SAPJE BEOORDELINGEN

4.8 ★
4.8 van 5 sterren
194 reviews
Bernice Muntz
aug 15, 2018 @ 15:27

Geweldig fijn bedrijf. Heerlijke sappen, goede communicatie, echt een aanrader.

Larissa Santa
aug 10, 2018 @ 2:03

Mijn klanten en ik zeer tevreden!

Boey Kristina
aug 8, 2018 @ 8:56

Heerlijk gezonde sapjes, biologisch en slowjuiced waren voor mij de dingen die me over de streep getrokken hebben en ook de levering aan huis. Ik vind alles geweldig aan sapje! Doe zeker zo voort. Hopelijk ook eens een promo of korting?

Madelon van Wetering
jul 31, 2018 @ 11:00
Mira Brugman
jul 26, 2018 @ 19:31

Super lekker en altijd fijn om in huis te hebben👍

Hilde Pellens
jul 18, 2018 @ 11:05

Zeer goed, op tijd geleverd en netjes verpakt. Meteen in de diepvries gedaan en elke avond neem ik er eentje uit om de volgende dag te drinken, zodat ik zeker mijn groentenportie binnen heb:) Lekker en fris...Super

Lotte Rorije-Kuijer
jul 11, 2018 @ 18:53

Heerlijke detox met super lekkere sapjes. Het soepje aan het einde van de dag is een fijne afwisseling!

Sandra Maas
jun 30, 2018 @ 21:38

Net mijn 5-daagde sapkuur afgerond en ben super tevreden! Sapjes zijn heerlijk en heb eigenlijk helemaal geen behoefte gehad aan meer. Eerste dag was misschien alleen wat 'afkicken'.
Ben wat afgevallen en hoop hiermee weer mijn oude gezonde patroon weer op te pakken wat ik even (te lang) kwijt was. Het gemak dat alles voor 5 dagen klaar staat is ook ideaal. Ik ga het zeker nog eens herhalen!!

Yvette Groenewegen
jun 24, 2018 @ 10:31

Heb de 7 dagen detox plus gedaan. Wilde veel 'interne rommel' kwijt. Zeer goed vol te houden. Nauwelijks honger. Moest nog zelfs goed door drinken met elk uur een sapje! Daarna tweede week bijbesteld (normale detox) en deze gecombineerd met 2 kleine salades zonder koolhydraten. De sapjes verdeel ik nu wat meer zodat ik er langer mee doe. De sappen zijn bijna allemaal lekker of zeer goed te doen. Hun service is uitstekend, ben blij dat ik ze aangeraden heb gekregen. Bijkomstigheid: 4,5 kilo kwijt in 12 dagen.

Ramona de Brock
jun 19, 2018 @ 13:37

Heerlijke sapjes, volgens afspraak geleverd. Snel reactie per mail bij vragen.

Monique van Ee
jun 16, 2018 @ 8:16

Heerlijke sapjes en ook de soepjes zijn super lekker. Jammer dat de soepjes alleen bij de detox verkrijgbaar zijn en niet los.

Barbara Francis
jun 15, 2018 @ 7:54

Net een detoxkuur van 3 dagen gedaan. Zag er aanvankelijk een beetje tegenop maar ik vond het prima te doen! Heerlijke sapjes en geen honger! Het ging zelfs zo goed dat ik een vierde dag eraan vastgeplakt heb.( had nog sapjes van een vorige bestelling over).
Enorme aanrader als cadeau voor jezelf.

Hilde Smets
jun 10, 2018 @ 20:42

Wanneer ik veel tijd heb (en een overschot aan fruit/groenten), maak ik graag zelf sapjes. Zoals bijna iedereen, heb ik echter vaak een gebrek aan tijd. Dit is de ideale oplossing. Heerlijke sapjes, ideaal als tussendoortje, gezond en lekker!

Chantal Tahalele-Filon
jun 7, 2018 @ 9:42

3 daagse detox kuur besteld. Bezorging was perfect, precies op het aangegeven tijdstip.
Ook de pretox en aftertox waren duidelijk beschreven met leuke recepten.
De sapkuur zelf was goed te doen, lekkere smaakjes! het waren best veel sapjes op 1 dag dus heb geen trek gehad.
Mistte wel een “bite” dus heb bij de soep een cracker of knäckebrödje gegeten. Nog nooit zo intens genoten van een cracker �
De soepjes waren heerlijk.
Voelde me na de kuur schoon van binnen, geen opgeblazen gevoel meer en ook nog een paar kilo kwijt.
Kuur is zeker voor herhaling vatbaar.

Matteus Lamers
jun 6, 2018 @ 14:26

I love it 🙂

Els Driesse
jun 3, 2018 @ 14:32

Keurig bezorgd, goeie ervaring, wellicht voor herhaling vatbaar

Monique Bos
mei 31, 2018 @ 10:46

Ik drink iedere dag een sapje als extra aanvulling. De sapjes zijn erg smaakvol.

Herna Harthoorn
mei 23, 2018 @ 17:25

Super lekkere sapjes en shotjes van de 7 dagen detox!
prima vol te houden

Annick Beukers
mei 22, 2018 @ 10:07

Goede service, heldere communicatie, lekkere sappen! Vond het heel luxe om zo een detox kuur te doen, je hoeft nergens over na te denken en de sappen en soepen zijn echt lekker. De eerste 3 dagen waren prima te doen, dag 4 en 5 heb ik wel honger gehad en kreeg ik het ook echt niet meer warm. Toen maar wel wat salade en avocado gaan eten erbij, dat voel je direct! 🙂 Recepten voor pre- en after tox zijn ook goed, lekker en fijn ter inspiratie. Al met al een goede ervaring: voel me helemaal schoon, fris, opgeladen en ben meer dan 3 kilo lichter!

Monique De Wit
mei 18, 2018 @ 15:32

Goed gegaan. Exact op tijd bezorgd. Makkelijke flesjes. Top dat het glas is. Geen honger. Alleen soep had van mij iets meer gemogen. Verder voel ik me super goed. 👊🏻

Ilse Baan-Meijer
mei 17, 2018 @ 9:25

Ik heb vorige week een 3 daagse sapjes kuur gedaan.
Super tevreden over bezorging, smaak en extra informatie via de mail.
Tot de volgende keer

Marieke Fung
mei 13, 2018 @ 19:57
Yvonne Bergwerff
mei 1, 2018 @ 14:19

Vanmorgen mijn bestelling ontvangen. Ziet er kleurrijk en verzorgd uit. Staan nu 2 flesjes rustig te ontdooien in de koelkast. Zou Sapje als tip willen meegeven wat opvul in de box te doen, kreeg de flesjes omgevallen binnen, gelukkig wel heel. De aankondiging van levertijd niet ontvangen maar via email goed en snel antwoord gekregen. Zou graag een nieuwsbrief ontvangen. Wordt vervolgd 🙂

Lottie Marcelle-Arends
apr 28, 2018 @ 8:26

Onlangs de 3 daagse detoxkuur gedaan. Was goed vol te houden! Sapjes waren lekker behalve variant “fresh” die vond ik persoonlijk echt niet lekker. Opgeblazen gevoel is weg en Mn huid kreeg echt een oppepper! Zou het zeker aanraden en ben van plan vaker zo’n kuurtje te doen. Wil in Mn dagelijkse leven ook wat sapjes toevoegen want vind het ook erg makkelijk.

