Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.4
Gebaseerd op 532 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 10

    helemaal top!

    P V DE RUITER uit Pijnacker op 25 juni 2021

  • 10

    TOP!

    Nancy Coolen uit Eindhoven op 24 juni 2021

  • 10

    Stralende huid!

    Anjuli uit Amsterdam op 23 juni 2021

  • 9

    Heerlijke frisse smaak!

    Margreet uit Bussum op 23 juni 2021

  • 10

    Lekker en gezond

    Carine sannen uit Mol op 23 juni 2021

  • 10

    Super. Goed te volgen sapkuur

    Jolanda uit Hoofddorp op 22 juni 2021

  • 10

    Top!

    teresa uit Egmond aan Zee op 22 juni 2021

  • 10

    Hele fijne detox!

    Marianne uit Huizen op 22 juni 2021

  • 9

    Goede verzorgde detoxkuur

    Thomas uit Amsterdam op 21 juni 2021

  • 8

    Goede levering en op tijd

    William uit Drongelen op 21 juni 2021

  • 10

    Compleet!

    Kim de Ridder uit Zoetermeer op 18 juni 2021

  • 9

    Voelt goed om een detoxkuur van Sapje te doen.

    Anne Aertssen uit Bergen op Zoom op 17 juni 2021

  • 10

    Super Sap

    Linda uit Abbenes op 17 juni 2021

  • 10

    Snel, goed en correct

    peter uit Heerlen op 17 juni 2021

  • 10

    Heerlijk zoveel vitamine tot mijn beschikking!

    Janneke uit Apeldoorn op 17 juni 2021

  • 10

    Super Sapjes

    indra uit amsterdam op 17 juni 2021

  • 10

    Lekker!

    Marja uit Middelbeers op 17 juni 2021

  • 10

    Heerlijk gezonde sapjes, super geleverd!

    Lisanne uit Eindhoven op 16 juni 2021

  • 7

    niet verkeerd

    Marina uit Tuitjenhorn op 15 juni 2021

  • 10

    Geweldige SAP ervaring!

    Raymond uit Barendrecht op 15 juni 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes

    Hieke uit Joure op 15 juni 2021

  • 10

    Easy

    Germa uit Amsterdam op 15 juni 2021

  • 10

    Bevalt prima

    Marjolijn uit Helmond op 14 juni 2021

  • 10

    Super!

    Fanny uit Antwerpen op 13 juni 2021

  • 10

    Mijn smaakpapillen waren aangenaam verrast.

    Tineke uit Koedijk op 12 juni 2021

  • 8

    Heerlijke sapjes, goede levering

    Laura uit Veldhoven op 12 juni 2021

  • 10

    Een bijzondere ervaring en makkelijker vol te houden dan verwacht!

    Caroline uit De Knipe op 11 juni 2021

  • 9

    Heel goed vol te houden zonder hongergevoel

    Marjolein Kleijwegt uit ZUIDLAND op 11 juni 2021

  • 10

    Zeer tevreden

    Cindy Stigter uit Reeuwijk op 11 juni 2021

  • 8

    super product

    Astrid Dorresteijn uit Naarden op 10 juni 2021

  • 10

    Goede sapjes, snelle levering

    Maud uit Weert op 10 juni 2021

  • 10

    Yes.

    Irene uit Gelderland op 10 juni 2021

  • 10

    Heel tevreden!

    Caroline uit Zutphen op 10 juni 2021

  • 10

    Zeer tevreden..

    Tamara uit Den Haag op 10 juni 2021

  • 8

    Minder dan gehoopt

    Marion uit Gouda op 9 juni 2021

  • 8

    Sapje geeft mij telkens weer een fysieke en mentale boost!

    Simon uit Leuven op 9 juni 2021

  • 10

    Heel goed, sap lekker, soep lekker, thee erbij

    Carina hipke uit Haarlem op 9 juni 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes!

    Melina uit Almere op 9 juni 2021

  • 9

    Perfect

    Hetty Van den Goorbergh uit Teteringen op 9 juni 2021

  • 10

    3 dagen detox kuur

    Stanley uit Den Haag op 8 juni 2021

  • 10

    Top

    Henrieke uit Amsterdam op 8 juni 2021

  • 6

    Best lekkere sapjes, maar een kuur is toch vooral jezelf uithongeren

    Freya uit Gent op 7 juni 2021

  • 7

    Sapjes goed, levering anders dan gepland

    marjolein buitelaar uit Limmen op 7 juni 2021

  • 10

    (H)Eerlijke Sapjes een toevoeging in je eetpatroon!

    Nellie de Nood uit Yerseke op 7 juni 2021

  • 10

    Super!

    Julie uit Utrecht op 7 juni 2021

  • 6

    Viel mee erg tegen helaas

    Justine uit Groenekan op 5 juni 2021

  • 9

    De sapjes zijn met zorg gemaakt dat proef je!

    RT uit Driebergen op 4 juni 2021

  • 9

    Super!!

    Linda uit Haarlem op 4 juni 2021

  • 8

    Lekker en gevarieerd

    Malou uit Ambt Delden op 4 juni 2021

  • 10

    gezond & makkelijk en goed vol te houden

    Laura uit Arnhem op 3 juni 2021

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.