Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.4
Gebaseerd op 727 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 10

    In 1 woord super!!

    Monique uit Barendrecht op 10 januari 2022

  • 9

    Heerlijke sapjes en zeer goede service

    Marian uit Renkum op 7 januari 2022

  • 9

    Ideaal, compleet en goed te doen!

    Lisette uit Den Haag op 6 januari 2022

  • 10

    Helemaal prima

    Barbara uit Breda op 6 januari 2022

  • 9

    goede service, lekker product

    Marije uit Heerhugowaard op 6 januari 2022

  • 6

    Service is goed, de smaken (detox) zijn minder

    Lieke uit Lansingerland op 6 januari 2022

  • 10

    Pleasing to the eye

    Myra uit Voorschoten op 6 januari 2022

  • 10

    Verrassend

    Vicky uit Zwijndrecht op 5 januari 2022

  • 10

    wow in een flesje

    Eriksap uit Dordrecht op 5 januari 2022

  • 6

    Sapjes vond ik niet lekker

    Karin Broens uit Millingen aan de Rijn op 5 januari 2022

  • 10

    Pure kracht en zaligheid.

    saiki uit Veldhoven op 5 januari 2022

  • 10

    Gezonder kan niet!!

    Thédor uit Den Bosch op 4 januari 2022

  • 10

    Gezond gevoel, een cadeautje aan mezelf

    Liesbeth uit Voorburg op 4 januari 2022

  • 9

    Het viel me alles mee!

    Peter uit Barendrecht op 30 december 2021

  • 10

    Top!

    Julie uit Anzegem op 29 december 2021

  • 10

    Sapje is top: Gezonde, verantwoorde en slow-juiced sapjes!

    Anoniem uit Anoniem op 29 december 2021

  • 10

    Uitstekend

    Pierre uit Zele op 29 december 2021

  • 10

    De beste sapjes ever!

    Hugo Vis uit Aerdenhout op 29 december 2021

  • 8

    Tot nu toe bevalt het zeer goed!

    M Heuts uit Posterholt op 29 december 2021

  • 10

    Heerlijke verrassende combinaties van smaken!!

    Lisanne uit Zwolle op 29 december 2021

  • 7

    De sapjes smaken naar meer!

    Hannie Lensink uit Zutphen op 28 december 2021

  • 10

    Allerbeste sap: kijk er elke keer weer naar uit!

    Albert uit Arnhem op 28 december 2021

  • 9

    Super

    Judith Curre uit Amsterdam op 27 december 2021

  • 9

    Heerlijk

    Onno uit Breda op 27 december 2021

  • 10

    Topprodukt

    Trudy Maanders uit BERGEN OP ZOOM op 27 december 2021

  • 9

    Super sapjes!

    D uit Mus op 26 december 2021

  • 9

    Goede nette bezorging

    Joke uit Epe op 25 december 2021

  • 10

    Gezond en lekker!

    Marlou uit Steenbergen op 23 december 2021

  • 10

    sapje is een heel zorgvuldige instelling voor iedereen met gezondheid als motto.

    marlou uit brakel op 22 december 2021

  • 10

    Energie, gezond voelen en rust in mn lijf

    Sandra Agterberg uit Soest op 18 december 2021

  • 10

    Geweldig! Gezond, lekker en zo makkelijk

    Annemieke uit Kapelle op 18 december 2021

  • 10

    Heerlijk

    Marcia uit Amstelveen op 18 december 2021

  • 9

    Super producten en service

    Dorien uit Deventer op 18 december 2021

  • 10

    Heel tevreden

    Hetty uit De Meern op 17 december 2021

  • 10

    Lekker, gezond en tevreden!

    Marijke uit Urmond op 17 december 2021

  • 10

    Wat ben ik blij met deze sapjes i

    Ria Beute uit Tiel op 16 december 2021

  • 9

    Maak er goed gebruik van , elke dag.

    Ineke uit Chaam op 16 december 2021

  • 10

    Dit zijn pas echte sapjes!

    Dimitri Vantorre uit Hollebeke op 15 december 2021

  • 10

    Ze lijken wel steeds lekkerder te worden

    Aniek uit Leidschendam op 15 december 2021

  • 8

    Een uitstekende en zeer gezonde ervaring !!

    Deys WG uit Harderwijk op 14 december 2021

  • 10

    Sapjes om beter te herstellen na corona/covid-19

    Yolanda Bruining-Beaupain uit Tiel op 10 december 2021

  • 10

    Wat een geweldig concept.

    Erika Morren uit Voorthuizen op 9 december 2021

  • 9

    Fantastisch

    Therese uit Barneveld op 7 december 2021

  • 9

    Super!

    Rolanda uit Hilversum op 7 december 2021

  • 10

    Supervers, smakelijk, zeer overzichtelijk

    Judith uit Didam op 7 december 2021

  • 10

    Prima

    Ellen uit Emmen op 7 december 2021

  • 10

    Geweldig! Kwaliteit, lekker, top service

    Christa uit Apeldoorn op 4 december 2021

  • 10

    Lekkere sapjes. 7 daagse detox kuur is goed vol te houden

    Tatjana uit Den Haag op 3 december 2021

  • 10

    Topsapjes!

    Remco Hoogendoorn uit Haarlem op 2 december 2021

  • 10

    Alles naar wens!

    Janine uit Tiel op 1 december 2021

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.