Nikki van Beers
apr 26, 2018 @ 10:55

De detox kuur van Sapje is in een woord geweldig! De sappen en soepjes zijn heerlijk van smaak en boordevol vitaminen en mineralen. Ook de dag indeling is zorgvuldig ingericht. Tijdens de detox heb ik me lichamelijk hemels gevoeld. De eerste nachten heb ik nachtmerries gehad van het afkicken van de koffie en suiker maar daarna was het een geweldige ervaring. Ik had zo nog een week door willen gaan. Al mijn cellen gingen stralen. Dankjewel!

Margriet van Gelder
apr 23, 2018 @ 11:16

Vorige week de 3 daagde kuur gedaan. Het was de eerste dag even wennen aan de smaken. Maar dag 2 en 3 ging stukken beter. Het flesje met de tomatensoep is tijdens het ontdooien gesprongen, dus toen heb ik zelf maar een soepje gemaakt. Ik had tot gisteren veel last van maagkramp en diarree. Komt dat wel vaker voor. In de toekomst zou ik het zo weer doen. Topprodukten!

Iris Frederix
apr 23, 2018 @ 8:18
Tessa Vosselman
apr 17, 2018 @ 10:41
Els Cappel
apr 14, 2018 @ 22:35

Perfect geregeld! Alles.

Ik kies voor de groene sapjes en die drink ik iedere dag.

Ik heb ooit teveel bietensap gedronken; daar geniet ik nog van 🙂 Dus voor mij de sapjes zonder bietjes. De groene soorten Fuel en Detox hebben mijn voorkeur! Jammie, heerlijk, die krijgen een dikke 10.

Marian Van Ek-van Egmond
apr 7, 2018 @ 13:48

Heerlijke sapjes, verrassende combinaties ! Levering prima, alleen stond hun tijd nog op wintertijd in de track-and-trace, kwamen 'opeens' een uur te vroeg.... No big deal. Zouden de flesjes geretourneerd kunnen worden, nóg beter. Ik kan er nu niets mee, daar de etiketten er niet af kunnen, lijkt er in gegraveerd.. Dus sapjes na maken kan, maar dan grote stickers er overheen.. 😉

Wendy Grader
apr 7, 2018 @ 10:59

Heerlijke sapjes en goede snelle service! Ik stop ze in de vriezer en zo nu en dan neem ik er 1 bij gebrek aan zin in ontbijt...zo lekker!

Ruurd Kleuver
apr 2, 2018 @ 18:15

makkelijk en lekker je groenten consumeren 🙂

Heidi Hannewijk
mrt 31, 2018 @ 8:44

Voel me super goed na de 3 daagse detox, goede smaak en geen honger gevoel, je hoeft niks extras te eten om het vol te houden! Laat de lente nu maar komen 🙂

Sarala Shelley Krabbenborg
mrt 22, 2018 @ 19:41

Ik heb net voor de tweede keer de detox 3-daagse afgerond. Lekkere sapjes. Het feit dat het allemaal biologisch is vind ik fijn. De detox is goed te doen al mis ik een "bite". Ik heb de sapjes iets meer verspreid dan in het bijgeleverde schema omdat ik anders aan het einde van de middag toch honger kreeg. 1 sapje was geleverd in een kapot flesje. De waarde daarvan heb ik weer terug gestort gekregen. Zeer klantvriendelijk bedrijf. Respectvol naar de klant en de natuur!

Jozefien Anne Lynn Marsboom
mrt 22, 2018 @ 12:19

Héél leuk concept, zonder toegevoegde suikers en bijzonder lekker!

Debora van der Zee-Denekamp
mrt 19, 2018 @ 9:08

Hele lekkere sapjes, veel variatie en heel leuk verpakt allemaal, het voelt als een cadeautje als je de box uitpakt. Ik ga zeker vaker bestellen!

Désirée Somsen-Appeldoorn
mrt 14, 2018 @ 11:41
Marlies Gerritsen
mrt 12, 2018 @ 13:36

Het is verbazingwekkend hoeveel groenten je binnenkrijgt als je Sapje gebruikt!
Het is een lekker drankje en je voelt je fitter en energieker! Het is ook goed voor je toiletbezoek!!!!een aanrader!!!

Nicol De Ridder-van Lieshout
mrt 9, 2018 @ 17:58

Vandaag 3 daagse kuur afgerond. Het is me alles meegevallen. De smaken zijn niet zo mijn ding maar het is te doen. De tomatensoep en pompoensoep waren wel erg lekker.
Wat me erg meeviel was dat ik echt geen honger heb gehad. Af en toe zin om te knabbelen/kauwen. Daarvoor had ik wat rauwkost in de koelkast liggen.
Na 3 dagen voel ik me goed, paar kilo lichter en minder 'vol'
Goede kick off voor weer een goede start�

Katrien Vandermeulen
mrt 4, 2018 @ 16:43

Super service en zeer lekkere sapjes

Leonie Bay
mrt 3, 2018 @ 9:48
Mil Mohringer
feb 27, 2018 @ 13:33

Ik heb recentelijk de 3-daagse detox gedaan. De bezorging verliep niet helemaal vlekkeloos maar ik werd wel keurig (een aantal keren) op de hoogte gehouden van de vertraging via sms.
Niets aan te merken op de verpakking, alles zag er keurig uit, alles was heel en compleet. 🙂
De kuur zelf is geloof ik niet helemaal aan mij besteed. Ik was van plan er niets naast te eten maar ben dat uiteindelijk wel gaan doen omdat ik echt de hele dag een hongerig gevoel had. Het warme soepje aan het eind van de dag was daardoor heerlijk. Komt misschien door het winterse weer, hoor, dat ik steeds snakte naar iets warms en er zit voor mij een limiet aan hoeveel thee ik kan drinken op een dag.
Ik vond de meeste sapjes goed te drinken en vond alleen de tomatensoep niet echt lekker maar dat is natuurlijk persoonlijk.
Ik had wel het idee dat de hele dag door sap drinken een aanslag op mijn gebit was en heb vaak tussendoor mijn mond gespoeld met water.
Ik denk niet dat ik deze kuur nog een keer ga doen maar ik ben zeker van plan af en toe wat sapjes te bestellen als aanvulling op mijn gewone eetpatroon.
En ik vond het wel leuk een keertje geprobeerd te hebben.

Mariana Santos
feb 23, 2018 @ 9:26

Very good quality juices, delicious and the delivery guy was very kind and friendly.
I have bought the box with 24 juices and all the flavours delivered were yummy.

Jietong Hsu
feb 23, 2018 @ 1:00
Janina Carmesin
feb 21, 2018 @ 19:00

Super bezorging, precies op de aangegeven tijd en super aardige bezorger die de doos ook nog voor mij naar boven wilde dragen. Een sapje is helaas stuk gegaan bij het ontdooien, de rest was heel lekker. Goed om van tevoren te weten is dat het redelijk lichte sapjes zijn dus geen smoothies maar echt detoxen.

Jacob Eerbeek-Zhang
feb 20, 2018 @ 19:48
Femke Hogema
feb 20, 2018 @ 8:24

Heerlijke sapjes, snel geleverd, met aandacht verpakt. Veel keuze, top!

