SAPJE BEOORDELINGEN

4.8 ★
4.8 van 5 sterren
126 reviews
Femmie Schoemaker
Femmie Schoemaker5 sterren — ★★★★★okt 17, 2017 @ 23:25
Tiny Zonnevlinder
Tiny Zonnevlinder5 sterren — ★★★★★okt 13, 2017 @ 9:08

Ik heb ruim drie weken geleden voor het eerst de sapjesbox besteld, en vind alle sapjes even verrukkelijk; ik ben inmiddels een soort van verslaafd aan mijn dagelijkse groente- en fruitshot. 🙂 Alleen het "Powersapje" vind ik wat minder. Het wordt omschreven als een verwenmoment voor je zintuigen, maar voor mijn keel is het eerder een "marteling". Misschien is er iemand uitgeschoten met de cayennepeper? Maar voor de rest ben ik uiterst tevreden. Zelfs mijn man, die van heel veel groentes geen fan is, drinkt zijn dagelijkse sapje zonder klagen. 🙂 Dus wij zijn heel blij met jullie en gaan vandaag nog opnieuw bestellen.

Max van Til
Max van Til5 sterren — ★★★★★okt 6, 2017 @ 15:54

geweldig lekker & dito service!

Sarah Donker
Sarah Donker5 sterren — ★★★★★okt 6, 2017 @ 10:16

Voor de 2e keer het 3 dagen detox pakket gedaan. Heel goed bevallen net zoals vorige keer. Dit gaat een jaarlijkse traditie worden! Zelfs mijn vriend enthousiast gekregen. Thanks!

Sonja van der Molen
Sonja van der Molen4 sterren — ★★★★sep 30, 2017 @ 10:00

Goed om een keertje te doen. De sapjes zijn heerlijk. 5 Dagen dezelfde groentesoep vond ik niet zo. De eerste 2,5 dag gebeurde er heel veel met mijn lijf en voelde ik me niet best. Hoofdpijn, heel moe en misselijk. Ik dacht ‘nooit meer’ maar op de derde dag ging het in de middag steeds beter. Ik heb het gedaan omdat ik een reset in mijn eetpatroon nodig had en weer wat bewuster wilde worden van alles wat ik eet. Dat is gelukt! Nog 3k afgevallen ook. Bezorging is top en ultiem gemak! Had het allemaal niet zelf willen persen.

Marry van der Zon
Marry van der Zon4 sterren — ★★★★sep 29, 2017 @ 16:01
Tanja Verkerk-Muschter
Tanja Verkerk-Muschter5 sterren — ★★★★★sep 22, 2017 @ 10:40
Christa Logtenberg
Christa Logtenberg5 sterren — ★★★★★sep 22, 2017 @ 10:35

Super handig als je zelf geen zin of tijd hebt om met je slowjuicer/sapcentrifuge sap te maken. De samenstelling per sapje is zorgvuldig samengesteld (dat proef je!) en met de begeleidende teksten is een 3daagse detox-kuur goed vol te houden. Voor herhaling vatbaar!

Desiree de Visscher
Desiree de Visscher5 sterren — ★★★★★sep 17, 2017 @ 14:21
Anita Grit
Anita Grit5 sterren — ★★★★★sep 12, 2017 @ 17:33

Lekkerste (slowjuice) sapjes die ik tot nu toe gedronken heb. Het is bijna jammer dat het flesje zo snel leeg is......

Harmke van Eijndhoven
Harmke van Eijndhoven4 sterren — ★★★★sep 12, 2017 @ 11:06

De kuur van 7 dagen gedaan. Sapjes waren smakelijk. Ik heb er elke dag wel een flinke salade bij gegeten en ook bij het ontbijt een aantal wortels of komkommer gegeten. De eerste dagen wat slapjes gevoeld maar de laatste dagen ging het prima.
De sapjes zijn echt van goede kwaliteit.

Alexander Beks
Alexander Beks5 sterren — ★★★★★sep 5, 2017 @ 18:03

Super dienstverlening, en top bevallen sapje-detox !

Caroline Brandsen
Caroline Brandsen4 sterren — ★★★★sep 5, 2017 @ 13:58

Heel blij met sapje!
Gezond én heel lekker.
Ik ga er dan ook echt even voor zitten en drink heel mindful mijn sapje als ontbijt. Zo krijg ik heel veel groente (en wat fruit) binnen maar ook kruiden zoals kaneel en kurkuma.
Ik haal het 's avonds uit de vriezer en wissel de kleur elke dag af zodat ik steeds wisselende smaken heb. Ik zet het dan gewoon op het aanrecht want vind het uit de koelkast veel te koud.

Sylvia Strik-van Den Heerik
Sylvia Strik-van Den Heerik4 sterren — ★★★★sep 5, 2017 @ 10:26

Programma gevolgd; pre-detox, 3 dagen sapjes met shotjes en de after-detox. Sapjes smaken prima (je hebt zo je favorieten �) en de recepten zijn simpel, snel en overheerlijk. Een aanrader! ����

Nanda Van Londen
Nanda Van Londen5 sterren — ★★★★★sep 2, 2017 @ 23:13

Ben helemaal fan van de sapjes. Allemaal super lekker en de smaak is zo puur. Word er helemaal vrolijk als ik bedenk hoeveel gezonde vitaminen en mineralen er in zitten!! Elke dag een feestje�

Saskia van Wakeren
Saskia van Wakeren5 sterren — ★★★★★sep 1, 2017 @ 16:20

Ik ben ondertussen echt een fan van Sapje. Ideaal dat ze ingevroren worden geleverd en tot nu toe vind ik alle smaken heerlijk! Ik heb maar 1 probleem en dat is welk sapje ik de volgende dag wil gaan drinken 😉
De bezorging is ook prima geregeld.

