Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.3
Gebaseerd op 1086 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 8

    Heerlijk

    Sascha uit Amsterdam op 26 maart 2021

  • 10

    Smaakvol en vers

    Judith uit Waalre op 25 maart 2021

  • 10

    Goede kwaliteit en snelle levering

    Jantien uit Den Haag op 25 maart 2021

  • 6

    gezond, verzorgd, maar prijzig.

    Philippe uit Brugge op 24 maart 2021

  • 10

    Heerlijk kado voor mezelf

    Hananja uit Maarssen op 24 maart 2021

  • 10

    Gezond en nog lekker ook

    Marcia uit Amstelveen op 24 maart 2021

  • 10

    Perfect op tijd geleverd! Toppertje

    P de kroon uit Hechtel-Eksel op 24 maart 2021

  • 10

    Een geweldige begin van een nieuwe 'ik'

    Jan-Willem uit Stadskanaal op 23 maart 2021

  • 10

    prima vol te houden detox kuur

    magda uit Schiedam op 23 maart 2021

  • 10

    Gewoon kwaliteit!!

    Eva uit Berkel en Rodenrijs op 23 maart 2021

  • 9

    Een absolute aanrader!

    Rianne uit Groningen op 23 maart 2021

  • 10

    Verfrissend!

    Chantal Lutje Wagelaar uit Baarn op 23 maart 2021

  • 9

    Heerlijke sapjes, goede en snelle service

    Yvette Antens uit Baarle-Nassau op 23 maart 2021

  • 6

    Goed vol te houden, smaken iets minder

    Anet uit Steyl op 23 maart 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes!

    Auke uit Amsterdam op 22 maart 2021

  • 9

    Super fijne producten waardoor de kuur zo voorbij was

    Coco uit Driebergen op 22 maart 2021

  • 10

    Liefdevol

    Priya Frishert - Paramedisch Natuurgeneeskundige uit Terheijden op 21 maart 2021

  • 8

    Sapjes zijn heel lekker.

    Saar De Poorter uit ROESELARE op 21 maart 2021

  • 10

    Top kwaliteit met super goede levering.

    Jetty uit Zwolle op 21 maart 2021

  • 10

    Dat smaakt naar meer!

    L. Luiten uit Nijmegen op 20 maart 2021

  • 10

    Ik voel me er goed bij.

    Gerda uit Willebroek op 20 maart 2021

  • 10

    Fantastische 3 daagse detox kuur

    Alexandra uit Amsterdam op 19 maart 2021

  • 10

    Heerlijk en super bezorging

    Hanna uit Utrecht op 19 maart 2021

  • 10

    Bezorgd op afgesproken tijd helemaal bevroren en goede uitleg en heerlijke recepten!

    Sandra uit Drachten op 19 maart 2021

  • 10

    Lekker, super gezond, biologisch en goede service!

    Annicka uit Utrecht op 19 maart 2021

  • 9

    Top het product zowel verzending

    Willem uit Dronten op 19 maart 2021

  • 10

    Beste sapkuur ooit!

    Fem uit Waspik op 18 maart 2021

  • 10

    Fantastische sapjes

    Stephanie uit Barneveld op 17 maart 2021

  • 10

    Zeer tevreden

    Gino uit Bredene op 17 maart 2021

  • 10

    Lekkere sapjes

    Jouke uit Halle-Zoersel op 17 maart 2021

  • 10

    Super lekker en gezond!

    Ruby uit Brussel op 17 maart 2021

  • 9

    Een opwekkende ervaring

    Anne uit Kontich op 17 maart 2021

  • 10

    heerlijke sapjes

    Debbie uit AMSTERDAM op 16 maart 2021

  • 10

    Erg lekker , en gezond bezig !

    Cobie uit Roosendaal op 16 maart 2021

  • 9

    Flesje boordevol gezondheid!

    Winny uit Zoetermeer op 16 maart 2021

  • 10

    Wat een geweldig mooi en eerlijk bedrijf!

    Yoram uit Amsterdam op 16 maart 2021

  • 10

    Energiek en fit

    Michelle uit Nijmegen op 16 maart 2021

  • 9

    Erg tevreden

    Ayvaz uit Den Haag op 16 maart 2021

  • 9

    Fantastisch!!!

    Penda uit Geluwe Belgie op 16 maart 2021

  • 9

    Super lekkere smaak nuances.... echt verfijnd !

    Marja uit Groningen op 15 maart 2021

  • 10

    Superblij met Sapje!

    Henriëtte uit Uithuizermeeden op 15 maart 2021

  • 10

    Prima service!

    Jessica uit Vlissingen op 15 maart 2021

  • 9

    Kwaliteit, Variatie, professioneel, gemak

    Cindy uit Belfeld op 15 maart 2021

  • 10

    De lekkerste sapkuur ooit! En ook nog eens met persoonlijke topservice

    Myriam uit Huissen op 14 maart 2021

  • 7

    Voel mezelf schoon van binnen!

    Sabine uit IJmuiden op 13 maart 2021

  • 9

    Energized and feel better in my body

    Chrissie uit Amsterdam op 13 maart 2021

  • 10

    Aanrader!

    Chantal uit Schoonoord op 13 maart 2021

  • 10

    Wellness in een flesje

    Claudia uit Amersfoort op 13 maart 2021

  • 10

    Super gezond en lekker

    Merijn Verdouw uit Den Hoorn op 12 maart 2021

  • 10

    Al vier maanden heel tevreden

    Linda uit Voorschoten op 12 maart 2021

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.