Francis Kraan
feb 15, 2018 @ 8:51
Joke Plasman
feb 14, 2018 @ 9:11

Lekkere sapje en leuke combinaties!

Sandra Groot
feb 13, 2018 @ 18:40

👍ben nu met dag 2 van de 3 bezig. Ik vind de sapjes heerlijk en de soepjes ook! De bezorging was ook goed, mooi op tijd. Ik ga het zeker nog een keer doen.

Joia Stoutjesdijk
feb 13, 2018 @ 10:09

Fantastisch, ik ben fan! Heb de eerste detox kuur ontvangen en alles is werkelijk tot in de puntjes verzorgd. Van bezorgtijd tot verpakking, beschrijving en.. heb net de kick off gehad. Het eerste sapje smaakt perfect!

Froukje Bos-de Jong
feb 11, 2018 @ 8:00

De sapjes overtreffen echt al mijn verwachtingen! Ik had gehoopt dat het ‘te doen’ was om ze te drinken, maar ze zijn zo lekker! Deze combinaties en verhoudingen krijg je zelf thuis echt niet voor elkaar!

Carla Van De Guchte
feb 10, 2018 @ 7:32
Sissi Grosfeld
feb 9, 2018 @ 17:58

Goede service, alles volgens afspraak geleverd. Door aanvullende informatie is het sapvasten programma prima vol te houden

Maartje Doedens
jan 29, 2018 @ 10:09

Gisteren de vijfdaagse kuur afgemaakt. Ik wilde het ongezonde eetpatroon van de feestdagen proberen te doorbreken, maar dat lukte me niet alleen. Een aantal maanden geleden heb ik deze kuur ook al eens gedaan. Het werkt goed! Eerst wat hoofdpijn door minder koffie en minder suikers. Daarna ga je je steeds fitter en gezonder voelen! Het is heerlijk om daarna weer vast voedsel te kunnen eten, maar hier is de ervaring dat je dan dus veel gezonder blijft eten. En de behoefte aan koffie, suikers en vet eten is nagenoeg weg!

Robert Obbes
jan 26, 2018 @ 17:14

Lekker vers en supergezond.

Cindy Braat
jan 23, 2018 @ 9:01
Esther Veenboer
jan 23, 2018 @ 7:11
JD Leclercq
jan 19, 2018 @ 7:22

Ik ben afgelopen maandag ermee begonnen voor de 3 dagen detox kuur.
Normaal zou ik dit nooit doen of volhouden, maar omdat mijn nichtje in Hawaii hierover sprak en ik jullie gevonden had dacht ik let me give it a try!
Bezorging ging al goed.
Dag 1 ging zo goed en zo simpel, ik had ook een salade erbij gegeten in mijn lunch dat was wel ff lekker. Ook at ik in de middag blauwe besjes erbij, want ik hou van snoepen tussendoor dus dan maar dat.
Ook was ik blij met de soepjes s'avonds.
Dag 1 overleeft en zo kon ik ook dag 2&3 overleven het was echt een prestatie voor mezelf, ik ben trots op mezelf maar ook dankzij jullie omdat de drankjes ook erg lekker waren helemaal niet vies, toppi!
Ik ga het vd zomer denk ik weer proberen maar dan de 5 dagen
Thx ������������

Jenilee de Cuba
jan 15, 2018 @ 15:40

Love the Sapjes juices, in my opionion very well balanced.
I’ve now done the “Detox 3day plus”and i really love it. My body feels great during the detox, more energy, senses feel heightened.
I’m not much of a morning person but the Kick juice gives me a good kick to face the morning.
Also noticed i lost some weight after the detox, my body felt cleaner, less bloated aswel.
Love these juices

Avalon Olivier
jan 15, 2018 @ 13:00

Ik heb sapje besteld want ik heb eerder de Detox gedaan en vondt de sapjes erg lekker . Nu kon ik zelf kiezen welke en het kwam snel naar mijn huis. Goeie service en goed kwaliteit sapjes. ! 🙂

Ina Speelman
jan 13, 2018 @ 12:02

Heerlijke sapjes, al eerder 5 daagse sapkuren gedaan. Nu weer drie dagen sapjes om te resetten. Vooral in mijn hoofd. Prima service, ook als de bezorging door overmacht niet zo gaat als gepland. goede informatie, persoonlijk gebeld en snel opgelost! Ik ben blij dat ik me de sapjes en sapkuren kan veroorloven en ik doe liever een sapkuur dan een paar keer flink uit eten gaan.

Karen Desmet
jan 12, 2018 @ 14:06

Ik vind het geniaal! Lekker, gezond... gewoon super!!! Dank juliie! Karen

Ingrid Eisenburger
jan 12, 2018 @ 7:14
Stephanie Smit
jan 10, 2018 @ 9:22

Els Staal
jan 10, 2018 @ 9:13

Ik heb nu twee keer voor een vriesvak vol sapjes besteld. Ben er erg blij mee dat ze in glas worden geleverd! De smaak is prima, de levering op het afgesproken uur wat ik heel erg handig vind. Prima product.

Wendy Mersie
jan 10, 2018 @ 8:02
Ingrid Baars
jan 5, 2018 @ 15:14

Ik zit nu op dag 4 van de 5-daagse sapkuur. Ik wilde een soort kick-start om af te vallen en zo de overgang naar (nog) gezonder eten makkelijker te maken. De bezorging van de sapjes was perfect, precies op het afgesproken uur. Grootste voordeel is dat je niet hoeft na te denken, alles is klaar en over nagedacht en een schema met de tijden wanneer je een sapje drinkt. Positief is ook dat het er veel op een dag zijn. De smaken zijn over het algemeen erg goed, je merkt dat daar heel veel aandacht aan is besteed. Ik heb besloten om alleen maar de sap te drinken en er geen salades bij te eten dus voelt het op sommige momenten toch erg spartaans aan en natuurlijk heel saai als je eigenlijk van de gezelligheid van lekker eten en drinken houdt maar ben er erg blij mee, het resultaat is nu al goed te merken. S'avonds de verschillende soorten soep heel erg lekker met name de pompoen en tomaat. En bedankt nog voor de persoonlijke mailtjes!

Jovimi Kuijvo
jan 4, 2018 @ 9:05

Ik ben echt heel erg tevreden over de sapjes ze zijn erg lekker er zijn veel verschillende en niet te vergeten super gezond ik ben er blij mee !😁

Manon Krom
dec 29, 2017 @ 17:08

Wat een heerlijke gezonde sapjes, deze kwaliteit heb ik nergens anders zo goed gehad. Ze smaken heerlijk (en groen en gezond) en de persoonlijke service van sapje is geweldig!

Silvia Sissie Stuve
dec 29, 2017 @ 12:39

Smaak explosie!!! Ontzettend lekker!!

Annet Verkleij
dec 27, 2017 @ 13:35
Eline Vogels
dec 22, 2017 @ 9:50

Een dagje treinen met mijn dochter bracht ons bij jullie. Super lekker, we hebben genoten en komen zeker nogmaals terug.