Mariëlle Orth-Pol
Mariëlle Orth-Pol5 sterren — ★★★★★aug 26, 2017 @ 17:03
Rachelle van Koningsbruggen
Rachelle van Koningsbruggen5 sterren — ★★★★★aug 21, 2017 @ 14:03

Ik heb 2 dagen geleden de sapkuur afgerond en ik voel me hartstikke goed. Ben in totaal 1,5kg kwijt, ook nu ik weer normaal heb gegeten. Heb genoten van de biologische sappen! � Ook vind ik het geweldig dat de sappen niet in een plastic fles zitten, maar in een glazen fles. En de ingrediënten zijn seizoensgebonden. Allemaal dingen waar ik blij van word �

Michiel Harff
Michiel Harff5 sterren — ★★★★★aug 18, 2017 @ 18:13
Shyrin Karamat-Ali
Shyrin Karamat-Ali4 sterren — ★★★★aug 1, 2017 @ 11:04

Geweldige bezorgservice, goede combinaties en alles smaakt heerlijk vers. Echt een aanrader dit bedrijf!

Myreen Minnaar
Myreen Minnaar5 sterren — ★★★★★jul 26, 2017 @ 18:40

Hier nog een fan. Getwijfeld vanwege de prijs maar ben helemaal om. Lekkerder en verser dan dit krijg je je sapjes niet. Niet twijfelen, gewoon bestellen.

Sanna Kok
Sanna Kok5 sterren — ★★★★★jul 25, 2017 @ 11:28

Ik heb een soort van sapkuur gedaan. Overdag dronk ik alleen maar sapjes, vijf dagen lang, en in de avond at ik een lichte maaltijd als bijvoorbeeld salade, rijst, kip of tonijn. Het is me heel goed bevallen. Ik ga dit binnenkort nog een keer doen. Ik voel me nu fitter, 'luchtiger', opgeruimder en blijer. Bovendien ben ik bijna 3 kg afgevallen. De sapjes worden op de afgesproken tijd bezorgd, je zet ze gewoon op volgorde van de dag in de koelkast (je kunt ze 7 dagen koel bewaren) en je hoeft 5 dagen geen boodschappen verder te doen. Ideaal. Het enige waar je op moet letten is dat je ze op tijd opdrinkt tussen je afspraken door. Dus in de auto, op de fiets en op je werk. En wanneer je ze opdrinkt met een rietje bespaar je je tanden 😉 Simpele oplossing, groot plezier.

Jim Steenbakkers
Jim Steenbakkers5 sterren — ★★★★★jul 18, 2017 @ 16:29

Elke ochtend als ik weer een sapje uit de vriezer haal ben ik weer blij. Ik mag dan namelijk in de middag dat sapje opdrinken. In plaats van te gaan snacken neem ik dan tussen lunch en diner een sapje. Detox is mijn favoriet, deze is lekker kruidig. Voor mij werkt het sapje dubbel gezond, geen snack, toch een 'snack'. Ik heb zelf een tijd geleden een juicer gekocht, maar ik heb gewoon geen zin om de juiste ingrediënten in huis te halen om dit helemaal zelf te maken, en als ik dit dan wel deed dan is de smaak niet zoals bij sapje. De sapjes zijn enorm lekker, de combi's zijn spot on en proeven minstens zo vers. Ik heb sapje ontdekt in een van mijn favoriete lunchplekken, lang nagedacht of ik het voor mij niet exclusief moest houden (door ze alleen maar daar te kunnen drinken) maar ik kan inmiddels niet meer zonder mijn dagelijkse sapje...

Anne Schalekamp
Anne Schalekamp5 sterren — ★★★★★jul 18, 2017 @ 14:35
Anneke Fokkema
Anneke Fokkema4 sterren — ★★★★jul 15, 2017 @ 10:52

Inmiddels bezig met de 3e dag van de opbouw periode na de detox kuur.
Ik heb de 5daagse kuur gedaan en heb helemaal geen hongergevoel gehad, behalve als ik te laat was met een sapje :-). Doordat er zo vaak een sapje te drinken was (ik heb ze meer gegeten), had ik zelfs moeite om op schema te blijven. De sapjes waren stuk voor stuk even lekker. Een groot voordeel vind ik dat de sapjes diepgevroren worden en er dus geen hulpstoffen of gamma bestralingen nodig zijn om de houdbaarheid te verlengen.
Mijn gezichtshuid ziet er nu duidelijk beter uit.

