Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.4
Gebaseerd op 532 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 10

    Super tevreden

    Romkje Smink uit Harich op 15 april 2021

  • 10

    Lekkerste groenteshot ooit!

    Natasha uit Oud-Turnhout (B) op 14 april 2021

  • 10

    Heel tevrefen

    Paulette uit Leeuwarden op 14 april 2021

  • 9

    Super relaxte en luxe sapkuur!

    Daphne Bos uit Barneveld op 14 april 2021

  • 9

    Goed!

    JH uit Te W op 14 april 2021

  • 10

    Gezondheid & Gemak verenigd 🙂

    Lisa uit Amsterdam op 14 april 2021

  • 9

    zéér positief!!

    Ellen Zwaag uit Alkmaar op 14 april 2021

  • 8

    Ik gebruik ze voor de Detox en het voelt goed

    Madeleine Corbey uit DUIVEN op 14 april 2021

  • 9

    Levering zeer goed

    Vanessa De Buyser uit WOLVERTEM op 14 april 2021

  • 10

    Goed

    Wendy uit Terneuzen op 14 april 2021

  • 9

    Goede kwaliteit en perfecte bezorging

    Sjaak Vullings uit Tilburg op 14 april 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes en heerlijk gevoel

    Janis uit Gent op 13 april 2021

  • 10

    Love the juices!

    Vincent uit Amsterdam op 10 april 2021

  • 10

    Goede levering van de verschillende sapjes.

    Doetie Bruinsma uit Terwispel op 10 april 2021

  • 10

    Geweldig concept. Zeker voor herhaling vatbaar!

    José uit Alkmaar op 10 april 2021

  • 9

    Prima netjes lekker goede informatie duidelijk communicatie

    Wietske uit Wildervank op 10 april 2021

  • 10

    Fantastisch

    Lisanne uit Schiedam op 10 april 2021

  • 10

    Super sapjes!

    Gerard uit Amsterdam op 10 april 2021

  • 10

    Prima assortiment en service!

    Manon uit Etten-leur op 9 april 2021

  • 10

    Beste detox kuur ooit!!!

    Gabe uit Amsterdam op 8 april 2021

  • 10

    Heerlijk!

    Remco uit Wijk bij Duurstede op 8 april 2021

  • 9

    Snel, goed en praktisch

    Suzanne Bruggeman uit Breda op 8 april 2021

  • 10

    Alles prima ontvangen

    Tanja uit Amsterdam op 8 april 2021

  • 10

    Zeer tevreden op alle vlak!

    Lorenzo uit Antwerpen op 7 april 2021

  • 9

    Prima en heel goed 3dagen vol te houden, zonder bijwerkingen

    Marijke uit Haren op 7 april 2021

  • 6

    Goede sapjes, heel netjes verpakt. Ziet er leuk uit zodat je bij het openen van de doos al zin hebt

    Inge Boneschansker uit Heeten op 7 april 2021

  • 10

    Maakt waar wat ze beloven

    Tamara uit Arnhem op 7 april 2021

  • 10

    uitstekend: zeker aan te raden!

    T.A. Takken uit Egmond aan Zee op 7 april 2021

  • 10

    Ongelooflijk lekker en vers!

    An uit Rotselaar op 7 april 2021

  • 9

    Goede communicatie en service

    Sandra uit Zoetermeer op 6 april 2021

  • 10

    Alles prima in orde!

    Robbert uit ‘s-Hertogenbosch op 6 april 2021

  • 10

    Meest complete en volwaardige detoxkuur

    Jolien van Stralen uit Wognum op 6 april 2021

  • 10

    Zeer goed

    Gwen uit Bolsward op 6 april 2021

  • 10

    Levering met een ijskoude glimlach 🙂

    Rebecca uit Sliedrecht op 5 april 2021

  • 10

    Fantastische Detoxkuur

    Alexandra uit Amsterdam op 5 april 2021

  • 10

    Geweldig en heerlijk

    Diane uit Veeneman op 4 april 2021

  • 10

    Topservice

    Gertie Flies uit Mechelen op 3 april 2021

  • 9

    Super!

    Doreen Ceuppens uit Boechout op 3 april 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes met onwijs goede service!

    Kirsten Lansheuvel uit Dordrecht op 3 april 2021

  • 8

    Sapjeskuur was prima te doen!

    Ellen uit Coevorden op 3 april 2021

  • 10

    Heerlijke diversiteit aan sappen

    Petra uit Rotterdam op 3 april 2021

  • 9

    Lekker en goed te doen

    Maartje uit Eindhoven op 2 april 2021

  • 6

    Top service

    Irma uit Rozenburg op 1 april 2021

  • 10

    Top geregeld

    Pieter uit Hoevelaken op 1 april 2021

  • 10

    Zalige sapjes

    Eva uit Nater op 1 april 2021

  • 10

    Super

    Sharon uit Schiedam op 1 april 2021

  • 10

    Een heel tevredene nieuwe klant !

    Nathalie goris uit Meerbeek op 31 maart 2021

  • 10

    Topservice en kwaliteit

    Marcy uit Bree op 31 maart 2021

  • 8

    Eenvoudig, smakelijk en efficiënt.

    Caroline uit Antwerpen op 31 maart 2021

  • 9

    Zeer tevreden en lekker

    Raf Van Den Kinschot uit Oelegem op 31 maart 2021

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.