Heidy Pijman
dec 15, 2017 @ 9:58

Verrukkelijk! Kan het niet anders zeggen!
Elk sapje is weer een heel klein feestje!
Lieve mensen, top service een dikke vette 10!!
Ga zo door! En lieve mensen: Niet twijfelen gewoon doen!!!!je gaat er alleen maar voordelen van hebben!!!

Eveline Assies
dec 8, 2017 @ 9:58

Zowel de sapjes als de logistiek van Sapje vind ik top

Marina Rakitow
okt 31, 2017 @ 16:25

heerlijke uitgebalanceerde sappen van hoogwaardige kwaliteit en smaak !!

Judith van Goethem
okt 31, 2017 @ 13:19
Francis Zonneveld Piek
okt 29, 2017 @ 20:39

Super gezonde groentesapjes met een gastronomische invalshoek; super zalig dus!

Erwin En Sandra Jacobs
okt 24, 2017 @ 11:29

Al maanden trouwe klant. Heerlijk de soorten sapjes & altijd netjes geleverd. Zeer tevreden.

Jeanette van Loenen
okt 21, 2017 @ 12:41

Voor de tweede keer sapjes besteld! Heerlijk van smaak, ook fijn dat er groente in zit wat je niet zo snel eet, en heel fijn dat het in glas zit.Goede service, snelle levering! Wij zijn blij met Sapje:-)

Femmie Schoemaker
okt 17, 2017 @ 23:25
Tiny Zonnevlinder
okt 13, 2017 @ 9:08

Ik heb ruim drie weken geleden voor het eerst de sapjesbox besteld, en vind alle sapjes even verrukkelijk; ik ben inmiddels een soort van verslaafd aan mijn dagelijkse groente- en fruitshot. 🙂 Alleen het "Powersapje" vind ik wat minder. Het wordt omschreven als een verwenmoment voor je zintuigen, maar voor mijn keel is het eerder een "marteling". Misschien is er iemand uitgeschoten met de cayennepeper? Maar voor de rest ben ik uiterst tevreden. Zelfs mijn man, die van heel veel groentes geen fan is, drinkt zijn dagelijkse sapje zonder klagen. 🙂 Dus wij zijn heel blij met jullie en gaan vandaag nog opnieuw bestellen.

Max van Til
okt 6, 2017 @ 15:54

geweldig lekker & dito service!

Sarah Donker
okt 6, 2017 @ 10:16

Voor de 2e keer het 3 dagen detox pakket gedaan. Heel goed bevallen net zoals vorige keer. Dit gaat een jaarlijkse traditie worden! Zelfs mijn vriend enthousiast gekregen. Thanks!

Sonja van der Molen
sep 30, 2017 @ 10:00

Goed om een keertje te doen. De sapjes zijn heerlijk. 5 Dagen dezelfde groentesoep vond ik niet zo. De eerste 2,5 dag gebeurde er heel veel met mijn lijf en voelde ik me niet best. Hoofdpijn, heel moe en misselijk. Ik dacht ‘nooit meer’ maar op de derde dag ging het in de middag steeds beter. Ik heb het gedaan omdat ik een reset in mijn eetpatroon nodig had en weer wat bewuster wilde worden van alles wat ik eet. Dat is gelukt! Nog 3k afgevallen ook. Bezorging is top en ultiem gemak! Had het allemaal niet zelf willen persen.

Marry van der Zon
sep 29, 2017 @ 16:01
Tanja Verkerk-Muschter
sep 22, 2017 @ 10:40
Christa Logtenberg
sep 22, 2017 @ 10:35

Super handig als je zelf geen zin of tijd hebt om met je slowjuicer/sapcentrifuge sap te maken. De samenstelling per sapje is zorgvuldig samengesteld (dat proef je!) en met de begeleidende teksten is een 3daagse detox-kuur goed vol te houden. Voor herhaling vatbaar!

Desiree de Visscher
sep 17, 2017 @ 14:21
Anita Grit
sep 12, 2017 @ 17:33

Lekkerste (slowjuice) sapjes die ik tot nu toe gedronken heb. Het is bijna jammer dat het flesje zo snel leeg is......

Harmke van Eijndhoven
sep 12, 2017 @ 11:06

De kuur van 7 dagen gedaan. Sapjes waren smakelijk. Ik heb er elke dag wel een flinke salade bij gegeten en ook bij het ontbijt een aantal wortels of komkommer gegeten. De eerste dagen wat slapjes gevoeld maar de laatste dagen ging het prima.
De sapjes zijn echt van goede kwaliteit.

Alexander Beks
sep 5, 2017 @ 18:03

Super dienstverlening, en top bevallen sapje-detox !

Caroline Brandsen
sep 5, 2017 @ 13:58

Heel blij met sapje!
Gezond én heel lekker.
Ik ga er dan ook echt even voor zitten en drink heel mindful mijn sapje als ontbijt. Zo krijg ik heel veel groente (en wat fruit) binnen maar ook kruiden zoals kaneel en kurkuma.
Ik haal het 's avonds uit de vriezer en wissel de kleur elke dag af zodat ik steeds wisselende smaken heb. Ik zet het dan gewoon op het aanrecht want vind het uit de koelkast veel te koud.

Sylvia van den Heerik
sep 5, 2017 @ 10:26

Programma gevolgd; pre-detox, 3 dagen sapjes met shotjes en de after-detox. Sapjes smaken prima (je hebt zo je favorieten �) en de recepten zijn simpel, snel en overheerlijk. Een aanrader! ����

Nanda Van Londen
sep 2, 2017 @ 23:13

Ben helemaal fan van de sapjes. Allemaal super lekker en de smaak is zo puur. Word er helemaal vrolijk als ik bedenk hoeveel gezonde vitaminen en mineralen er in zitten!! Elke dag een feestje�

Saskia van Wakeren
sep 1, 2017 @ 16:20

Ik ben ondertussen echt een fan van Sapje. Ideaal dat ze ingevroren worden geleverd en tot nu toe vind ik alle smaken heerlijk! Ik heb maar 1 probleem en dat is welk sapje ik de volgende dag wil gaan drinken 😉
De bezorging is ook prima geregeld.

Mariëlle Orth-Pol
aug 26, 2017 @ 17:03
Rachelle van Koningsbruggen
aug 21, 2017 @ 14:03

Ik heb 2 dagen geleden de sapkuur afgerond en ik voel me hartstikke goed. Ben in totaal 1,5kg kwijt, ook nu ik weer normaal heb gegeten. Heb genoten van de biologische sappen! � Ook vind ik het geweldig dat de sappen niet in een plastic fles zitten, maar in een glazen fles. En de ingrediënten zijn seizoensgebonden. Allemaal dingen waar ik blij van word �

Michiel Harff
aug 18, 2017 @ 18:13
Shyrin Karamat-Ali
aug 1, 2017 @ 11:04

Geweldige bezorgservice, goede combinaties en alles smaakt heerlijk vers. Echt een aanrader dit bedrijf!

Myreen Minnaar
jul 26, 2017 @ 18:40

Hier nog een fan. Getwijfeld vanwege de prijs maar ben helemaal om. Lekkerder en verser dan dit krijg je je sapjes niet. Niet twijfelen, gewoon bestellen.