Tijdens de dagen ben ik voordat ik aan mijn dag begon gewoon doorgegaan met mijn routine van oilpulling. Hierbij neem je een hap of een lepel goede (bio) olie - ik gebruik kokosolie of olijfolie - in je mond en laat dat ca. 20 min. door je mond spoelen. Dit trekt gifstoffen uit je mond en lichaam. Daarna uitspugen (niet in de gootsteen/wastafel want dan kan de afvoer verstoppen). Daarna poets ik mijn tanden met een beetje bakingsoda op mijn tandenborstel. Dit neutraliseert en ontzuurt nog eens je mond.

Anneke Reijerse-van Der Leer
Anneke Reijerse-van Der Leer5 sterren — ★★★★★jul 14, 2017 @ 19:27

Heerlijke sapjes! Worden diepgevroren aangeleverd, gaan dan bij mij de vriezer in en iedere dag ontdooi en drink ik er eentje. Het smaakt heerlijk en ik heb ook echt het idee dat ik er fit bij blijf. Vooral de hoeveelheid verschillende groenten (fruit) en kruiden per sapje spreken me aan. Kortom: een nieuwe verslaving is geboren 🙂

Cindy Pouw
Cindy Pouw5 sterren — ★★★★★jul 12, 2017 @ 15:34

De 5-daagse detoxkuur net afgerond en is me zeer goed bevallen. Bestellen en leveren ging soepel, alle informatie helder en overzichtelijk. De sapjes zijn enorm lekker en gevarieerd en de kuur ging me makkelijk en goed af. Alle flesjes zijn van glas! Enige minpuntje is dat na 5 dagen dezelfde soep deze me wat ging tegen staan, die zou ook mogen wisselen.

Nanda Vroom-Nieuwkerk
Nanda Vroom-Nieuwkerk5 sterren — ★★★★★jul 11, 2017 @ 23:39

Ik was hier heel blij mee. Ik heb onlangs een kuur gehad van iets anders en ik was nu zo blij met de smaak, de "textuur" van de sapjes en de hoeveelheid!
Niet te grote flessen en daardoor best veel flesjes op een dag.
Ik voelde me goed, geen slapheid ofzo. Heb me wel goed voorbereid.
Ik doe de 5 daagse zeker over
Bezorging is wauw, wel jammer is dat ik net over de grens woon bij Tilburg, Maastricht is nog verder, en daardoor niet thuis geleverd kan krijgen

Mascha Meewis
Mascha Meewis5 sterren — ★★★★★jul 11, 2017 @ 13:59

Ik heb de 3 daagse detox+ kuur gedaan en ben erg enthousiast! Het is echt een compleet pakket inclusief uitgebreide informatie ter voorbereiding, heerlijke sapjes en geen honger. Aanrader!

Brigit van Haaster
Brigit van Haaster4 sterren — ★★★★jul 11, 2017 @ 10:27

We bestellen nu sinds een half jaar regelmatig de sapjes, die we dan opslaan in de vriezer. Mijn partner volgt een Moermanachtig dieet waarbij aanbevolen wordt om 60% van de dagelijkse groentebehoefte rauw te consumeren. Mijn partner is niet zo'n rauwe groente-eter en dan zijn de groentesapjes van sap.je een uitkomst. Naast het zelf maken van groentesapjes met mijn slowjuicer. Maar dat hoef ik dan niet persé elke dag te doen. Dus superblij hiermee!

Rakèl Berg
Rakèl Berg5 sterren — ★★★★★jul 11, 2017 @ 10:19

Smaak perfect... levering prima... fijn dat het in glas zit en niet in plastic... kortom voor herhaling vatbaar.

Esther Geskus
Esther Geskus5 sterren — ★★★★★jul 11, 2017 @ 10:11

TOP!

Hinke Zijlstra
Hinke Zijlstra5 sterren — ★★★★★jul 10, 2017 @ 10:01
Noor Schipper
Noor Schipper5 sterren — ★★★★★jul 8, 2017 @ 7:43
Serina Steinhauer
Serina Steinhauer5 sterren — ★★★★★jul 7, 2017 @ 22:36

Echt top sapjes� Ik ben fan, zo lekker van smaak! Vandaag was er een proeverij bij marqt en ik heb veel verschillende smaken kunnen proeven! Heerlijk�

Manon Krom
Manon Krom5 sterren — ★★★★★jul 7, 2017 @ 13:53
Hanny Schouten
Hanny Schouten4 sterren — ★★★★jul 6, 2017 @ 22:15

De sapjes bevallen mij heel goed. Ik start iedere morgen met een ander sapje en gebruik ze als aanvulling op mijn toch al gezonde eetgewoonte. Zijn ook erg lekker!

MnMs DenHaag
MnMs DenHaag5 sterren — ★★★★★jul 5, 2017 @ 18:30

Mijn eerste doos met 24 besteld.. Keurige levering en een prachtig concept... Ben er erg blij mee. Ik drink ze bij mijn lunch... 400 gr groente extra per dag... Kom ik dus makkelijk op de 800 gram. Super product!!!

Ginie Koopmans
Ginie Koopmans5 sterren — ★★★★★jul 5, 2017 @ 1:29

Uiterst smaakvol!

