Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.4
Gebaseerd op 532 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 10

    To service en heerlijke sapjes en soepjes

    Merel uit Groet op 26 april 2021

  • 10

    To service en heerlijke sapjes en soepjes

    Merel uit Groet op 26 april 2021

  • 6

    redelijk tevreden., sapjes waren te doen.

    Leopold uit ZEIST op 25 april 2021

  • 10

    Sapje is geweldig

    wouter uit antwerpen op 24 april 2021

  • 8

    Uitstekend

    Marco uit Zandvoort op 24 april 2021

  • 8

    Alles was keurig verzorgd

    Mirel uit Poeldijk op 24 april 2021

  • 10

    Heel intens met perfecte sapjes

    Natascha uit TERVUREN op 24 april 2021

  • 10

    Geweldig!

    Sofie uit Wechelderzande op 24 april 2021

  • 10

    Volledig tevreden met Sapje!

    Gerda uit Willebroek op 23 april 2021

  • 9

    Verhelderend

    Carol uit Driebergen op 23 april 2021

  • 10

    Super blij met jullie sapjes!!!

    Lieke uit Eindhoven op 23 april 2021

  • 10

    Geweldig

    Marcia uit Amstelveen op 23 april 2021

  • 10

    Heerlijk gezond!

    Marijke uit Oss op 23 april 2021

  • 10

    Goede afval-sapjes, uitstekend verzorgd/bezorgd

    Jacq uit Soest op 23 april 2021

  • 9

    Verrassend lekker en detoxkuur was goed te doen ondanks dat het mijn eerste keer was.

    Ruth uit Leiden op 23 april 2021

  • 10

    Top

    Els uit Halfweg op 23 april 2021

  • 10

    Goede communicatie, goede service.

    Hermien uit IJzendijke op 22 april 2021

  • 10

    Top levering en heerlijke sapjes

    Suzanne jenkins uit Haarlem op 22 april 2021

  • 10

    Uitstekend

    Tonnie uit Badhoevedorp op 22 april 2021

  • 8

    Prima!

    jeannine vardimon uit STEENWIJKERWOLD op 22 april 2021

  • 9

    Makkelijke manier om je gezondheid een boost te geven!

    Barbara uit Amsterdam op 22 april 2021

  • 10

    Lekker!

    Siem uit Arnhem op 22 april 2021

  • 8

    Afwisselend en gezond

    Loes uit Echt op 21 april 2021

  • 10

    TOP

    Jan Willem uit Hilversum op 21 april 2021

  • 10

    Onwijs fijn en mega goede sapjes!

    Saskia uit Breda op 21 april 2021

  • 10

    Heel lekker sapjes

    Peter Goossens uit Hoboken (Antwerpen) op 21 april 2021

  • 9

    Goede smaak

    Simone uit Bierghes op 21 april 2021

  • 8

    Goede smaak, voldoende variatie

    Maartje uit Amsterdam op 20 april 2021

  • 10

    Super lekker

    Jeannette uit Meerkerk op 20 april 2021

  • 9

    Easy does it; absoluut voor herhaling vatbaar

    Anne-Marie Ross uit Loenen aan de Vecht op 19 april 2021

  • 9

    Sapje is echt wel een heerlijk geschenk voor je lichaam

    Guido uit Hulshout op 19 april 2021

  • 8

    Niet eenvoudig, maar het resultaat is prima!

    Esther uit Gorssel op 19 april 2021

  • 9

    Een top product!!!

    Alexandra uit Rotterdam op 19 april 2021

  • 10

    Super!

    Karin uit Spijkenisse op 18 april 2021

  • 9

    Alles prima geleverd en zoals afgesproken

    Daisy D'Haene uit Anzegem op 17 april 2021

  • 7

    Makkelijke manier om te detoxen en goed gebalanceerde producten

    Marjan Goed uit STEGGERDA op 17 april 2021

  • 10

    Top-beleving

    Katia uit Gullegem op 17 april 2021

  • 10

    Helemaal goed gegaan en makkelijk

    Ingrid uit Badhoevedorp op 17 april 2021

  • 10

    Super

    Esther uit ALKMAAR op 17 april 2021

  • 10

    gesmeerd

    Els uit Tilburg op 16 april 2021

  • 10

    Lekker en supergezond

    Linda uit Hilversum op 16 april 2021

  • 10

    Doet wat het beloofd

    Lianne uit Heerde op 16 april 2021

  • 10

    een smaakvolle toevoeging aan ons eetpatroon.

    ilona bouwmeester uit Deventer op 16 april 2021

  • 8

    Heeft zeer goed gewerkt voor mij doel afvallen.

    Rick uit Fochteloo op 16 april 2021

  • 6

    Goed verzorgd, maar absoluut niet lekker

    Christine uit Deventer op 16 april 2021

  • 9

    Snelle levering volgens afspraak!

    Carla uit Leiden op 16 april 2021

  • 10

    Het is mij ontzettend goed bevallen!

    Susanne Peet uit AMERSFOORT op 16 april 2021

  • 10

    Uitstekende kwaliteit, uitstekende service

    A. uit Oisterwijk op 15 april 2021

  • 10

    Positief bevallen

    Les uit Den Helder op 15 april 2021

  • 10

    Sapjes geven een goed gevoel

    Victoria uit Beverwijk op 15 april 2021

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.