Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.4
Gebaseerd op 317 beoordelingen via Kiyoh.com

Beoordeel Sapje »

  • 10

    Love the juices!

    door Vincent uit Amsterdam op 10 april 2021

  • 10

    Goede levering van de verschillende sapjes.

    door Doetie Bruinsma uit Terwispel op 10 april 2021

  • 10

    Geweldig concept. Zeker voor herhaling vatbaar!

    door José uit Alkmaar op 10 april 2021

  • 9

    Prima netjes lekker goede informatie duidelijk communicatie

    door Wietske uit Wildervank op 10 april 2021

  • 10

    Fantastisch

    door Lisanne uit Schiedam op 10 april 2021

  • 10

    Super sapjes!

    door Gerard uit Amsterdam op 10 april 2021

  • 10

    Prima assortiment en service!

    door Manon uit Etten-leur op 9 april 2021

  • 10

    Beste detox kuur ooit!!!

    door Gabe uit Amsterdam op 8 april 2021

  • 10

    Heerlijk!

    door Remco uit Wijk bij Duurstede op 8 april 2021

  • 9

    Snel, goed en praktisch

    door Suzanne Bruggeman uit Breda op 8 april 2021

  • 10

    Alles prima ontvangen

    door Tanja uit Amsterdam op 8 april 2021

  • 10

    Zeer tevreden op alle vlak!

    door Lorenzo uit Antwerpen op 7 april 2021

  • 9

    Prima en heel goed 3dagen vol te houden, zonder bijwerkingen

    door Marijke uit Haren op 7 april 2021

  • 6

    Goede sapjes, heel netjes verpakt. Ziet er leuk uit zodat je bij het openen van de doos al zin hebt

    door Inge Boneschansker uit Heeten op 7 april 2021

  • 10

    Maakt waar wat ze beloven

    door Tamara uit Arnhem op 7 april 2021

  • 10

    uitstekend: zeker aan te raden!

    door T.A. Takken uit Egmond aan Zee op 7 april 2021

  • 10

    Ongelooflijk lekker en vers!

    door An uit Rotselaar op 7 april 2021

  • 9

    Goede communicatie en service

    door Sandra uit Zoetermeer op 6 april 2021

  • 10

    Alles prima in orde!

    door Robbert uit ‘s-Hertogenbosch op 6 april 2021

  • 10

    Meest complete en volwaardige detoxkuur

    door Jolien van Stralen uit Wognum op 6 april 2021

  • 10

    Zeer goed

    door Gwen uit Bolsward op 6 april 2021

  • 10

    Levering met een ijskoude glimlach 🙂

    door Rebecca uit Sliedrecht op 5 april 2021

  • 10

    Fantastische Detoxkuur

    door Alexandra uit Amsterdam op 5 april 2021

  • 10

    Geweldig en heerlijk

    door Diane uit Veeneman op 4 april 2021

  • 10

    Topservice

    door Gertie Flies uit Mechelen op 3 april 2021

  • 9

    Super!

    door Doreen Ceuppens uit Boechout op 3 april 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes met onwijs goede service!

    door Kirsten Lansheuvel uit Dordrecht op 3 april 2021

  • 8

    Sapjeskuur was prima te doen!

    door Ellen uit Coevorden op 3 april 2021

  • 10

    Heerlijke diversiteit aan sappen

    door Petra uit Rotterdam op 3 april 2021

  • 9

    Lekker en goed te doen

    door Maartje uit Eindhoven op 2 april 2021

  • 6

    Top service

    door Irma uit Rozenburg op 1 april 2021

  • 10

    Top geregeld

    door Pieter uit Hoevelaken op 1 april 2021

  • 10

    Zalige sapjes

    door Eva uit Nater op 1 april 2021

  • 10

    Super

    door Sharon uit Schiedam op 1 april 2021

  • 10

    Een heel tevredene nieuwe klant !

    door Nathalie goris uit Meerbeek op 31 maart 2021

  • 10

    Topservice en kwaliteit

    door Marcy uit Bree op 31 maart 2021

  • 8

    Eenvoudig, smakelijk en efficiënt.

    door Caroline uit Antwerpen op 31 maart 2021

  • 9

    Zeer tevreden en lekker

    door Raf Van Den Kinschot uit Oelegem op 31 maart 2021

  • 8

    Leuk en goed om te doen voor je lichaam

    door Esther uit Enschede op 30 maart 2021

  • 10

    Heerlijke, gebalanceerde sapjes

    door Robin uit Utrecht op 30 maart 2021

  • 10

    Heerlijk sapjed en wat een top service!

    door Sonja uit Alphen aan den rijn op 29 maart 2021

  • 10

    Super gevoel en gewoon heerlijk. Meer dan genoeg.

    door Corrine uit Valkenburg aan de Geul op 29 maart 2021

  • 10

    Geweldig

    door Caroline uit Zutphen op 29 maart 2021

  • 7

    Precies op de aangegeven tijd geleverd

    door M uit Uitgeest op 29 maart 2021

  • 8

    Goede kwaliteit & ook nog eens 4 kilo kwijt

    door Dimitri uit Landgraaf op 28 maart 2021

  • 10

    Heerlijk

    door Imke uit Haaksbergen op 27 maart 2021

  • 10

    Detoxkuur van 3 dagen erg goed

    door Karlijn uit Amsterdam op 27 maart 2021

  • 10

    Uitstekend

    door Jantine Van der Hurk uit Ermelo op 27 maart 2021

  • 9

    Heel goed! Ik zou het zelf niet beter hebben kunnen doen!

    door Anne uit Broechem op 27 maart 2021

  • 10

    Was helemaal top!

    door Lotte uit Hilversum op 27 maart 2021

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.