Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.3
Gebaseerd op 1011 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 7

    Meestal optijd en goed afgeleverd

    Melanie uit Almelo op 7 maart 2022

  • 10

    heerlijke sapjes volgens afspraak thuis bezorgd

    Annette uit Sassenheim op 6 maart 2022

  • 9

    De meest gevarieerde en lekkerste sapjes op de markt!

    Ellen Van Brabandt uit 8790 op 5 maart 2022

  • 7

    Heerlijk

    Henny uit Bladel op 4 maart 2022

  • 8

    Alles zoals beloofd, maar 'groenten drinken' niet mijn ding

    Alexandra uit Rilland op 3 maart 2022

  • 10

    Fantastisch!

    Mandy uit Rotterdam op 3 maart 2022

  • 9

    Heerlijke sapjes en soepjes en duidelijke uitleg.

    Angela uit Bergen op 2 maart 2022

  • 10

    Booster voor je gezondheid

    Alexander uit Den Bosch op 2 maart 2022

  • 10

    Goede opzet en heerlijk van smaak!

    Sam uit Amsterdam op 2 maart 2022

  • 10

    Je proeft dat de sapjes met zorg en liefde bereid zijn!

    Annette uit Den Haag op 1 maart 2022

  • 10

    Volledig verzorgd en ontzorgd aan de Sapdetox

    Julia uit Zaandam op 1 maart 2022

  • 10

    Top

    Astrid uit Ridderkerk op 1 maart 2022

  • 9

    zoals altijd weer prima verzorgd

    janneke uit Eindhoven op 28 februari 2022

  • 10

    Erg lekkere sapjes en soepen en goede service

    Ilan uit Amsterdam op 26 februari 2022

  • 10

    Top!

    Chris uit Sneek op 25 februari 2022

  • 10

    Ik hoor mijn lijf kirren van plezier

    Edwin uit Hasselt op 24 februari 2022

  • 10

    Heerlijke sapjes, snel en netjes bezorgd

    Astrid Slot uit Heerhugowaard op 24 februari 2022

  • 10

    Fantastisch

    Jessica uit Brasschaat op 23 februari 2022

  • 7

    Prima sapjes

    Monique uit Vlaardingen op 23 februari 2022

  • 10

    Detox 5 dagen kuur.

    Hasana uit Gent op 23 februari 2022

  • 9

    Zeker de moeite waard!

    Khadija uit Amsterdam op 22 februari 2022

  • 8

    Lekkere sapjes. Goed vol te houden.

    Marilu uit Almere op 22 februari 2022

  • 10

    zéér goed

    Greetje uit Purmerend op 21 februari 2022

  • 10

    Top

    Alex Kempers uit Assen op 21 februari 2022

  • 10

    Amazing

    Monique uit Breda op 20 februari 2022

  • 10

    10

    Grace uit Oss op 20 februari 2022

  • 10

    ik ben erg blij met de sapjes! Smaken ook heerlijk!!

    Loes Zwart uit Houten op 19 februari 2022

  • 9

    Uitstekend!

    Wendy uit Elst op 19 februari 2022

  • 10

    Detoxen met sapje is makkelijk te doen

    Verna uit Zwijndrecht op 19 februari 2022

  • 10

    Alles was keurig in orde en op tijd geleverd.dankjewel!

    Suzy uit Bertels op 19 februari 2022

  • 6

    Sapjes zijn super

    Harriet uit Sint philipsland op 17 februari 2022

  • 10

    Zeer tevreden

    Noor steegh uit Venlo op 17 februari 2022

  • 9

    Heel goed te doen!

    Esther uit Barneveld op 16 februari 2022

  • 9

    Super product!

    Denise uit Hasselt op 16 februari 2022

  • 10

    Perfect!

    Anneloes Greijmans uit Someren op 15 februari 2022

  • 10

    Sapjes weer keurig op tijd en goed geleverd

    Joyce uit Drogteropslagen op 15 februari 2022

  • 10

    Geweldig goed!!

    Renske uit Zandvoort op 15 februari 2022

  • 9

    Betrokken, helder en wholesome

    Sikke uit Hoogeveen op 15 februari 2022

  • 10

    Aanrader

    Anne uit Amstelveen op 15 februari 2022

  • 10

    Supergoede en smaakvolle detoxkuur

    Femke uit Woerden op 12 februari 2022

  • 10

    Heerlijk!

    Simone uit Amsterdam op 12 februari 2022

  • 10

    Prima

    Marry uit Angerlo op 11 februari 2022

  • 10

    Erg lekkere sapjes, fijne presentatie, bezorging e.d.

    Isa uit Zoetermeer op 10 februari 2022

  • 10

    Geld gezond besteden

    Annette uit Hellevoetsluis op 9 februari 2022

  • 8

    Heerlijk en snelle levering

    Lien uit Leefdaal (Bertem) op 9 februari 2022

  • 7

    Levering goed, smaak sapjes minder

    H uit Monnickendam op 9 februari 2022

  • 10

    Oppepper vor je gezondheid

    Maaike uit Groningen op 9 februari 2022

  • 10

    Erg lekker en gezond!

    Julia uit Oud-Alblas op 8 februari 2022

  • 10

    Geweldig

    Mirjam Schut uit Kaatsheuvel op 8 februari 2022

  • 9

    Sapjes zijn top!

    Rianne uit Huizen op 8 februari 2022

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.