Sanna Kok
jul 25, 2017 @ 11:28

Ik heb een soort van sapkuur gedaan. Overdag dronk ik alleen maar sapjes, vijf dagen lang, en in de avond at ik een lichte maaltijd als bijvoorbeeld salade, rijst, kip of tonijn. Het is me heel goed bevallen. Ik ga dit binnenkort nog een keer doen. Ik voel me nu fitter, 'luchtiger', opgeruimder en blijer. Bovendien ben ik bijna 3 kg afgevallen. De sapjes worden op de afgesproken tijd bezorgd, je zet ze gewoon op volgorde van de dag in de koelkast (je kunt ze 7 dagen koel bewaren) en je hoeft 5 dagen geen boodschappen verder te doen. Ideaal. Het enige waar je op moet letten is dat je ze op tijd opdrinkt tussen je afspraken door. Dus in de auto, op de fiets en op je werk. En wanneer je ze opdrinkt met een rietje bespaar je je tanden 😉 Simpele oplossing, groot plezier.

Jim Steenbakkers
jul 18, 2017 @ 16:29

Elke ochtend als ik weer een sapje uit de vriezer haal ben ik weer blij. Ik mag dan namelijk in de middag dat sapje opdrinken. In plaats van te gaan snacken neem ik dan tussen lunch en diner een sapje. Detox is mijn favoriet, deze is lekker kruidig. Voor mij werkt het sapje dubbel gezond, geen snack, toch een 'snack'. Ik heb zelf een tijd geleden een juicer gekocht, maar ik heb gewoon geen zin om de juiste ingrediënten in huis te halen om dit helemaal zelf te maken, en als ik dit dan wel deed dan is de smaak niet zoals bij sapje. De sapjes zijn enorm lekker, de combi's zijn spot on en proeven minstens zo vers. Ik heb sapje ontdekt in een van mijn favoriete lunchplekken, lang nagedacht of ik het voor mij niet exclusief moest houden (door ze alleen maar daar te kunnen drinken) maar ik kan inmiddels niet meer zonder mijn dagelijkse sapje...

Anne Schalekamp
jul 18, 2017 @ 14:35
Anneke Fokkema
jul 15, 2017 @ 10:52

Inmiddels bezig met de 3e dag van de opbouw periode na de detox kuur.
Ik heb de 5daagse kuur gedaan en heb helemaal geen hongergevoel gehad, behalve als ik te laat was met een sapje :-). Doordat er zo vaak een sapje te drinken was (ik heb ze meer gegeten), had ik zelfs moeite om op schema te blijven. De sapjes waren stuk voor stuk even lekker. Een groot voordeel vind ik dat de sapjes diepgevroren worden en er dus geen hulpstoffen of gamma bestralingen nodig zijn om de houdbaarheid te verlengen.
Mijn gezichtshuid ziet er nu duidelijk beter uit.

Tijdens de dagen ben ik voordat ik aan mijn dag begon gewoon doorgegaan met mijn routine van oilpulling. Hierbij neem je een hap of een lepel goede (bio) olie - ik gebruik kokosolie of olijfolie - in je mond en laat dat ca. 20 min. door je mond spoelen. Dit trekt gifstoffen uit je mond en lichaam. Daarna uitspugen (niet in de gootsteen/wastafel want dan kan de afvoer verstoppen). Daarna poets ik mijn tanden met een beetje bakingsoda op mijn tandenborstel. Dit neutraliseert en ontzuurt nog eens je mond.

Anneke Reijerse-van Der Leer
jul 14, 2017 @ 19:27

Heerlijke sapjes! Worden diepgevroren aangeleverd, gaan dan bij mij de vriezer in en iedere dag ontdooi en drink ik er eentje. Het smaakt heerlijk en ik heb ook echt het idee dat ik er fit bij blijf. Vooral de hoeveelheid verschillende groenten (fruit) en kruiden per sapje spreken me aan. Kortom: een nieuwe verslaving is geboren 🙂

Cindy Pouw
jul 12, 2017 @ 15:34

De 5-daagse detoxkuur net afgerond en is me zeer goed bevallen. Bestellen en leveren ging soepel, alle informatie helder en overzichtelijk. De sapjes zijn enorm lekker en gevarieerd en de kuur ging me makkelijk en goed af. Alle flesjes zijn van glas! Enige minpuntje is dat na 5 dagen dezelfde soep deze me wat ging tegen staan, die zou ook mogen wisselen.

Nanda Vroom-Nieuwkerk
jul 11, 2017 @ 23:39

Ik was hier heel blij mee. Ik heb onlangs een kuur gehad van iets anders en ik was nu zo blij met de smaak, de "textuur" van de sapjes en de hoeveelheid!
Niet te grote flessen en daardoor best veel flesjes op een dag.
Ik voelde me goed, geen slapheid ofzo. Heb me wel goed voorbereid.
Ik doe de 5 daagse zeker over
Bezorging is wauw, wel jammer is dat ik net over de grens woon bij Tilburg, Maastricht is nog verder, en daardoor niet thuis geleverd kan krijgen

Mascha Meewis
jul 11, 2017 @ 13:59

Ik heb de 3 daagse detox+ kuur gedaan en ben erg enthousiast! Het is echt een compleet pakket inclusief uitgebreide informatie ter voorbereiding, heerlijke sapjes en geen honger. Aanrader!

Brigit van Haaster
jul 11, 2017 @ 10:27

We bestellen nu sinds een half jaar regelmatig de sapjes, die we dan opslaan in de vriezer. Mijn partner volgt een Moermanachtig dieet waarbij aanbevolen wordt om 60% van de dagelijkse groentebehoefte rauw te consumeren. Mijn partner is niet zo'n rauwe groente-eter en dan zijn de groentesapjes van sap.je een uitkomst. Naast het zelf maken van groentesapjes met mijn slowjuicer. Maar dat hoef ik dan niet persé elke dag te doen. Dus superblij hiermee!

Rakèl Berg
jul 11, 2017 @ 10:19

Smaak perfect... levering prima... fijn dat het in glas zit en niet in plastic... kortom voor herhaling vatbaar.

Esther Geskus
jul 11, 2017 @ 10:11

TOP!

Hinke Zijlstra
jul 10, 2017 @ 10:01
Noor Schipper
jul 8, 2017 @ 7:43
Hanny Schouten
jul 6, 2017 @ 22:15

De sapjes bevallen mij heel goed. Ik start iedere morgen met een ander sapje en gebruik ze als aanvulling op mijn toch al gezonde eetgewoonte. Zijn ook erg lekker!

Patricia Pereira
jul 4, 2017 @ 16:49

Klaar met de 3 daagse kuur; De sapjes waren heerlijk en ik ben ook wat afgevallen. Ik vond de feit dat ik een salade kon eten heel gerustellend ( al deed ik het 1x maar) en het feit dat je bijna elke keer een nieuwe smaak mag met elke sap vond ik ook een plus! Bedankt, en wie weet tot de volgende detox!!

Marion Springer
jun 30, 2017 @ 18:43

De sapjes in goede orde ontvangen keurig verpakt en bevroren,
ik gebruik ze niet consequent maar elke dag een!
en het bevalt me prima en smakelen heerlijk,
heel hartelijke dank voor de service.

Joanneke Romkema
jun 30, 2017 @ 17:03

In een woord GEWELDIG!
Echt! Alles!

