Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.4
Gebaseerd op 532 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 10

    Alles keurig, heel en dicht ontvangen

    Tineke uit Koedijk op 5 augustus 2021

  • 10

    Geen groente-eter, toch prima volgehouden!

    Judith uit Berlicum op 4 augustus 2021

  • 10

    Super service en fantastische producten!

    Marcolien uit Zeist op 4 augustus 2021

  • 10

    Top service!

    Noelle uit Apeldoorn op 4 augustus 2021

  • 9

    Goede service

    M. uit Nieuwegein op 4 augustus 2021

  • 8

    Verhelderend in meerdere opzichten!

    Daphne uit Zaandam op 4 augustus 2021

  • 10

    Top service, en heerlijke gezonde sapjes

    Sander Bosma uit Noordwijk op 4 augustus 2021

  • 10

    Openbaring

    Patrick uit Den Bosch op 4 augustus 2021

  • 10

    Heel goed van smaak en geleverd in glas!

    Ariejaan uit Amsterdam op 4 augustus 2021

  • 10

    Uitstekend

    Flora Plessen-Haagen uit Breugel op 3 augustus 2021

  • 10

    alles met aandacht

    Jill uit Amsterdam op 3 augustus 2021

  • 10

    Voor herhaling vatbaar

    Marieke uit Nederhorst den Berg op 3 augustus 2021

  • 10

    De beste investering in je gezondheid!

    Ellen uit Den Haag op 3 augustus 2021

  • 10

    Super levering, heel smaakvol! Top!!

    Ilona uit Uithoorn op 3 augustus 2021

  • 6

    Sapjes niet mijn smaak

    Tessa uit Friesland op 2 augustus 2021

  • 8

    Redelijk

    Irene uit Heemskerk op 2 augustus 2021

  • 10

    Hele mooie ervaring!

    Eveline uit Epe op 2 augustus 2021

  • 9

    Goede bezorging, en lekkere sapjes!

    D. Brouwer uit Utrecht op 31 juli 2021

  • 10

    Top

    Fleur uit Herentals op 31 juli 2021

  • 8

    Interessant

    Debbie Speelman uit amsterdam op 30 juli 2021

  • 10

    Wederom GEWELDIG

    lotty van zetten uit Huizen op 30 juli 2021

  • 10

    Snel en alles goed ontvangen

    Diana uit Uden op 30 juli 2021

  • 10

    Super detox pakket

    Esther uit Heinkenszand op 30 juli 2021

  • 9

    prima sapjes , gezond en ook nog eens lekker

    martin uit ROSMALEN op 29 juli 2021

  • 10

    Super Sapjes - Super Service

    Sandra uit Dieren op 29 juli 2021

  • 9

    Prima in orde.

    Marita uit Hengelo op 29 juli 2021

  • 10

    Positief

    Marvin uit Made op 29 juli 2021

  • 10

    Bijzondere ervaring

    Marieke uit Haarlem op 28 juli 2021

  • 10

    Na een hele week elke dag een ander sapje nog steeds erg enthousiast

    Ad uit Waalwijk op 28 juli 2021

  • 8

    Goede bezorging, lekkere sapjes

    Nicole uit Breda op 28 juli 2021

  • 10

    Super vriendelijke bezorger, netjes en correct

    Yvette van der Laan uit Alphen aan den rijn op 28 juli 2021

  • 10

    Uitstekend

    Annelies uit Huizen op 27 juli 2021

  • 8

    Aanrader voor je gezondheid

    Esther uit Nieuwegein op 27 juli 2021

  • 10

    Een dagelijkse boost energie!

    Annika Wissink uit Santpoort-Noord op 27 juli 2021

  • 10

    Geweldig

    Janneke uit Eindhoven op 26 juli 2021

  • 10

    Om nog te doen!

    Marleen uit Lier, België op 25 juli 2021

  • 10

    Top geregel!!!

    Stephan uit Breda op 25 juli 2021

  • 9

    Verfrissend nieuw en tegelijkertijd oud aards:)

    Luuk Kauffmann uit Wijk bij Duurstede op 24 juli 2021

  • 10

    Geweldig

    Kathalyn uit Moen op 24 juli 2021

  • 10

    Heerlijk

    Willy uit Twisk op 24 juli 2021

  • 10

    Een heerlijke ontdekking!

    Trienke uit Hoogeveen op 24 juli 2021

  • 10

    Sapje is meer dan een “sapje”

    Jacqueline uit Ede op 24 juli 2021

  • 10

    heerlijke en smaakvolle sapjes.

    Gabi uit Huizen op 23 juli 2021

  • 10

    Het gaat uitstekend!

    Alie uit Volendam op 22 juli 2021

  • 10

    Goede kwaliteit, smaak, samenstelling en service

    Ingrid uit Eindhoven op 22 juli 2021

  • 10

    Super! Absolute aanrader

    Nathalie uit Heiloo op 22 juli 2021

  • 9

    Altijd een slowjuiced sapje voorhanden

    Marielle uit Zaltbommel op 22 juli 2021

  • 10

    Geweldig

    LUC ERVEN uit LEEFDAAL op 21 juli 2021

  • 10

    Helemaal top!

    Michelle uit Wormer op 20 juli 2021

  • 10

    Fantastisch

    Lenneke uit Oostvoorne op 20 juli 2021

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.