Patricia Pereira
Patricia Pereira5 sterren — ★★★★★jul 4, 2017 @ 16:49

Klaar met de 3 daagse kuur; De sapjes waren heerlijk en ik ben ook wat afgevallen. Ik vond de feit dat ik een salade kon eten heel gerustellend ( al deed ik het 1x maar) en het feit dat je bijna elke keer een nieuwe smaak mag met elke sap vond ik ook een plus! Bedankt, en wie weet tot de volgende detox!!

Marion Springer
Marion Springer5 sterren — ★★★★★jun 30, 2017 @ 18:43

De sapjes in goede orde ontvangen keurig verpakt en bevroren,
ik gebruik ze niet consequent maar elke dag een!
en het bevalt me prima en smakelen heerlijk,
heel hartelijke dank voor de service.

Joanneke Romkema
Joanneke Romkema5 sterren — ★★★★★jun 30, 2017 @ 17:03

In een woord GEWELDIG!
Echt! Alles!

Sabrina Groeneveld
Sabrina Groeneveld4 sterren — ★★★★jun 30, 2017 @ 10:19

Deze week voor het eerst Sapje geprobeerd. Het bevalt erg goed. De sapjes zijn heerlijk van smaak en het feit dat ze in een glazen flesje zitten vind ik erg goed. Ik heb ze nog niet allemaal geproefd, maar verwacht dat alle smaken heerlijk zijn. De informatie op de kaartjes is ook top en geeft het gevoel heel gezond bezig te zijn. Ze zijn wel zoeter dan ik had verwacht. Heel lekker, als het daardoor maar niet zo is dat er meer fruit dan groenten inzitten. De variëteit van de groenten en fruitsoorten vind ik ook super cool, ik had van sommige groenten nog nooit gehoord :-). De keuze uit de verschillende smaken is ruim, zodat je voor elke stemming iets kunt kiezen. Ik ga vooral door met testen.

Wendy Nasri-van Hulst
Wendy Nasri-van Hulst5 sterren — ★★★★★jun 28, 2017 @ 16:32

Goede en snelle respons op mijn email, snelle levering en overheerlijke sapjes! Wat een gemak. Waar ik zelf soms te lui ben om een vers sapje te maken haal ik er nu 's ochtends een uit de vriezer die ik dan 's middags als tussendoortje nuttig. Wat een uitkomst �

Yvonne Kok
Yvonne Kok5 sterren — ★★★★★jun 28, 2017 @ 7:51

Een krat met sapjes besteld,
voor elke dag 1.

Ze zijn zooooo lekker dat het er 2 per dag zijn geworden �

Heerlijk........

Tamara Dekker
Tamara Dekker4 sterren — ★★★★jun 25, 2017 @ 19:56

heerlijke pure sapjes! Eindelijk sapjes gevonden die meer 'hartig' dan zoet zijn!
Beetje duur, maar lekkerrr....! en heel fijn dat ze thuis bezorgd worden!

Sandra Brandjes
Sandra Brandjes5 sterren — ★★★★★jun 25, 2017 @ 4:48
Emma Louise
Emma Louise5 sterren — ★★★★★jun 20, 2017 @ 11:12

Super lekker allemaal. Heb een krat besteld en zijn alles aan het proeven....het scheelt zo veel tijd (en volgens mij ook geld) als je normaal zelf thuis 3 slowjuice sapjes per dag maakt. Peuter lust ze ook allemaal dus smaak is ook dik in orde. Voor ons de ontdekking van het jaar. Erg fijn!

Gwendola Post-van Ingen
Gwendola Post-van Ingen5 sterren — ★★★★★jun 13, 2017 @ 8:27

Top! En na een week voelde ik mij echt fantastisch!

Heerlijke sapjes.....ze zijn allemaal even lekker. Ik vond alleen de groentesoep wat minder....de eerste dagen gaat het nog wel maar na dag 4 was ik wel klaar met die soep en had ik graag een ander smaak soepje gehad �.

Liisa Aalto
Liisa Aalto5 sterren — ★★★★★jun 12, 2017 @ 20:05
Anneriet Schoonebeek
Anneriet Schoonebeek5 sterren — ★★★★★jun 9, 2017 @ 8:54
Esther Luider
Esther Luider5 sterren — ★★★★★jun 8, 2017 @ 10:12

Gisteren kreeg ik de sapjes op de juiste tijd en gekoeld geleverd en dat terwijl ik helemaal bovenin Groningen woon! wat een geweldige service!
de vormgeving is top. het duurde natuurlijk even voor het eerste sapje (energy) ontdooid was maar nog half bevroren nam ik alvast een slokje ( ik kon natuurlijk niet wachten.) Fantastisch!. Ik ben fan. vanmorgen de boost genomen en dat was ook al zo heerlijk. Ik denk erover eerdaags de detox te bestellen.

Janneke Niessen
Janneke Niessen5 sterren — ★★★★★jun 5, 2017 @ 20:41

Groot fan van Sap.je! Doe regelmatig een detox en drink de sapjes regelmatig in de ochtend ipv ontbijt of einde middag. De sapjes zijn lekker en gezond en de service is top. Heel blij ook dat ze tegenwoordig thuis bezorgen door heel Nederland.