Sabrina Groeneveld
jun 30, 2017 @ 10:19

Deze week voor het eerst Sapje geprobeerd. Het bevalt erg goed. De sapjes zijn heerlijk van smaak en het feit dat ze in een glazen flesje zitten vind ik erg goed. Ik heb ze nog niet allemaal geproefd, maar verwacht dat alle smaken heerlijk zijn. De informatie op de kaartjes is ook top en geeft het gevoel heel gezond bezig te zijn. Ze zijn wel zoeter dan ik had verwacht. Heel lekker, als het daardoor maar niet zo is dat er meer fruit dan groenten inzitten. De variëteit van de groenten en fruitsoorten vind ik ook super cool, ik had van sommige groenten nog nooit gehoord :-). De keuze uit de verschillende smaken is ruim, zodat je voor elke stemming iets kunt kiezen. Ik ga vooral door met testen.

Wendy Nasri-van Hulst
jun 28, 2017 @ 16:32

Goede en snelle respons op mijn email, snelle levering en overheerlijke sapjes! Wat een gemak. Waar ik zelf soms te lui ben om een vers sapje te maken haal ik er nu 's ochtends een uit de vriezer die ik dan 's middags als tussendoortje nuttig. Wat een uitkomst �

Yvonne Kok
jun 28, 2017 @ 7:51

Een krat met sapjes besteld,
voor elke dag 1.

Ze zijn zooooo lekker dat het er 2 per dag zijn geworden �

Heerlijk........

Tamara Dekker
jun 25, 2017 @ 19:56

heerlijke pure sapjes! Eindelijk sapjes gevonden die meer 'hartig' dan zoet zijn!
Beetje duur, maar lekkerrr....! en heel fijn dat ze thuis bezorgd worden!

Gwendola Post-van Ingen
jun 13, 2017 @ 8:27

Top! En na een week voelde ik mij echt fantastisch!

Heerlijke sapjes.....ze zijn allemaal even lekker. Ik vond alleen de groentesoep wat minder....de eerste dagen gaat het nog wel maar na dag 4 was ik wel klaar met die soep en had ik graag een ander smaak soepje gehad �.

Janneke Niessen
jun 5, 2017 @ 20:41

Groot fan van Sap.je! Doe regelmatig een detox en drink de sapjes regelmatig in de ochtend ipv ontbijt of einde middag. De sapjes zijn lekker en gezond en de service is top. Heel blij ook dat ze tegenwoordig thuis bezorgen door heel Nederland.

Marieke Oord-Hendriks
jun 5, 2017 @ 11:15
Francis Bak-van Leeuwen
jun 3, 2017 @ 8:05

Was een maand bezig met koolhydraatarm eten, dat is altijd een succes bij mij, maar ik viel amper af. Dus besloot ik de detoxkuur te gaan doen van sapje. De sapjes werden tijdig geleverd en waren heerlijk van smaak. Ik heb wel heel veel honger gehad tijdens de kuur, misschien omdat ik 4 kinderen heb en echt rusten er niet in zit. Ik ben een kilo per dag afgevallen tijdens de kuur (totaal 4 kilo). Dat motiveert enorm om door te gaan met een gezonde levensstijl. Ik vond het zwaar, maar het was het dubbel en dwars waard.

Jacqueline Modde
mei 30, 2017 @ 16:14

Ik heb van alle smaken één besteld, heb ze nog lang niet allemaal geproefd maar de 'Fresh' en de 'Boost' zijn in ieder geval echt heerlijk, nog nooit zoiets geproefd, echt niet te vergelijken met gepasteuriseerd sap. Bezorging heel klantvriendelijk, je hoeft geen hele dag thuis te blijven want je krijgt de avond tevoren een tijdstip waarop de bestelling komt. Voor herhaling vatbaar!

Ingrid Storm
mei 25, 2017 @ 9:22
Tanny van Bakel
mei 24, 2017 @ 18:26
Eefje Lammers
mei 24, 2017 @ 17:40

Heerlijke sapjes!!!! Drie daagse kuur gedaan, alleen dag 2 was wat zwaarder maar de andere twee waren meer dan goed te doen. Vooral het soepje s avonds was fijn.

Lian Kool
mei 21, 2017 @ 21:30
Winneke Van Thiel
mei 19, 2017 @ 12:41
Marieke Budgen
mei 19, 2017 @ 12:00
Jagruti Haas
mei 5, 2017 @ 17:15

Heerlijke sapjes en fijn in glazen flesjes die ik nu gebruik voor m'n soep, sap en smoothies! Ik had de 3 dagen kuur, goed te doen behalve de hoofdpijn door m'n koffie detox (heel belangrijk om op tijd je koffie intake te minderen als voorbereiding!) Voor mij is het een goede reset en ga weer met een 'schone lei' beginnen!

Sylvia Roerade
mei 2, 2017 @ 22:22

Super goed afgeleverd, mooi op tijd en duidelijk wanneer het geleverd werd! En ook lekkere sapjes�

Erica Claessen
mei 2, 2017 @ 17:18

Goed te doen om de 2 uur een sapje geen hongergevoel en ook nog eens heel lekker top !!!Een echte aanrader

Nienes Moodlab
apr 15, 2017 @ 12:38

Prachtig vormgegeven, alleen daarom al krijg je echt zin in een sapje, en door de enorme variëteit en soorten groenten/fruit en dan ook nog versgeperst uit een slow-juicer; dat krijg je zelf thuis niet even voor elkaar.
Daarom is t echt een aanrader!

Marga Schouten - van Dijck
apr 13, 2017 @ 21:51

Al een aantal keren in de afgelopen jaren heb ik een detox-kuur van Sapje gedaan. Ik ken ook andere aanbieders, maar Sapje steekt er oprecht met kop en schouders bovenuit. De begeleiding is optimaal, de sappen zijn enorm goed van smaak en divers en de sappen doen optimaal hun werk. Tijdens en na de kuur ben ik heel helder van geest en na de kuur geniet ik van tomeloze energie.

Het is heel fijn om direct contact te kunnen onderhouden wanneer je met vragen zit. Na de geboorte van mijn kindje, inmiddels 8 maanden geleden, had ik nét even wat meer voeding nodig dus heb ik op aanraden een gezonde kleine salade erbij gemaakt tijdens lunch. De combinatie van de heerlijke sappen met een salade is een succes gebleken. Ik kan Sapje iedereen aanraden!

Sandra Moerman
mrt 31, 2017 @ 15:03

Inmiddels bezig met dag 4 van de vijfdaagse Detox-kuur. Omdat je bijna elk uur wel een sapje mag drinken en veel water en kruidenthee drinkt, heb je (bijna) geen trek tussendoor. Dat is wel heel fijn. De sapjes zelf zijn smakelijk en je proeft dat ze supervers en supergezond zijn. Ik voel me er goed bij. So far, so good!

Nog wel een paar tips van mijn mondhygiëniste die ik met jullie wil delen. De vele sapjes doen, volgens haar, namelijk wel een aanslag op je tanden. Zij raadde mij aan om pas minimaal een half uur na een sapje je tanden te poetsen en dat ook ergens midden op de dag, ook weer minimaal een half uur na een sapje, nogmaals te doen. Dit om de zuren die je fluor aantasten wat te compenseren. Bovendien, omdat je door het ontgiften behoorlijk wat aanslag op je tong krijgt, elke dag met een tongschraper je tong schoon te schrapen. De bacteriën gaan anders feestvieren in je mond en dat wil je niet. Je adem ruikt ook nog eens veel frisser als je de tongschraper gebruikt.

