Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.3
Gebaseerd op 1011 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 10

    Alles weer uitstekend

    Dieklah van den Berg uit Dordrecht op 13 januari 2022

  • 10

    Subliem!

    Roswitha uit Loenen op 13 januari 2022

  • 10

    Mooi concept, lekker en goed bezorgd

    Romy uit Weesp op 13 januari 2022

  • 10

    In één woord fantastisch

    Nynke uit Baarn op 13 januari 2022

  • 10

    Heerlijke sapjes en soepen!

    bram de goede uit Uitgeest op 13 januari 2022

  • 9

    Zeer smakelijke sapjes en soepjes

    Myrthe de Jong uit NIJMEGEN op 13 januari 2022

  • 10

    Bijzonder

    Janske Den otter uit Eindhoven op 12 januari 2022

  • 9

    Om weer te doen

    Marleen uit Lier, België op 12 januari 2022

  • 10

    Heerlijk! De sapjes ÉN meegegeven recepten!

    Karlijn uit Amsterdam op 12 januari 2022

  • 10

    fantastisch

    diada verhagen uit capelle aan den ijssel op 12 januari 2022

  • 7

    Voor herhaling vatbaar!

    Anke uit Groningen op 12 januari 2022

  • 10

    Zeer goed en vriendelijk bedrijf

    Sanne uit Hoogland op 12 januari 2022

  • 8

    Heerlijke sapjes!

    A Berenschot uit Amsterdam op 11 januari 2022

  • 10

    Sapje is super! Kwaliteit zowel in producten als in levering

    Hannie uit Oud-Beijerland op 11 januari 2022

  • 10

    Heerlijke gezonde sapjes

    Susan uit Amsterdam op 11 januari 2022

  • 10

    Alles top geregeld

    Caroline Hoogendijk-Laats uit Rotterdam op 11 januari 2022

  • 10

    uitstekend op alle fronten

    T.A. Takken uit Egmond aan Zee op 11 januari 2022

  • 7

    Wat n geweldige manier om groenten te eten!

    Lucie uit Hulst op 11 januari 2022

  • 9

    fijne sapjes, goed van smaak

    Astrid uit Velsen-Zuid op 11 januari 2022

  • 10

    Goede bestelling, precies op tijd en onbeschadigd geleverd

    Harm uit Anna Paulowna op 11 januari 2022

  • 10

    Smakelijkste manier om te detoxen

    Fem uit Waalwijk op 10 januari 2022

  • 9

    Heel lekker, goed te doen.

    Marja uit Alkmaar op 10 januari 2022

  • 8

    Fijne sapkuur, goed vol te houden!

    Nicolette uit Enschede op 10 januari 2022

  • 10

    In 1 woord super!!

    Monique uit Barendrecht op 10 januari 2022

  • 9

    Heerlijke sapjes en zeer goede service

    Marian uit Renkum op 7 januari 2022

  • 9

    Ideaal, compleet en goed te doen!

    Lisette uit Den Haag op 6 januari 2022

  • 10

    Helemaal prima

    Barbara uit Breda op 6 januari 2022

  • 9

    goede service, lekker product

    Marije uit Heerhugowaard op 6 januari 2022

  • 6

    Service is goed, de smaken (detox) zijn minder

    Lieke uit Lansingerland op 6 januari 2022

  • 10

    Pleasing to the eye

    Myra uit Voorschoten op 6 januari 2022

  • 10

    Verrassend

    Vicky uit Zwijndrecht op 5 januari 2022

  • 10

    wow in een flesje

    Eriksap uit Dordrecht op 5 januari 2022

  • 6

    Sapjes vond ik niet lekker

    Karin Broens uit Millingen aan de Rijn op 5 januari 2022

  • 10

    Pure kracht en zaligheid.

    saiki uit Veldhoven op 5 januari 2022

  • 10

    Gezonder kan niet!!

    Thédor uit Den Bosch op 4 januari 2022

  • 10

    Gezond gevoel, een cadeautje aan mezelf

    Liesbeth uit Voorburg op 4 januari 2022

  • 9

    Het viel me alles mee!

    Peter uit Barendrecht op 30 december 2021

  • 10

    Top!

    Julie uit Anzegem op 29 december 2021

  • 10

    Sapje is top: Gezonde, verantwoorde en slow-juiced sapjes!

    Anoniem uit Anoniem op 29 december 2021

  • 10

    Uitstekend

    Pierre uit Zele op 29 december 2021

  • 10

    De beste sapjes ever!

    Hugo Vis uit Aerdenhout op 29 december 2021

  • 8

    Tot nu toe bevalt het zeer goed!

    M Heuts uit Posterholt op 29 december 2021

  • 10

    Heerlijke verrassende combinaties van smaken!!

    Lisanne uit Zwolle op 29 december 2021

  • 7

    De sapjes smaken naar meer!

    Hannie Lensink uit Zutphen op 28 december 2021

  • 10

    Allerbeste sap: kijk er elke keer weer naar uit!

    Albert uit Arnhem op 28 december 2021

  • 9

    Super

    Judith Curre uit Amsterdam op 27 december 2021

  • 9

    Heerlijk

    Onno uit Breda op 27 december 2021

  • 10

    Topprodukt

    Trudy Maanders uit BERGEN OP ZOOM op 27 december 2021

  • 9

    Super sapjes!

    D uit Mus op 26 december 2021

  • 9

    Goede nette bezorging

    Joke uit Epe op 25 december 2021

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.