oudersenzo

Ouders en Zo

3 september 2019

2-09-2019

Dat moet beter kunnen,” bedacht ik me. Dus surfte ik door allerlei forums en Facebookgroepen op zoek naar informatie. Uiteindelijk kwam ik op de website Sap.je en daar had ik het gevoel in een soort van ‘Groentehemel’ te belanden. Op deze site kun je uit een enorm aanbod (verse) groentesapjes kiezen. Hiermee sla ik twee vliegen in één klap! Ik kan hiermee eenvoudig aan de juiste dagelijkse hoeveelheid groente komen (yeah!) en gelijktijdig vul ik ook mijn vocht aan. Op deze site gingen dus zo’n beetje de hemelpoorten voor mij open. Hier word ik blij van! Met deze sapjes kan ik aan de aanbevolen hoeveelheid groente komen én weer eens iets anders drinken. Lees de volledige review op hun website.

sapje Avatar

Dit artikel is geschreven door sapje

Lees meer over Joël