Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.3
Gebaseerd op 1011 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 7

    Bezorger belde, stond op een totaal ander adres

    C. J. uit Zwolle op 7 november 2021

  • 6

    Tevreden

    C uit Duffel op 6 november 2021

  • 10

    Fan!

    Fenna uit Groningen op 5 november 2021

  • 10

    Heerlijk

    Gerald Hemel uit Enschede op 5 november 2021

  • 10

    Fantastische ondersteuning bij het vasten thuis!

    Yvonne Bakker uit Diemen op 4 november 2021

  • 10

    Zeer tevreden over prettig en verantwoord 3 dagen ‘’afzien’’ met Sapje

    Nina uit Zierikzee op 3 november 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes, goede detox!

    Cristel uit Arnhem op 3 november 2021

  • 8

    Heel blij met sapje, minder over de bezorger

    Elena Benvenuti uit Amsterdam op 2 november 2021

  • 8

    Goed

    Jolanda uit Oudehaske op 2 november 2021

  • 10

    Lekker, voedzaam, gezond

    Jorien uit Hellevoetsluis op 2 november 2021

  • 10

    Heerlijk!

    Simone uit Amsterdam op 1 november 2021

  • 9

    Top

    Ellen uit Geraardsbergen op 1 november 2021

  • 10

    Superfijne sappen, lekkere detox!

    Odette uit Den Haag op 29 oktober 2021

  • 10

    Super en heerlijk

    Gerda uit Willebroek op 28 oktober 2021

  • 10

    Super vers, goede uitleg en gezonde ingrediënten!

    Laura uit Sint-Michielsgestel op 28 oktober 2021

  • 10

    Geweldig

    Jeroen uit Almere op 26 oktober 2021

  • 9

    Producten zijn top, verpakking kan beter

    Annousjka uit Soesterberg op 26 oktober 2021

  • 10

    Mijn lichaam is blij met Sapjes 🙂

    Marion uit Lelystad op 25 oktober 2021

  • 10

    altijd op tijd geleverd en diepgevroren

    Gaby Van der Veer uit Huizen op 23 oktober 2021

  • 10

    Goed georganiseerd bedrijf en heerlijke sapjes

    Esther uit Enschede op 23 oktober 2021

  • 10

    Lekker en netjes verpakt!

    Anouk uit Vianen op 22 oktober 2021

  • 10

    Goede kwaliteit sapjes in mooie flesjes die precies volgens afspraak geleverd werden!

    J. uit Zaandam op 21 oktober 2021

  • 10

    Helemaal top

    Karin uit Knegsel op 21 oktober 2021

  • 9

    heerlijk en zonder moeite gezond detoxen!!!

    Loes uit tilburg op 19 oktober 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes

    Regina uit Haarlem op 19 oktober 2021

  • 10

    Perfect!

    Jolanda uit Belfeld op 19 oktober 2021

  • 8

    Solid experience, good quality

    Maren Kus uit Amsterdam op 18 oktober 2021

  • 6

    Niet op tijd

    Alex uit Bergen op zoom op 16 oktober 2021

  • 10

    Voel me super na de detox

    Claudia uit Utrecht op 16 oktober 2021

  • 10

    Fantastisch

    Linda uit Hoedekenskerke op 16 oktober 2021

  • 10

    Geweldig lekker!

    Igor uit Utrecht op 15 oktober 2021

  • 10

    Top 10+

    Ronald De Jong uit DORDRECHT op 15 oktober 2021

  • 10

    Niet te weerstaan 🙂

    Marion uit Heerhugowaard The Netherlands op 13 oktober 2021

  • 8

    Perfecte manier om gemakkelijk te detoxen

    Miriam Klinkenberg uit Amsterdam op 12 oktober 2021

  • 10

    Fantastisch lekker en gezond

    Gerald Hemel uit Enschede op 12 oktober 2021

  • 10

    Ik vond het heerlijk en geweldig!

    Annet uit Joure op 11 oktober 2021

  • 10

    Geweldige manier om je groente en fruit binnen te krijgen

    Yvette Lans uit Zoetermeer op 9 oktober 2021

  • 9

    Er hoeft geen knop om!

    Trienke uit Hoogeveen op 9 oktober 2021

  • 10

    Zo gezond en zooo lekker.

    Ginnie uit Soest op 8 oktober 2021

  • 10

    Top product lekkere sapjes

    Diana uit Amsterdam op 7 oktober 2021

  • 10

    Prima!

    Marloes uit Groningen op 6 oktober 2021

  • 10

    Vriendelijke en ontime levering

    Rebecca uit Sliedrecht op 2 oktober 2021

  • 10

    Niets te klagen, alles klopte.

    Edwin uit Purmerend op 1 oktober 2021

  • 10

    Helemaal tevreden

    Baukje uit Groningen op 29 september 2021

  • 9

    Alles is tot in de puntjes verzorgd!

    Errol uit Apeldoorn op 29 september 2021

  • 6

    kwaliteit sapjes goed maar vervoer matig; 2 flessen kapot

    Baarslag uit Nijmegen op 28 september 2021

  • 6

    Levering dozen

    Michelle Ouwerkerk uit Amsterdam op 28 september 2021

  • 10

    Wat een gezond gemak!

    Marian uit Alphen aan den Rijn op 28 september 2021

  • 8

    Sapjes bevallen goed

    R. Boersma uit Langelille op 27 september 2021

  • 9

    Naar volle tevedenheid

    Marjan uit Kaatsheuvel op 27 september 2021

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.