Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.3
Gebaseerd op 1228 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 10

    prima smaak en goede klantenservice

    Nico uit Alblasserdam op 16 augustus 2022

  • 10

    Levering en kwaliteit sapjes

    Ed uit Dordrecht op 15 augustus 2022

  • 10

    Geweldige detox-ervaring

    Hans uit Haarlem op 15 augustus 2022

  • 10

    Smakelijke detoxkuur.

    Angela uit Goes op 13 augustus 2022

  • 9

    Alles helemaal top

    Delano Schroter uit Ter Apel op 12 augustus 2022

  • 10

    Smaakvol én goede service

    Danielle Dil uit 's-Gravenhage op 12 augustus 2022

  • 10

    Super duidelijk, fijne sapjes, met nauwkeurige bezorging!

    Anita uit Sneek op 11 augustus 2022

  • 10

    Geweldig

    Y uit Akersloot op 10 augustus 2022

  • 9

    Sapjes, soepjes en nu ook de smoothies zijn zeer smakelijk!

    Carla uit Strijen op 6 augustus 2022

  • 10

    Wat een aanrader!

    Sharon uit Pijnacker op 4 augustus 2022

  • 10

    Een feestje om een deze detox te doen!

    Linda Kampstra uit Diepenveen op 4 augustus 2022

  • 10

    Sapjes zijn Super bezorging en info hierover perfect een voorbeeld voor velen !

    Vincent uit Bekker op 4 augustus 2022

  • 10

    Heel tevreden met mijn eerste ervaring met een detoxkuur van drie dagen!

    Dunja uit Zaanstad op 29 juli 2022

  • 10

    Geweldig

    Rene uit Delft op 28 juli 2022

  • 10

    SUPERFIJN

    Monique uit Schaijk op 26 juli 2022

  • 10

    Zoveel groenten in 1 sapje is fantastisch

    Ester uit Beesel op 21 juli 2022

  • 10

    Alles heel goed geregeld

    Carla Drenth uit Kolham op 21 juli 2022

  • 10

    Fijne sapjes kuur met goede afwisseling in smaken

    Madelon uit Tilburg op 20 juli 2022

  • 8

    Heerlijk!

    Kim Oliemeulen uit Schaijk op 19 juli 2022

  • 8

    Lekkere sapjes, even doorbijten

    Pia uit Utrecht op 19 juli 2022

  • 6

    Goed besteld al 3x waardeloos bezorgd

    Suzanne Bruggeman uit BREDA op 17 juli 2022

  • 10

    Heel blij met Sapje

    Mary uit Amstelveen op 16 juli 2022

  • 10

    Lekker en gezond

    Thijs uit Eindhoven op 15 juli 2022

  • 9

    Met sapje lukt het me echt om wel 7 dagen sapvasten vol te houden, wow

    Hannie uit Gorinchem op 15 juli 2022

  • 9

    Geweldig

    Maria uit Meijel op 12 juli 2022

  • 8

    Gezonde sapjes

    Marieke uit Naaldwijk op 12 juli 2022

  • 10

    Heerlijk!

    Simone uit Amsterdam op 12 juli 2022

  • 10

    Heerlijke biologische producten en goede service!

    Mariken Krudde uit Diepenheim op 10 juli 2022

  • 7

    Lekkere sapjes!

    Karlijn uit Amsterdam op 8 juli 2022

  • 10

    Altijd mooi op tijd.

    Ginnie uit Soest op 4 juli 2022

  • 10

    Prima Detox kuur die goed vol te houden is!

    Diane uit Heemskerk op 2 juli 2022

  • 6

    De sapjes en soepjes zijn geweldig maar de verpakking was raar

    Carla uit Strijen op 1 juli 2022

  • 9

    Authentiek en kwalitatief in 1 sapje

    Gonnie uit Alphen aan den Rijn op 30 juni 2022

  • 10

    TELKENS WEER UITSTEKEND

    T.A. Takken uit Egmond aan Zee op 27 juni 2022

  • 10

    Goede kwaliteit

    Jantien uit Den Haag op 27 juni 2022

  • 8

    Ik vind de sapjes erg lekker.

    Berjan uit Nieuw-Amsterdam op 25 juni 2022

  • 8

    Lekkere sapjes!

    Jetje uit Almelo op 24 juni 2022

  • 10

    Nooit problemen, altijd prima!

    Corinne uit Geurtsen op 21 juni 2022

  • 9

    Goede Detoxkuur

    Gea uit Bellingwolde op 19 juni 2022

  • 9

    Vooral heel erg lekker

    Hans uit Ijmuiden op 16 juni 2022

  • 9

    Goed verzorgd, duidelijke informatie en leuke recepten!

    Saskia uit Heiloo op 14 juni 2022

  • 10

    Top product

    Marian uit Renkum op 14 juni 2022

  • 10

    Nu al vier dagen genieten van sapje

    Bert Wolthuis uit Hoog Soeren op 12 juni 2022

  • 10

    Voor het eerst een Detox kuur volgen is met Sapje echt prima vol te houden!

    Brigit uit Enkhuizen op 11 juni 2022

  • 10

    Goeie vitamineboost!

    Virginie Delefortrie uit Ingelmunster op 11 juni 2022

  • 7

    Oké

    Karin uit Hendrikx op 31 mei 2022

  • 10

    smaken van de sapjes zijn heerlijk

    Jeanine uit Hoogeveen op 29 mei 2022

  • 10

    Service en sapjes zijn prima in orde

    Tanja uit Assen op 28 mei 2022

  • 10

    Fantastisch

    Roel uit Baarn op 28 mei 2022

  • 10

    Super

    Hedda uit Deurne op 28 mei 2022

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.