Edwin Tromp
Edwin Tromp5 sterren — ★★★★★jun 5, 2017 @ 14:11
Marieke Oord-Hendriks
Marieke Oord-Hendriks5 sterren — ★★★★★jun 5, 2017 @ 11:15
Francis Bak-van Leeuwen
Francis Bak-van Leeuwen4 sterren — ★★★★jun 3, 2017 @ 8:05

Was een maand bezig met koolhydraatarm eten, dat is altijd een succes bij mij, maar ik viel amper af. Dus besloot ik de detoxkuur te gaan doen van sapje. De sapjes werden tijdig geleverd en waren heerlijk van smaak. Ik heb wel heel veel honger gehad tijdens de kuur, misschien omdat ik 4 kinderen heb en echt rusten er niet in zit. Ik ben een kilo per dag afgevallen tijdens de kuur (totaal 4 kilo). Dat motiveert enorm om door te gaan met een gezonde levensstijl. Ik vond het zwaar, maar het was het dubbel en dwars waard.

Jacqueline Modde
Jacqueline Modde5 sterren — ★★★★★mei 30, 2017 @ 16:14

Ik heb van alle smaken één besteld, heb ze nog lang niet allemaal geproefd maar de 'Fresh' en de 'Boost' zijn in ieder geval echt heerlijk, nog nooit zoiets geproefd, echt niet te vergelijken met gepasteuriseerd sap. Bezorging heel klantvriendelijk, je hoeft geen hele dag thuis te blijven want je krijgt de avond tevoren een tijdstip waarop de bestelling komt. Voor herhaling vatbaar!

Ingrid Storm
Ingrid Storm5 sterren — ★★★★★mei 25, 2017 @ 9:22
Tanny van Bakel
Tanny van Bakel5 sterren — ★★★★★mei 24, 2017 @ 18:26
Eefje Lammers
Eefje Lammers5 sterren — ★★★★★mei 24, 2017 @ 17:40

Heerlijke sapjes!!!! Drie daagse kuur gedaan, alleen dag 2 was wat zwaarder maar de andere twee waren meer dan goed te doen. Vooral het soepje s avonds was fijn.

Lian Kool
Lian Kool5 sterren — ★★★★★mei 21, 2017 @ 21:30
Winneke Van Thiel
Winneke Van Thiel5 sterren — ★★★★★mei 19, 2017 @ 12:41
Marieke Budgen
Marieke Budgen5 sterren — ★★★★★mei 19, 2017 @ 12:00
Claudia Smit
Claudia Smit2 sterren — ★★mei 10, 2017 @ 15:42

het ziet er allemaal mooi uit en top geregeld ! maar de smaak van de detox sapjes echt niet lekker helaas .

Jagruti Haas
Jagruti Haas4 sterren — ★★★★mei 5, 2017 @ 17:15

Heerlijke sapjes en fijn in glazen flesjes die ik nu gebruik voor m'n soep, sap en smoothies! Ik had de 3 dagen kuur, goed te doen behalve de hoofdpijn door m'n koffie detox (heel belangrijk om op tijd je koffie intake te minderen als voorbereiding!) Voor mij is het een goede reset en ga weer met een 'schone lei' beginnen!

Sylvia Roerade
Sylvia Roerade5 sterren — ★★★★★mei 2, 2017 @ 22:22

Super goed afgeleverd, mooi op tijd en duidelijk wanneer het geleverd werd! En ook lekkere sapjes�

Elsje Di Exalto
Elsje Di Exalto5 sterren — ★★★★★mei 2, 2017 @ 20:37
Erica Claessen
Erica Claessen5 sterren — ★★★★★mei 2, 2017 @ 17:18

Goed te doen om de 2 uur een sapje geen hongergevoel en ook nog eens heel lekker top !!!Een echte aanrader

Sandy Zen
Sandy Zen5 sterren — ★★★★★apr 19, 2017 @ 22:40
Nienes Moodlab
Nienes Moodlab5 sterren — ★★★★★apr 15, 2017 @ 12:38

Prachtig vormgegeven, alleen daarom al krijg je echt zin in een sapje, en door de enorme variëteit en soorten groenten/fruit en dan ook nog versgeperst uit een slow-juicer; dat krijg je zelf thuis niet even voor elkaar.
Daarom is t echt een aanrader!

Marga Schouten - van Dijck
Marga Schouten - van Dijck5 sterren — ★★★★★apr 13, 2017 @ 21:51

Al een aantal keren in de afgelopen jaren heb ik een detox-kuur van Sapje gedaan. Ik ken ook andere aanbieders, maar Sapje steekt er oprecht met kop en schouders bovenuit. De begeleiding is optimaal, de sappen zijn enorm goed van smaak en divers en de sappen doen optimaal hun werk. Tijdens en na de kuur ben ik heel helder van geest en na de kuur geniet ik van tomeloze energie.

Het is heel fijn om direct contact te kunnen onderhouden wanneer je met vragen zit. Na de geboorte van mijn kindje, inmiddels 8 maanden geleden, had ik nét even wat meer voeding nodig dus heb ik op aanraden een gezonde kleine salade erbij gemaakt tijdens lunch. De combinatie van de heerlijke sappen met een salade is een succes gebleken. Ik kan Sapje iedereen aanraden!

