Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.3
Gebaseerd op 1011 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 10

    Heel goed, sap lekker, soep lekker, thee erbij

    Carina hipke uit Haarlem op 9 juni 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes!

    Melina uit Almere op 9 juni 2021

  • 9

    Perfect

    Hetty Van den Goorbergh uit Teteringen op 9 juni 2021

  • 10

    3 dagen detox kuur

    Stanley uit Den Haag op 8 juni 2021

  • 10

    Top

    Henrieke uit Amsterdam op 8 juni 2021

  • 6

    Best lekkere sapjes, maar een kuur is toch vooral jezelf uithongeren

    Freya uit Gent op 7 juni 2021

  • 7

    Sapjes goed, levering anders dan gepland

    marjolein buitelaar uit Limmen op 7 juni 2021

  • 10

    (H)Eerlijke Sapjes een toevoeging in je eetpatroon!

    Nellie de Nood uit Yerseke op 7 juni 2021

  • 10

    Super!

    Julie uit Utrecht op 7 juni 2021

  • 6

    Viel mee erg tegen helaas

    Justine uit Groenekan op 5 juni 2021

  • 9

    De sapjes zijn met zorg gemaakt dat proef je!

    RT uit Driebergen op 4 juni 2021

  • 9

    Super!!

    Linda uit Haarlem op 4 juni 2021

  • 8

    Lekker en gevarieerd

    Malou uit Ambt Delden op 4 juni 2021

  • 10

    gezond & makkelijk en goed vol te houden

    Laura uit Arnhem op 3 juni 2021

  • 8

    Uitetende gezonde sapjes

    Marieke uit Heerhugowaard op 3 juni 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes en goede service

    Frank van Alphen uit Den Haag op 3 juni 2021

  • 9

    Top service en levering

    Jeffrey uit Oostburt op 3 juni 2021

  • 10

    Prima service

    Elaine uit Amsterdam op 3 juni 2021

  • 10

    het proberen waard

    m uit Aagtekerke op 2 juni 2021

  • 10

    Gezondheid in een flesje

    Wilbert uit Amsterdam op 2 juni 2021

  • 10

    Smakelijk, gezond, tevreden

    Anoniem uit Nederland op 2 juni 2021

  • 10

    Prima

    Joyce uit Maastricht op 2 juni 2021

  • 10

    Prima en lekker!

    Patricia uit Westzaan op 2 juni 2021

  • 9

    Geweldig!

    José uit Zaandam op 2 juni 2021

  • 10

    Onverwacht goed!

    Suzanne uit Den Haag op 31 mei 2021

  • 10

    Sapjes zijn puur, overheerlijk en geven me energie voor de dag!

    Marc uit ‘s Gravenmoer op 30 mei 2021

  • 9

    Top

    Carla uit Zevenbergen op 30 mei 2021

  • 8

    Mijn groenten in een flesje

    Noëlle uit Hoofddorp op 30 mei 2021

  • 10

    Lekker makkelijk maar vooral gezond!!

    Sandra Hodosi-Janssen uit Kerkrade op 30 mei 2021

  • 10

    Alles helemaal volgens verwachting en er bovenop, super lekkere smaken.

    griet uit herent op 29 mei 2021

  • 10

    Topservice & kwaliteit!

    Eva uit Beverlo op 29 mei 2021

  • 10

    Alles prima verzorgd.

    Anne Marie uit Baarn op 28 mei 2021

  • 9

    Fijne service en duidelijke uitleg over de detox!

    Loes uit Zwolle op 28 mei 2021

  • 10

    Super gezond en lekker

    Willeke uit Utrecht op 28 mei 2021

  • 10

    Weer opnieuw goed bezig.

    Ginnie uit Soest op 27 mei 2021

  • 10

    Lekker en gezond

    Gerda uit Willebroek op 26 mei 2021

  • 9

    Niets op aan te merken

    Nathalie uit Steenokkerzeel op 26 mei 2021

  • 10

    Feeling as “ NEW “ after three days.

    Dorita uit Limmen op 25 mei 2021

  • 9

    Heel prima, lekkere sapjes

    Thérèse uit Beers NB op 25 mei 2021

  • 10

    Helemaal prima!

    Fleur uit Purmerend op 24 mei 2021

  • 10

    Lekkere sapjes en een fit gevoel

    Marlieke uit Utrecht op 24 mei 2021

  • 9

    lekker, makkelijk en gezond!

    Karianne uit Koudekerke op 24 mei 2021

  • 7

    Sapje bestellen en bezorging top, detox ervaring minder

    Jytte uit Katwoude op 24 mei 2021

  • 10

    Fantastisch, aanrader!

    Nancy Wijnen uit Waalre op 22 mei 2021

  • 9

    Heerlijke sapjes

    Tanny uit Heemstede op 22 mei 2021

  • 9

    Fantastische, heerlijke gezonde sapjes!

    Adriaan uit Den Haag op 22 mei 2021

  • 10

    Professioneel geleverd. Duidelijk schema om te volgen. Zeer lekker.

    Toon uit Antwerpen op 22 mei 2021

  • 10

    Geweldig

    Sanne uit Schijndel op 21 mei 2021

  • 9

    Goed vol te houden en perfect geregeld!

    Anne-Wil uit Aldeboarn op 19 mei 2021

  • 10

    Dit ga ik vaker doen!

    Elena Benvenuti uit Amsterdam op 19 mei 2021

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.