Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.4
Gebaseerd op 532 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 10

    Heerlijk, eerlijk , gezond en strak bezorgd

    Tjeerd den Boer uit Zwolle op 24 augustus 2021

  • 10

    Fijn bedrijf goed product

    Harmke uit Son op 24 augustus 2021

  • 10

    Lekkere sapjes en goed schema

    Lisanne uit Utrecht op 23 augustus 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes

    Hettie uit Zeewolde op 23 augustus 2021

  • 10

    heel fijne en complete detox

    Mac uit Hilversum op 22 augustus 2021

  • 10

    Echt een aanrader

    Carina uit Amsterdam op 21 augustus 2021

  • 9

    Super lekker sapjes

    Remon uit Purmerend op 21 augustus 2021

  • 7

    Het zag er fantastisch uit

    Suzan Neefjes Blomsma uit Blokker op 20 augustus 2021

  • 10

    Super ondersteuning voor je lijf!

    Trea uit Biggekerke op 20 augustus 2021

  • 10

    Voor herhaling vatbaar!

    Jo uit Rotterdam op 20 augustus 2021

  • 10

    Super service, heerlijke sapjes en heel effectief

    Britt uit Amsterdam op 19 augustus 2021

  • 8

    Heerlijke sapjes!

    Angela uit Sint oedenrode op 19 augustus 2021

  • 8

    Fijne service en lekkere sapjes!

    Renske Schukken uit Groningen op 19 augustus 2021

  • 10

    fantastisch

    nv uit Rotterdam op 18 augustus 2021

  • 10

    Say yes to the detox!

    Alex uit Roermond op 18 augustus 2021

  • 7

    Sommige sapjes smaakten echt niet zo lekker.

    Sandra uit Haarlem op 17 augustus 2021

  • 9

    het was weer prima in orde met de sapjes!

    Eugenie van Dijck uit Hilversum op 17 augustus 2021

  • 10

    Verrukkelijk!

    Roos uit Vinkeveen op 17 augustus 2021

  • 10

    Geweldig!

    Pinar uit Grootebroek op 17 augustus 2021

  • 10

    Perfecte detox!

    Irwan van Runt uit Amsterdam op 17 augustus 2021

  • 10

    Sapje detoxkuur is een volledige ervaring met zorg en liefde bereid

    Bram Staats uit Groningen op 16 augustus 2021

  • 6

    Niet geweldig helaas.

    A uit Ridderkerk op 16 augustus 2021

  • 10

    Prima bezorging

    Marjolijn uit Helmond op 16 augustus 2021

  • 10

    Heerlijk!

    Barbara uit Huissen op 16 augustus 2021

  • 8

    Heerlijke sapjes en goede service!

    Marijn uit Sittard op 15 augustus 2021

  • 10

    Telkens een gevoel van zuiverheid en vernieuwde energie na een 3-daagse detoxkuur

    Sonia Van Hoecke uit Drongen (Gent) op 15 augustus 2021

  • 10

    Geweldig

    Sylvia uit Capelle aan den IJssel op 15 augustus 2021

  • 10

    Verrassend fijne ervaring!

    Miriam Post uit Enschede op 14 augustus 2021

  • 9

    Topkwaliteit in een flesje

    Roos uit Gelderland op 14 augustus 2021

  • 7

    Heerlijke sapjes, snelle levering.

    marian uit visser op 14 augustus 2021

  • 10

    Super goed

    Kiki uit Almere op 14 augustus 2021

  • 10

    Perfect

    Bente uit Alphen aan den Rijn op 14 augustus 2021

  • 10

    Heerlijk!!

    Pieter uit Harderwijk op 13 augustus 2021

  • 8

    Top

    Sandra uit Leiden op 13 augustus 2021

  • 10

    Gemakkelijk en gezond

    nadine Fierens uit Boortmeerbeek op 13 augustus 2021

  • 10

    5 dagen detox doet wonderen...

    Stephan uit Amsterdam op 13 augustus 2021

  • 10

    Goed geregeld

    Dena uit Julianadorp op 12 augustus 2021

  • 9

    Goed product, goede service

    Karen uit Antwerpen op 12 augustus 2021

  • 10

    Fijne service en goed resultaat

    Masiwa uit Arnhem op 11 augustus 2021

  • 10

    Heerlijke biologische sapjes

    Floor uit Gouda op 11 augustus 2021

  • 7

    Goede sappen, goed verpakt, snelle levering

    Joyce uit Apeldoorn op 11 augustus 2021

  • 9

    goede service en kwaliteit

    miranda uit Harmelen op 10 augustus 2021

  • 10

    TOP!

    Susanne uit Vessem op 9 augustus 2021

  • 10

    De boost die je nodig hebt voor elke dag!

    Rien uit Nijkerk op 8 augustus 2021

  • 10

    Super content

    Anja uit Geel op 8 augustus 2021

  • 10

    Helemaal fan!

    Janneke uit Soest op 7 augustus 2021

  • 10

    Mijn eerste bestelling was een bijzonder mooie ervaring

    Linde uit Wielsbeke België op 7 augustus 2021

  • 10

    Fijne subtiele smaken en superrrr handig!

    Solange uit Vorden op 7 augustus 2021

  • 10

    Alles wordt snel en profesioneel geregeld

    Valentina uit Leiden op 7 augustus 2021

  • 10

    Een enorme gezondheidsboost

    Wouter uit Zwaag op 6 augustus 2021

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.