Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.4
Gebaseerd op 961 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 10

    Alles prima in orde!

    Robbert uit ‘s-Hertogenbosch op 6 april 2021

  • 10

    Meest complete en volwaardige detoxkuur

    Jolien van Stralen uit Wognum op 6 april 2021

  • 10

    Zeer goed

    Gwen uit Bolsward op 6 april 2021

  • 10

    Levering met een ijskoude glimlach 🙂

    Rebecca uit Sliedrecht op 5 april 2021

  • 10

    Fantastische Detoxkuur

    Alexandra uit Amsterdam op 5 april 2021

  • 10

    Geweldig en heerlijk

    Diane uit Veeneman op 4 april 2021

  • 10

    Topservice

    Gertie Flies uit Mechelen op 3 april 2021

  • 9

    Super!

    Doreen Ceuppens uit Boechout op 3 april 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes met onwijs goede service!

    Kirsten Lansheuvel uit Dordrecht op 3 april 2021

  • 8

    Sapjeskuur was prima te doen!

    Ellen uit Coevorden op 3 april 2021

  • 10

    Heerlijke diversiteit aan sappen

    Petra uit Rotterdam op 3 april 2021

  • 9

    Lekker en goed te doen

    Maartje uit Eindhoven op 2 april 2021

  • 6

    Top service

    Irma uit Rozenburg op 1 april 2021

  • 10

    Top geregeld

    Pieter uit Hoevelaken op 1 april 2021

  • 10

    Zalige sapjes

    Eva uit Nater op 1 april 2021

  • 10

    Super

    Sharon uit Schiedam op 1 april 2021

  • 10

    Een heel tevredene nieuwe klant !

    Nathalie goris uit Meerbeek op 31 maart 2021

  • 10

    Topservice en kwaliteit

    Marcy uit Bree op 31 maart 2021

  • 8

    Eenvoudig, smakelijk en efficiënt.

    Caroline uit Antwerpen op 31 maart 2021

  • 9

    Zeer tevreden en lekker

    Raf Van Den Kinschot uit Oelegem op 31 maart 2021

  • 8

    Leuk en goed om te doen voor je lichaam

    Esther uit Enschede op 30 maart 2021

  • 10

    Heerlijke, gebalanceerde sapjes

    Robin uit Utrecht op 30 maart 2021

  • 10

    Heerlijk sapjed en wat een top service!

    Sonja uit Alphen aan den rijn op 29 maart 2021

  • 10

    Super gevoel en gewoon heerlijk. Meer dan genoeg.

    Corrine uit Valkenburg aan de Geul op 29 maart 2021

  • 10

    Geweldig

    Caroline uit Zutphen op 29 maart 2021

  • 7

    Precies op de aangegeven tijd geleverd

    M uit Uitgeest op 29 maart 2021

  • 8

    Goede kwaliteit & ook nog eens 4 kilo kwijt

    Dimitri uit Landgraaf op 28 maart 2021

  • 10

    Heerlijk

    Imke uit Haaksbergen op 27 maart 2021

  • 10

    Detoxkuur van 3 dagen erg goed

    Karlijn uit Amsterdam op 27 maart 2021

  • 10

    Uitstekend

    Jantine Van der Hurk uit Ermelo op 27 maart 2021

  • 9

    Heel goed! Ik zou het zelf niet beter hebben kunnen doen!

    Anne uit Broechem op 27 maart 2021

  • 10

    Was helemaal top!

    Lotte uit Hilversum op 27 maart 2021

  • 10

    Bijzondere ervaring!

    marleen uit deventer op 26 maart 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes!

    M uit L op 26 maart 2021

  • 10

    Super sapjes voor een paar dagen detox

    Judith uit Hilversum op 26 maart 2021

  • 10

    Fantastisch!

    Angela Hermans uit Heeswijk-Dinther op 26 maart 2021

  • 8

    Heerlijk

    Sascha uit Amsterdam op 26 maart 2021

  • 10

    Smaakvol en vers

    Judith uit Waalre op 25 maart 2021

  • 10

    Goede kwaliteit en snelle levering

    Jantien uit Den Haag op 25 maart 2021

  • 6

    gezond, verzorgd, maar prijzig.

    Philippe uit Brugge op 24 maart 2021

  • 10

    Heerlijk kado voor mezelf

    Hananja uit Maarssen op 24 maart 2021

  • 10

    Gezond en nog lekker ook

    Marcia uit Amstelveen op 24 maart 2021

  • 10

    Perfect op tijd geleverd! Toppertje

    P de kroon uit Hechtel-Eksel op 24 maart 2021

  • 10

    Een geweldige begin van een nieuwe 'ik'

    Jan-Willem uit Stadskanaal op 23 maart 2021

  • 10

    prima vol te houden detox kuur

    magda uit Schiedam op 23 maart 2021

  • 10

    Gewoon kwaliteit!!

    Eva uit Berkel en Rodenrijs op 23 maart 2021

  • 9

    Een absolute aanrader!

    Rianne uit Groningen op 23 maart 2021

  • 10

    Verfrissend!

    Chantal Lutje Wagelaar uit Baarn op 23 maart 2021

  • 9

    Heerlijke sapjes, goede en snelle service

    Yvette Antens uit Baarle-Nassau op 23 maart 2021

  • 6

    Goed vol te houden, smaken iets minder

    Anet uit Steyl op 23 maart 2021

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.