Carola Mostert
mrt 29, 2017 @ 20:08

Vorige week de 3 daagse SAP detox kuur van Sapje gedaan.
De sapjes werden goed op tijd thuis bezorgd, met een leuk persoonlijk kaartje en wat natuurlijke cadeautjes erbij. Echt een feestje om open te maken.

Ook heel fijn om vroeg van tevoren wat menu's te ontvangen, zodat ik goed voorbereid aan de Detox kon beginnen en wist wat ik kon eten vooraf en tussendoor.

Ik merkte echt een goede energie tijdens de detox dagen, voelde me fitter, gezonder en lekkerder in mijn vel. Af en toe een klein honger momentje, maar dan had ik wat lekkere rauwe groente die ik erbij at.

Super bedankt voor de aandacht, kwaliteit en het is voor mij zeker voor herhaling vatbaar!

Marieke de Boer
mrt 23, 2017 @ 23:14

Fantastisch!!! Mooie site, makkelijk bestellen, zeer attente service en heeeeeerlijke sapjes! Gezond leven was nog nooit zo leuk!! 🙂

Marieke Soons
mrt 9, 2017 @ 9:37

Heerlijke sapjes, netjes op tijd en diepbevroren afgeleverd dus krakend vers!

Marjo Stoter
feb 22, 2017 @ 18:45

Heerlijk en super gemakkelijk.�

Alide Laarman
feb 22, 2017 @ 14:03
Aarika Vareena
feb 21, 2017 @ 14:45
Bettina Neseker
feb 20, 2017 @ 10:11

Ik heb een 3-daagse detoxkuur via Sapje gedaan. De sapjes waren echt heerlijk! Ook werd je goed begeleid voor, tijdens en na de detox met lekkere recepten. Zo werd het detoxen extra makkelijk gemaakt. Doordat je veel én hele lekkere sapjes krijgt is het detoxen ook goed vol te houden. Ik had verwacht mij slap, hongerig en koud te voelen tijdens de detox maar ik had juist heel veel energie en nergens last van! Echt een aanrader!!!

Anna van Neerven
feb 19, 2017 @ 15:23

Begin februari een sapkuur gevolgd bij Sapje tijdens de new year, new me challenge van bbb health boutique. Ik ging de uitdaging aan: 5 dagen sapdetox.

Van te voren al heel leuk contact gehad met Joël en ook tijdens de sapdetox kan je de Sap crew gewoon benaderen. Zo fijn dat de sapjes thuis geleverd kunnen worden. Het fijne van de sapjes van Sapje is dat ze voornamelijk uit groente bestaan, gevarieerd zijn en je sluit af met een heerlijke soep.

Tijdens deze 5 daagse kuur had ik geen hongergevoel, en voelde me fit (om de dag getraind in de warmtecabine bij bbb en hot yoga sessies!). Mocht je een keer een sapdetox willen proberen dan kan ik de detox van Sapje echt aanraden. Dankjewel lieve mensen van Sapje voor de fijne begeleiding en jullie kwaliteit!

Magali Fleche
feb 8, 2017 @ 20:15

Ik heb de sapjes gisteren ontvangen om vandaag de 1-dag detox kuur te doen. Alles ging helemaal heel goed, van de detox-informatie emails over de voorbereiding en menu's, het uitleg, de bezorging, de bevroren sapjes en de mooie herbruikbaar flesjes.
De sapjes zijn heerlijk en zo een sapkuur is echt prima te doen! Het voelt alsof ik mijn lichaam heb verwend. Ik voel me aan het eind van de dag rustig en ontspannen. Vond de dagprogramma ook super fijn. De soep moet nog op maar alvast hartstikke bedankt Joël & Rosalynn voor de goeie zorgen :).

Anita Riemersma
feb 8, 2017 @ 16:45

Ik neem al meer dan een jaar elke dag een sapje van sap.je en ben daar zeer tevreden over. De sapjes zijn lekker, erg gezond en ik voel me er goed bij.
Eerst haalde ik de sapjes altijd 1x per maand op, omdat ik buiten het bezorggebied woon. Maar de huidige bezorging werkt prima en volgens afspraak. Bovendien is de communicatie met sap.je altijd heel erg prettig verlopen. Goed dat er zoveel aan recycling wordt gedaan.
Een aanrader!

Annemieke Gerards-Eskens
feb 8, 2017 @ 14:52
Marlies Post
feb 8, 2017 @ 14:44
Inge de Brouwer
feb 1, 2017 @ 20:36

Ik heb de 3-daagse detox gedaan en ben heel enthousiast. Heerlijke sapjes, lekker veel groente, en (bijna) geen honger. Echt heel fijn!

Caroline Vd Molen
feb 1, 2017 @ 12:18

Ik heb gister de 3 daagse detoxkuur in prima staat ontvangen. Keurig verpakt, goed bevroren. Ik ben de dag erop beginnen en wat is het lekker allemaal! Valt me reuze mee. Ik drink veel water erbij en voel me goed. Fleajes bewaar ik om zelf te juicen maar dit ga ik zeker opnieuw herhalen bij jullie!! Geweldig!👍🏽

Patricia Bout
jan 5, 2017 @ 9:35

Je voelt je echt fit gedurende de detox (en zeker nog daarna). Dit jaar gaan we er weer voor en super dat jullie nu door het hele land bezorgen.

Severine Meijer
jan 5, 2017 @ 9:32

Wij voelden ons geweldig tijdens en na het sappen met Sapje! Aanrader! Hebben zojuist weer 'geboekt' voor komend voorjaar! Heerlijke sapjes en we kijken nu al uit naar dagelijks het heerlijke soepje!��

Barbara de Koning
nov 15, 2016 @ 14:51

Ik heb de 5 dagen detox gedaan en kan deze zeer aanraden !. Tijdens de 3 dagen voorbereiding weinig energie en lichte hoofdpijn ervaren. Tijdens de detox voelde ik mij prima. Het is simpel te doen, voldoende aan de geleverde sapjes en soep. Ik voel mij heel energiek en ben paar kilo lichter. Kado voor jezelf :-))

Maud Robeerst
aug 1, 2016 @ 12:24
Michiel Van der Eerde
jul 30, 2016 @ 12:36

Sapje bedankt!!! Mijn aller eerste detox - 3 dagen sapjes. Boven verwachting goed vol te houden (en ik eet veel en lekker, dus dat zegt wat;) Heerlijke sappen, super vers. Ik voel me nu mega fit en ga zeker nog even door op deze gezonde toer. Alles waar ik tegenop zag is mij reuze meegevallen. De bezorging van de sapjes en de begeleiding vooraf is echt goed verzorgd. Nogmaals dank!! Gr Michiel van der Eerde

Nofar Biran
jul 26, 2016 @ 10:51

Vorige week mijn aller eerste sapjes kuur ooit 3 dagen) gewonnen bij Sapje. Het fijne eraan vond ik dat er zodanig veel sapjes waren op een dag, dat voor je het wist je weer eentje mocht drinken. De sapjes waren lekker en het gaf een voldoening aan het einde van de rit. Zeker omdat je ervoor al mindert met suiker, zuivel en vlees en daarna ook. Dan kom je in een aangename ritme met lekkere bijgevoegde recepten. Dankjewel nogmaals! 🙂

Claude Van de Vijver
jul 9, 2016 @ 17:11
Ne Lieke
jun 15, 2016 @ 11:31

Vorige week een 3-daagse detox gedaan en dat is heel goed bevallen. Heerlijke sapjes, goede begeleiding (ook voor pre- en aftertox fijne recepten) en echt goed vol te houden. Naast een schoon gevoel en - niet onbelangrijk wat kilootjes eraf - maakt het dat je echt anders naar je eten kijkt.
Als je nog twijfelt: niet doen, gun jezelf dit!

