Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.4
Gebaseerd op 532 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 9

    Super... iedereen zou het moeten doen

    Tony Minten uit Heist op den Berg op 12 mei 2021

  • 9

    Top kwaliteit

    Larissa uit Blaricum op 11 mei 2021

  • 10

    Verbazingwekkend goed

    Melissa uit Amsterdam op 11 mei 2021

  • 8

    Zeer goed

    Chris uit S-Gravenzande op 11 mei 2021

  • 9

    Geweldig, voel me veel energieker

    Caroline uit Maarn op 10 mei 2021

  • 10

    Geweldig lekkere sapjes van uitstekende kwaliteit

    Edwin uit Amstelveen op 10 mei 2021

  • 8

    Correcte levering en goede sapjes

    Willy uit Heemstede op 10 mei 2021

  • 9

    Superfijne detoxkuur gehad, mijn allereerste.

    Kim uit Eindhoven op 9 mei 2021

  • 9

    Goede lekkere sapjes en soepjes

    Barbara uit Ulvenhout op 8 mei 2021

  • 10

    Super lekker!!!!!

    Brouwer uit Amstelveen op 7 mei 2021

  • 10

    Ontspannen

    Elan uit Amsterdam op 7 mei 2021

  • 9

    buitengewoon super!

    zr. Teresa uit Egmond aan Zee op 7 mei 2021

  • 10

    Gezond, lekker en goed verzorgd

    Tessa uit Oosterbeek op 7 mei 2021

  • 10

    Erg lekker

    Marijke uit Huizen op 7 mei 2021

  • 10

    de lekkerste gezonde sapjes van alle diverse(n) die ik heb uitgeprobeerd

    fompke uit arnhem op 7 mei 2021

  • 10

    Lekker en ontzorgd detoxen met Sapje!

    Maaike uit Pijnacker op 6 mei 2021

  • 10

    Geweldig Produkt!

    Marion uit Heerhugowaard op 6 mei 2021

  • 10

    Fantastische reboot voor jelichaam en geest!

    Jolanda uit Ridderkerk op 6 mei 2021

  • 10

    Fantastisch

    Monique Sleutjens uit Oisterwijk op 6 mei 2021

  • 10

    Goed geregeld

    Lisette uit Oldenzaal op 6 mei 2021

  • 10

    Super

    Vincent uit Assebroek op 5 mei 2021

  • 10

    Super goede en gezonde sapjes

    ER uit Putten op 5 mei 2021

  • 9

    Heel goed

    Agnès uit Amsterdam op 5 mei 2021

  • 10

    Heerlijk!

    Carlijn uit Rotterdam op 5 mei 2021

  • 8

    Zeer complete verantwoorde detox

    Monique Sirag uit Leeuwarden op 4 mei 2021

  • 10

    Fantastishe detox, bakken energie

    Kathleen uit Galle op 4 mei 2021

  • 10

    Goede sapjes, snel geleverd

    Anita uit Rolde op 4 mei 2021

  • 10

    'Lekker''Gezond'

    Michel uit Amsterdam op 4 mei 2021

  • 6

    Weinig variatie in sapjes

    Judith uit Velp op 4 mei 2021

  • 10

    Ontvangen wat ik had besteld, perfect.

    Ineke uit Chaam op 4 mei 2021

  • 10

    Amazing experience

    Julie uit Zaandam op 4 mei 2021

  • 10

    Fantastische ervaring!

    Marleen uit Brasschaat op 3 mei 2021

  • 8

    Heel goed

    Heidi uit Olmen op 1 mei 2021

  • 10

    Verrassend goed!

    Kevin uit Paal op 1 mei 2021

  • 8

    Prachtig en verzorgd!

    Nicolette uit Enschede op 1 mei 2021

  • 10

    Lekkere sapjes! Goed voor een gezonde darmflora!

    Sofie uit Tielrode op 1 mei 2021

  • 9

    Heerlijk gezonde sapjes!

    Astrid uit Herkingen op 30 april 2021

  • 8

    Ben zeer tevreden.

    Lily uit Cadier en keer op 30 april 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes en soep

    Marjan uit Zeewolde op 28 april 2021

  • 9

    Top service

    Karen uit Edegem op 28 april 2021

  • 6

    Leuk om een keer te proberen

    Wendy uit Achterhoek op 28 april 2021

  • 10

    Lekkere gezonde sapjes

    Peter uit Boutersem op 28 april 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes!

    Ronald uit Haarlem op 28 april 2021

  • 8

    Een leuke tevreden ervaring met Sap.je

    Manon Saelens uit Houthulst op 28 april 2021

  • 9

    Tijdige levering, goede producten, goed ingevroren.

    Peter uit Heerlen op 27 april 2021

  • 8

    heel goed

    Desiree uit Assendelft op 27 april 2021

  • 10

    Superhit na 3dgn detox

    Nicolette Koppers-Hulst uit Haarlem op 27 april 2021

  • 10

    Goede kuur met zeer uitgebreide informatie en instructies.

    Nick uit Amsterdam op 27 april 2021

  • 10

    Zeer goeie ervaring.

    Hetty uit Amersfoort op 26 april 2021

  • 10

    Perfect verzorgd,duidelijke uitleg, heerlijke verse sappen! Top.

    S uit Vught op 26 april 2021

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.