Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.4
Gebaseerd op 532 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 8

    Leuk en goed om te doen voor je lichaam

    Esther uit Enschede op 30 maart 2021

  • 10

    Heerlijke, gebalanceerde sapjes

    Robin uit Utrecht op 30 maart 2021

  • 10

    Heerlijk sapjed en wat een top service!

    Sonja uit Alphen aan den rijn op 29 maart 2021

  • 10

    Super gevoel en gewoon heerlijk. Meer dan genoeg.

    Corrine uit Valkenburg aan de Geul op 29 maart 2021

  • 10

    Geweldig

    Caroline uit Zutphen op 29 maart 2021

  • 7

    Precies op de aangegeven tijd geleverd

    M uit Uitgeest op 29 maart 2021

  • 8

    Goede kwaliteit & ook nog eens 4 kilo kwijt

    Dimitri uit Landgraaf op 28 maart 2021

  • 10

    Heerlijk

    Imke uit Haaksbergen op 27 maart 2021

  • 10

    Detoxkuur van 3 dagen erg goed

    Karlijn uit Amsterdam op 27 maart 2021

  • 10

    Uitstekend

    Jantine Van der Hurk uit Ermelo op 27 maart 2021

  • 9

    Heel goed! Ik zou het zelf niet beter hebben kunnen doen!

    Anne uit Broechem op 27 maart 2021

  • 10

    Was helemaal top!

    Lotte uit Hilversum op 27 maart 2021

  • 10

    Bijzondere ervaring!

    marleen uit deventer op 26 maart 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes!

    M uit L op 26 maart 2021

  • 10

    Super sapjes voor een paar dagen detox

    Judith uit Hilversum op 26 maart 2021

  • 10

    Fantastisch!

    Angela Hermans uit Heeswijk-Dinther op 26 maart 2021

  • 8

    Heerlijk

    Sascha uit Amsterdam op 26 maart 2021

  • 10

    Smaakvol en vers

    Judith uit Waalre op 25 maart 2021

  • 10

    Goede kwaliteit en snelle levering

    Jantien uit Den Haag op 25 maart 2021

  • 6

    gezond, verzorgd, maar prijzig.

    Philippe uit Brugge op 24 maart 2021

  • 10

    Heerlijk kado voor mezelf

    Hananja uit Maarssen op 24 maart 2021

  • 10

    Gezond en nog lekker ook

    Marcia uit Amstelveen op 24 maart 2021

  • 10

    Perfect op tijd geleverd! Toppertje

    P de kroon uit Hechtel-Eksel op 24 maart 2021

  • 10

    Een geweldige begin van een nieuwe 'ik'

    Jan-Willem uit Stadskanaal op 23 maart 2021

  • 10

    prima vol te houden detox kuur

    magda uit Schiedam op 23 maart 2021

  • 10

    Gewoon kwaliteit!!

    Eva uit Berkel en Rodenrijs op 23 maart 2021

  • 9

    Een absolute aanrader!

    Rianne uit Groningen op 23 maart 2021

  • 10

    Verfrissend!

    Chantal Lutje Wagelaar uit Baarn op 23 maart 2021

  • 9

    Heerlijke sapjes, goede en snelle service

    Yvette Antens uit Baarle-Nassau op 23 maart 2021

  • 6

    Goed vol te houden, smaken iets minder

    Anet uit Steyl op 23 maart 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes!

    Auke uit Amsterdam op 22 maart 2021

  • 9

    Super fijne producten waardoor de kuur zo voorbij was

    Coco uit Driebergen op 22 maart 2021

  • 10

    Liefdevol

    Priya Frishert - Paramedisch Natuurgeneeskundige uit Terheijden op 21 maart 2021

  • 8

    Sapjes zijn heel lekker.

    Saar De Poorter uit ROESELARE op 21 maart 2021

  • 10

    Top kwaliteit met super goede levering.

    Jetty uit Zwolle op 21 maart 2021

  • 10

    Dat smaakt naar meer!

    L. Luiten uit Nijmegen op 20 maart 2021

  • 10

    Ik voel me er goed bij.

    Gerda uit Willebroek op 20 maart 2021

  • 10

    Fantastische 3 daagse detox kuur

    Alexandra uit Amsterdam op 19 maart 2021

  • 10

    Heerlijk en super bezorging

    Hanna uit Utrecht op 19 maart 2021

  • 10

    Bezorgd op afgesproken tijd helemaal bevroren en goede uitleg en heerlijke recepten!

    Sandra uit Drachten op 19 maart 2021

  • 10

    Lekker, super gezond, biologisch en goede service!

    Annicka uit Utrecht op 19 maart 2021

  • 9

    Top het product zowel verzending

    Willem uit Dronten op 19 maart 2021

  • 10

    Beste sapkuur ooit!

    Fem uit Waspik op 18 maart 2021

  • 10

    Fantastische sapjes

    Stephanie uit Barneveld op 17 maart 2021

  • 10

    Zeer tevreden

    Gino uit Bredene op 17 maart 2021

  • 10

    Lekkere sapjes

    Jouke uit Halle-Zoersel op 17 maart 2021

  • 10

    Super lekker en gezond!

    Ruby uit Brussel op 17 maart 2021

  • 9

    Een opwekkende ervaring

    Anne uit Kontich op 17 maart 2021

  • 10

    heerlijke sapjes

    Debbie uit AMSTERDAM op 16 maart 2021

  • 10

    Erg lekker , en gezond bezig !

    Cobie uit Roosendaal op 16 maart 2021

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.