Beatrijs Wijnberg
jun 3, 2016 @ 18:41

Heb een driedaagse detoxkuur gedaan, ging erg goed, echt voor herhaling vatbaar, ruim 2 kilo afgevallen en gestopt met roken !

Amber Melchior
mei 30, 2016 @ 8:39

Sap.je!

Wat een super detox! Ik had de 3 daagse detox gewonnen met jullie gave win actie en heb zelf 2 dagen bijgekocht in totaal dus 5 dagen enkel sapjes gedronken. Waar zal ik beginnen, de uitleg en bijgeleverde pre- en after-tox zijn tot in de puntjes uitgewerkt, wat je het gevoel geeft dat je in goede handen bent. Duidelijk systeem en volgorde, gewoon uit de vriezer halen, nachtje laten ontdooien en dan zijn ze drinkbaar. De sapjes zelf zijn ook nog eens heerlijk. De soep is ook erg smakelijk en wat was het fijn om iets warms te hebben 's avonds. Leuke bijkomstigheid is dat je wat afvalt, dat is er ook echt af gebleven! Heb de detox als een soort kickstart naar een gezondere lifestyle in gezet. Zeker weer een keer! Thanks Sapje!

Anouk Willemsen
apr 26, 2016 @ 10:53

ik vond 3 dagen detoxen een fijne ervaring! wel wat dubbele gevoelens, want dag 1 van de detox had ik enorme hoofdpijn. maar geen honger gelukkig en de sappen zijn prima te doen, zeker icm wat rauwkost bij avondeten.

beste effect voor mij is dat dit hopelijk de start is van wat een gezonder voedingspatroon, in ieder geval wat bewuster eten een paar dagen per week. verder voel ik me een stuk energieker (op het hyper af zelfs!) en - ook leuk meegenomen - ben ik 2,5 kilo afgevallen in 1 week tijd. al met al top dus!

veel dank voor alle zorg en aandacht waarmee jullie dit doen: super service en begeleiding!

Karin Berghuis-Dijk
apr 14, 2016 @ 19:19
Louise van Oostrom
jan 29, 2016 @ 10:25

3 dagen Detox is prima bevallen. De sapjes zijn heerlijk, Superfood is mijn favoriet. Voel me erg fit nu en ook de recepten die je voor- en na- detox kan bereiden zijn super. Prima uitleg en heel gemakkelijk vol te houden; tijdens de detox houd je tijd over omdat je geen maaltijden hoeft te bereiden. 🙂

Milly Zwaan
okt 15, 2015 @ 20:41
Hans J J M Festen
aug 24, 2015 @ 22:25

Bijna klaar met de 5-daagse detox, ging super goed! Sapjes zijn heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

Dave Kellenaers
aug 10, 2015 @ 11:35

Sapje is Top! 3 dagen ge-detoxt met heerlijke sapjes, soep - en Kamille thee. Goede en volledige info - en begeleiding zowel voor, tijdens en na de kuur. Gaf me een enorme Boost aan energie en ben daarna niet vervallen in een 'ongezonder' patroon.
Kijk uit naar de volgende kuur in het najaar.

Agnes Van Oeveren Jacobson
aug 4, 2015 @ 16:47

Na 5 dagen detox met heerlijke sapjes en soep (kuur had van mij veel langer mogen duren), inmiddels 17 dagen, 19 uur en 43 minuten nicotine vrij. En dat na 46 jaar. Stoppen met roken (en uberhaupt gezond leven) is een stuk eenvoudiger met Sapje! Aanrader!

Danielle Vooren-Izchaki
jul 17, 2015 @ 13:14
Eveline de Aldrey
jul 2, 2015 @ 23:55
Rita Roelvink
jun 10, 2015 @ 15:43

Ik ben na de detox kuur van drie dagen gestopt met roken, niet verwacht maar ging vanzelf. Bedankt voor de super aardige begeleiding en jullie enthousiasme.

Gretha Hogeterp
mei 22, 2015 @ 19:46

Maak elke dag een sapje.

Anouk de Vries - Pangemanan
mrt 28, 2015 @ 12:08

De sapjes van Sapje zijn echt top! Gezond én smaakvol

Evita Witzenhausen
mrt 2, 2015 @ 9:03
Felix Wajnstat
jan 27, 2015 @ 15:47
Daphna Wajnstat
jan 25, 2015 @ 17:53

Ik ben begonnen met alle soorten sapjes, het wordt thuisbezorgd en op tijd afgeleverd met een glimlach! Ze smaken allemaal erg lekker en zacht je proeft de versheid. De detoxkuur heb ik ook al zeer goed ervaren en ben 4 kg afgevallen. Ik blijf een trouwe tevreden klant!

Betty Wajnstat
jan 24, 2015 @ 18:15

De lekkerste sapjes van de wereld. Je weet niet wat je mist.

Miri Anani
jan 21, 2015 @ 23:22

En daar komen mijn sapjes voor de hele week keurig op de afgesproken tijd in alle kleuren en smaken, het is een lust voor het oog. Ik heb nu drie smaken geproefd , en smaken heerlijk.
Ik vervang het sapje soms voor een maaltijd en voel mij prima .
Ikh

Liat Rachel
jan 20, 2015 @ 20:12

Uitstekende gezonde sapjes thuis bezorgd, wat een luxe! Dat wil toch iedereen?!

Ilan Goudsmit
jan 19, 2015 @ 18:35

Hun sapjes zijn goed gevarieerd en smaken ook nog eens lekker.

Yaron Yitzhak
jan 17, 2015 @ 23:22
Tiara Marianne Nataf
dec 6, 2014 @ 20:46

Ik ben gek op sapje! Ik doe nu de detox kuur en het is echt geweldig. De sapjes en soep is zelfs lekker!! Ik geniet ervan en voel me geweldig!

Danique Braam
dec 6, 2014 @ 13:48
Gideon Goudsmit
nov 24, 2014 @ 20:06

Uitstekend idee om elke dag gezonde sapjes te drinken en zo handig dat deze worden bezorgd

Sharon Abie
nov 24, 2014 @ 20:05

Mijn moeder had 2 sapjes voor me besteld. Wow, de beste sapjes die ik ooit heb geproefd! De Sunny & Seasons, lekkerrrr en zo verfrissend! Ik ga snel de andere smaken proberen.

Kaja Kalina
sep 24, 2014 @ 23:22