxkuur gehad, mijn allereerste.

    door Kim uit Eindhoven op 9 mei 2021

  • 9

    Goede lekkere sapjes en soepjes

    door Barbara uit Ulvenhout op 8 mei 2021

  • 10

    Super lekker!!!!!

    door Brouwer uit Amstelveen op 7 mei 2021

  • 10

    Ontspannen

    door Elan uit Amsterdam op 7 mei 2021

  • 9

    buitengewoon super!

    door zr. Teresa uit Egmond aan Zee op 7 mei 2021

  • 10

    Gezond, lekker en goed verzorgd

    door Tessa uit Oosterbeek op 7 mei 2021

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.