Manon Loonen
Manon Loonen5 sterren — ★★★★★apr 8, 2017 @ 20:16

In maart een drie daagse detox kuur gedaan. omdat je best veel sapjes op een dag drinkt heb je niet echt een honger gevoel. 's avonds mag je een warm soepje, dat is fijn, om toch het idee te hebben dat je een warme maaltijd hebt. De sapjes waren qua smaak goed. Heb me de drie dagen voor en na de kuur aan het voedingsadvies gehouden en ben in 9 dagen tijd 3 kilo afgevallen (de kilo's die er anders niet af gingen, met gezond eten en veel sporten). Voor de rest voelde ik me na de kuur super fijn. echt een aanrader!

Sandra Moerman
Sandra Moerman4 sterren — ★★★★mrt 31, 2017 @ 15:03

Inmiddels bezig met dag 4 van de vijfdaagse Detox-kuur. Omdat je bijna elk uur wel een sapje mag drinken en veel water en kruidenthee drinkt, heb je (bijna) geen trek tussendoor. Dat is wel heel fijn. De sapjes zelf zijn smakelijk en je proeft dat ze supervers en supergezond zijn. Ik voel me er goed bij. So far, so good!

Nog wel een paar tips van mijn mondhygiëniste die ik met jullie wil delen. De vele sapjes doen, volgens haar, namelijk wel een aanslag op je tanden. Zij raadde mij aan om pas minimaal een half uur na een sapje je tanden te poetsen en dat ook ergens midden op de dag, ook weer minimaal een half uur na een sapje, nogmaals te doen. Dit om de zuren die je fluor aantasten wat te compenseren. Bovendien, omdat je door het ontgiften behoorlijk wat aanslag op je tong krijgt, elke dag met een tongschraper je tong schoon te schrapen. De bacteriën gaan anders feestvieren in je mond en dat wil je niet. Je adem ruikt ook nog eens veel frisser als je de tongschraper gebruikt.

Carola Mostert
Carola Mostert5 sterren — ★★★★★mrt 29, 2017 @ 20:08

Vorige week de 3 daagse SAP detox kuur van Sapje gedaan.
De sapjes werden goed op tijd thuis bezorgd, met een leuk persoonlijk kaartje en wat natuurlijke cadeautjes erbij. Echt een feestje om open te maken.

Ook heel fijn om vroeg van tevoren wat menu's te ontvangen, zodat ik goed voorbereid aan de Detox kon beginnen en wist wat ik kon eten vooraf en tussendoor.

Ik merkte echt een goede energie tijdens de detox dagen, voelde me fitter, gezonder en lekkerder in mijn vel. Af en toe een klein honger momentje, maar dan had ik wat lekkere rauwe groente die ik erbij at.

Super bedankt voor de aandacht, kwaliteit en het is voor mij zeker voor herhaling vatbaar!

Marieke de Boer
Marieke de Boer5 sterren — ★★★★★mrt 23, 2017 @ 23:14

Fantastisch!!! Mooie site, makkelijk bestellen, zeer attente service en heeeeeerlijke sapjes! Gezond leven was nog nooit zo leuk!! 🙂

Marieke Soons
Marieke Soons5 sterren — ★★★★★mrt 9, 2017 @ 9:37

Heerlijke sapjes, netjes op tijd en diepbevroren afgeleverd dus krakend vers!

Marjo Stoter
Marjo Stoter5 sterren — ★★★★★feb 22, 2017 @ 18:45

Heerlijk en super gemakkelijk.�

Alide Laarman
Alide Laarman5 sterren — ★★★★★feb 22, 2017 @ 14:03
Aarika Vareena
Aarika Vareena4 sterren — ★★★★feb 21, 2017 @ 14:45
Bettina Neseker
Bettina Neseker5 sterren — ★★★★★feb 20, 2017 @ 10:11

Ik heb een 3-daagse detoxkuur via Sapje gedaan. De sapjes waren echt heerlijk! Ook werd je goed begeleid voor, tijdens en na de detox met lekkere recepten. Zo werd het detoxen extra makkelijk gemaakt. Doordat je veel én hele lekkere sapjes krijgt is het detoxen ook goed vol te houden. Ik had verwacht mij slap, hongerig en koud te voelen tijdens de detox maar ik had juist heel veel energie en nergens last van! Echt een aanrader!!!

Anna van Neerven
Anna van Neerven5 sterren — ★★★★★feb 19, 2017 @ 15:23

Begin februari een sapkuur gevolgd bij Sapje tijdens de new year, new me challenge van bbb health boutique. Ik ging de uitdaging aan: 5 dagen sapdetox.

Van te voren al heel leuk contact gehad met Joël en ook tijdens de sapdetox kan je de Sap crew gewoon benaderen. Zo fijn dat de sapjes thuis geleverd kunnen worden. Het fijne van de sapjes van Sapje is dat ze voornamelijk uit groente bestaan, gevarieerd zijn en je sluit af met een heerlijke soep.

Tijdens deze 5 daagse kuur had ik geen hongergevoel, en voelde me fit (om de dag getraind in de warmtecabine bij bbb en hot yoga sessies!). Mocht je een keer een sapdetox willen proberen dan kan ik de detox van Sapje echt aanraden. Dankjewel lieve mensen van Sapje voor de fijne begeleiding en jullie kwaliteit!

