Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.4
Gebaseerd op 317 beoordelingen via Kiyoh.com

Beoordeel Sapje »

  • 10

    Gezond, lekker en goed verzorgd

    door Tessa uit Oosterbeek op 7 mei 2021

  • 10

    Erg lekker

    door Marijke uit Huizen op 7 mei 2021

  • 10

    de lekkerste gezonde sapjes van alle diverse(n) die ik heb uitgeprobeerd

    door fompke uit arnhem op 7 mei 2021

  • 10

    Lekker en ontzorgd detoxen met Sapje!

    door Maaike uit Pijnacker op 6 mei 2021

  • 10

    Geweldig Produkt!

    door Marion uit Heerhugowaard op 6 mei 2021

  • 10

    Fantastische reboot voor jelichaam en geest!

    door Jolanda uit Ridderkerk op 6 mei 2021

  • 10

    Fantastisch

    door Monique Sleutjens uit Oisterwijk op 6 mei 2021

  • 10

    Goed geregeld

    door Lisette uit Oldenzaal op 6 mei 2021

  • 10

    Super

    door Vincent uit Assebroek op 5 mei 2021

  • 10

    Super goede en gezonde sapjes

    door ER uit Putten op 5 mei 2021

  • 9

    Heel goed

    door Agnès uit Amsterdam op 5 mei 2021

  • 10

    Heerlijk!

    door Carlijn uit Rotterdam op 5 mei 2021

  • 8

    Zeer complete verantwoorde detox

    door Monique Sirag uit Leeuwarden op 4 mei 2021

  • 10

    Fantastishe detox, bakken energie

    door Kathleen uit Galle op 4 mei 2021

  • 10

    Goede sapjes, snel geleverd

    door Anita uit Rolde op 4 mei 2021

  • 10

    'Lekker''Gezond'

    door Michel uit Amsterdam op 4 mei 2021

  • 6

    Weinig variatie in sapjes

    door Judith uit Velp op 4 mei 2021

  • 10

    Ontvangen wat ik had besteld, perfect.

    door Ineke uit Chaam op 4 mei 2021

  • 10

    Amazing experience

    door Julie uit Zaandam op 4 mei 2021

  • 10

    Fantastische ervaring!

    door Marleen uit Brasschaat op 3 mei 2021

  • 8

    Heel goed

    door Heidi uit Olmen op 1 mei 2021

  • 10

    Verrassend goed!

    door Kevin uit Paal op 1 mei 2021

  • 8

    Prachtig en verzorgd!

    door Nicolette uit Enschede op 1 mei 2021

  • 10

    Lekkere sapjes! Goed voor een gezonde darmflora!

    door Sofie uit Tielrode op 1 mei 2021

  • 9

    Heerlijk gezonde sapjes!

    door Astrid uit Herkingen op 30 april 2021

  • 8

    Ben zeer tevreden.

    door Lily uit Cadier en keer op 30 april 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes en soep

    door Marjan uit Zeewolde op 28 april 2021

  • 9

    Top service

    door Karen uit Edegem op 28 april 2021

  • 6

    Leuk om een keer te proberen

    door Wendy uit Achterhoek op 28 april 2021

  • 10

    Lekkere gezonde sapjes

    door Peter uit Boutersem op 28 april 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes!

    door Ronald uit Haarlem op 28 april 2021

  • 8

    Een leuke tevreden ervaring met Sap.je

    door Manon Saelens uit Houthulst op 28 april 2021

  • 9

    Tijdige levering, goede producten, goed ingevroren.

    door Peter uit Heerlen op 27 april 2021

  • 8

    heel goed

    door Desiree uit Assendelft op 27 april 2021

  • 10

    Superhit na 3dgn detox

    door Nicolette Koppers-Hulst uit Haarlem op 27 april 2021

  • 10

    Goede kuur met zeer uitgebreide informatie en instructies.

    door Nick uit Amsterdam op 27 april 2021

  • 10

    Zeer goeie ervaring.

    door Hetty uit Amersfoort op 26 april 2021

  • 10

    Perfect verzorgd,duidelijke uitleg, heerlijke verse sappen! Top.

    door S uit Vught op 26 april 2021

  • 10

    To service en heerlijke sapjes en soepjes

    door Merel uit Groet op 26 april 2021

  • 10

    To service en heerlijke sapjes en soepjes

    door Merel uit Groet op 26 april 2021

  • 6

    redelijk tevreden., sapjes waren te doen.

    door Leopold uit ZEIST op 25 april 2021

  • 10

    Sapje is geweldig

    door wouter uit antwerpen op 24 april 2021

  • 8

    Uitstekend

    door Marco uit Zandvoort op 24 april 2021

  • 8

    Alles was keurig verzorgd

    door Mirel uit Poeldijk op 24 april 2021

  • 10

    Heel intens met perfecte sapjes

    door Natascha uit TERVUREN op 24 april 2021

  • 10

    Geweldig!

    door Sofie uit Wechelderzande op 24 april 2021

  • 10

    Volledig tevreden met Sapje!

    door Gerda uit Willebroek op 23 april 2021

  • 9

    Verhelderend

    door Carol uit Driebergen op 23 april 2021

  • 10

    Super blij met jullie sapjes!!!

    door Lieke uit Eindhoven op 23 april 2021

  • 10

    Geweldig

    door Marcia uit Amstelveen op 23 april 2021

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.