Magali Fleche
Magali Fleche5 sterren — ★★★★★feb 8, 2017 @ 20:15

Ik heb de sapjes gisteren ontvangen om vandaag de 1-dag detox kuur te doen. Alles ging helemaal heel goed, van de detox-informatie emails over de voorbereiding en menu's, het uitleg, de bezorging, de bevroren sapjes en de mooie herbruikbaar flesjes.
De sapjes zijn heerlijk en zo een sapkuur is echt prima te doen! Het voelt alsof ik mijn lichaam heb verwend. Ik voel me aan het eind van de dag rustig en ontspannen. Vond de dagprogramma ook super fijn. De soep moet nog op maar alvast hartstikke bedankt Joël & Rosalynn voor de goeie zorgen :).

Anita Riemersma
Anita Riemersma5 sterren — ★★★★★feb 8, 2017 @ 16:45

Ik neem al meer dan een jaar elke dag een sapje van sap.je en ben daar zeer tevreden over. De sapjes zijn lekker, erg gezond en ik voel me er goed bij.
Eerst haalde ik de sapjes altijd 1x per maand op, omdat ik buiten het bezorggebied woon. Maar de huidige bezorging werkt prima en volgens afspraak. Bovendien is de communicatie met sap.je altijd heel erg prettig verlopen. Goed dat er zoveel aan recycling wordt gedaan.
Een aanrader!

Annemieke Gerards-Eskens
Annemieke Gerards-Eskens5 sterren — ★★★★★feb 8, 2017 @ 14:52
Marlies Post
Marlies Post5 sterren — ★★★★★feb 8, 2017 @ 14:44
Inge de Brouwer
Inge de Brouwer5 sterren — ★★★★★feb 1, 2017 @ 20:36

Ik heb de 3-daagse detox gedaan en ben heel enthousiast. Heerlijke sapjes, lekker veel groente, en (bijna) geen honger. Echt heel fijn!

Caroline Vd Molen
Caroline Vd Molen5 sterren — ★★★★★feb 1, 2017 @ 12:18

Ik heb gister de 3 daagse detoxkuur in prima staat ontvangen. Keurig verpakt, goed bevroren. Ik ben de dag erop beginnen en wat is het lekker allemaal! Valt me reuze mee. Ik drink veel water erbij en voel me goed. Fleajes bewaar ik om zelf te juicen maar dit ga ik zeker opnieuw herhalen bij jullie!! Geweldig!👍🏽

Patricia Bout
Patricia Bout5 sterren — ★★★★★jan 5, 2017 @ 9:35

Je voelt je echt fit gedurende de detox (en zeker nog daarna). Dit jaar gaan we er weer voor en super dat jullie nu door het hele land bezorgen.

Severine Meijer
Severine Meijer5 sterren — ★★★★★jan 5, 2017 @ 9:32

Wij voelden ons geweldig tijdens en na het sappen met Sapje! Aanrader! Hebben zojuist weer 'geboekt' voor komend voorjaar! Heerlijke sapjes en we kijken nu al uit naar dagelijks het heerlijke soepje!��

Barbara de Koning
Barbara de Koning5 sterren — ★★★★★nov 15, 2016 @ 14:51

Ik heb de 5 dagen detox gedaan en kan deze zeer aanraden !. Tijdens de 3 dagen voorbereiding weinig energie en lichte hoofdpijn ervaren. Tijdens de detox voelde ik mij prima. Het is simpel te doen, voldoende aan de geleverde sapjes en soep. Ik voel mij heel energiek en ben paar kilo lichter. Kado voor jezelf :-))

Maud Robeerst
Maud Robeerst5 sterren — ★★★★★aug 1, 2016 @ 12:24
Michiel Van der Eerde
Michiel Van der Eerde5 sterren — ★★★★★jul 30, 2016 @ 12:36

Sapje bedankt!!! Mijn aller eerste detox - 3 dagen sapjes. Boven verwachting goed vol te houden (en ik eet veel en lekker, dus dat zegt wat;) Heerlijke sappen, super vers. Ik voel me nu mega fit en ga zeker nog even door op deze gezonde toer. Alles waar ik tegenop zag is mij reuze meegevallen. De bezorging van de sapjes en de begeleiding vooraf is echt goed verzorgd. Nogmaals dank!! Gr Michiel van der Eerde

Nofar Biran
Nofar Biran5 sterren — ★★★★★jul 26, 2016 @ 10:51

Vorige week mijn aller eerste sapjes kuur ooit 3 dagen) gewonnen bij Sapje. Het fijne eraan vond ik dat er zodanig veel sapjes waren op een dag, dat voor je het wist je weer eentje mocht drinken. De sapjes waren lekker en het gaf een voldoening aan het einde van de rit. Zeker omdat je ervoor al mindert met suiker, zuivel en vlees en daarna ook. Dan kom je in een aangename ritme met lekkere bijgevoegde recepten. Dankjewel nogmaals! 🙂

Claude Van de Vijver
Claude Van de Vijver5 sterren — ★★★★★jul 9, 2016 @ 17:11
Ne Lieke
Ne Lieke5 sterren — ★★★★★jun 15, 2016 @ 11:31

Vorige week een 3-daagse detox gedaan en dat is heel goed bevallen. Heerlijke sapjes, goede begeleiding (ook voor pre- en aftertox fijne recepten) en echt goed vol te houden. Naast een schoon gevoel en - niet onbelangrijk wat kilootjes eraf - maakt het dat je echt anders naar je eten kijkt.
Als je nog twijfelt: niet doen, gun jezelf dit!

Beatrijs Wijnberg
Beatrijs Wijnberg5 sterren — ★★★★★jun 3, 2016 @ 18:41

Heb een driedaagse detoxkuur gedaan, ging erg goed, echt voor herhaling vatbaar, ruim 2 kilo afgevallen en gestopt met roken !

Amber Melchior
Amber Melchior5 sterren — ★★★★★mei 30, 2016 @ 8:39

Sap.je!

Wat een super detox! Ik had de 3 daagse detox gewonnen met jullie gave win actie en heb zelf 2 dagen bijgekocht in totaal dus 5 dagen enkel sapjes gedronken. Waar zal ik beginnen, de uitleg en bijgeleverde pre- en after-tox zijn tot in de puntjes uitgewerkt, wat je het gevoel geeft dat je in goede handen bent. Duidelijk systeem en volgorde, gewoon uit de vriezer halen, nachtje laten ontdooien en dan zijn ze drinkbaar. De sapjes zelf zijn ook nog eens heerlijk. De soep is ook erg smakelijk en wat was het fijn om iets warms te hebben 's avonds. Leuke bijkomstigheid is dat je wat afvalt, dat is er ook echt af gebleven! Heb de detox als een soort kickstart naar een gezondere lifestyle in gezet. Zeker weer een keer! Thanks Sapje!

Anouk Willemsen
Anouk Willemsen5 sterren — ★★★★★apr 26, 2016 @ 10:53

ik vond 3 dagen detoxen een fijne ervaring! wel wat dubbele gevoelens, want dag 1 van de detox had ik enorme hoofdpijn. maar geen honger gelukkig en de sappen zijn prima te doen, zeker icm wat rauwkost bij avondeten.

beste effect voor mij is dat dit hopelijk de start is van wat een gezonder voedingspatroon, in ieder geval wat bewuster eten een paar dagen per week. verder voel ik me een stuk energieker (op het hyper af zelfs!) en - ook leuk meegenomen - ben ik 2,5 kilo afgevallen in 1 week tijd. al met al top dus!

veel dank voor alle zorg en aandacht waarmee jullie dit doen: super service en begeleiding!

Karin Berghuis-Dijk
Karin Berghuis-Dijk4 sterren — ★★★★apr 14, 2016 @ 19:19
Ilja van der Manden
Ilja van der Manden5 sterren — ★★★★★mrt 13, 2016 @ 19:20

Van de week de 1-daagse detox gedaan. Zeker een aanrader, ik ga hem zeker vaker doen en ben erg benieuwd naar de 3-daagse detox!

Louise van Oostrom
Louise van Oostrom5 sterren — ★★★★★jan 29, 2016 @ 10:25

3 dagen Detox is prima bevallen. De sapjes zijn heerlijk, Superfood is mijn favoriet. Voel me erg fit nu en ook de recepten die je voor- en na- detox kan bereiden zijn super. Prima uitleg en heel gemakkelijk vol te houden; tijdens de detox houd je tijd over omdat je geen maaltijden hoeft te bereiden. 🙂

Milly Zwaan
Milly Zwaan5 sterren — ★★★★★okt 15, 2015 @ 20:41
Jolanda Koning
Jolanda Koning5 sterren — ★★★★★sep 3, 2015 @ 9:09

Ik heb net een 3-dagse detox van Sapje gedaan. Deze dagen waren helemaal niet zwaar. De begeleiding en heldere informatie maakten dat ik goed voorbereid de detox inging. Daardoor heb ik helemaal geen ontwenningsverschijnselen als hoofdpijn en/of overmatig zweten gehad. Nu nog aan de aftertox om weer 'gezond' te landen. Ik voel mij vol energie en zelfs mijn huid heeft een boost gehad.
En ja, ik heb mijn volgende al weer in de agenda staan, want dit ga ik vanaf nu met regelmaat doen.

Hans J J M Festen
Hans J J M Festen5 sterren — ★★★★★aug 24, 2015 @ 22:25

Bijna klaar met de 5-daagse detox, ging super goed! Sapjes zijn heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

Dave Kellenaers
Dave Kellenaers5 sterren — ★★★★★aug 10, 2015 @ 11:35

Sapje is Top! 3 dagen ge-detoxt met heerlijke sapjes, soep - en Kamille thee. Goede en volledige info - en begeleiding zowel voor, tijdens en na de kuur. Gaf me een enorme Boost aan energie en ben daarna niet vervallen in een 'ongezonder' patroon.
Kijk uit naar de volgende kuur in het najaar.

Agnes Van Oeveren Jacobson
Agnes Van Oeveren Jacobson5 sterren — ★★★★★aug 4, 2015 @ 16:47

Na 5 dagen detox met heerlijke sapjes en soep (kuur had van mij veel langer mogen duren), inmiddels 17 dagen, 19 uur en 43 minuten nicotine vrij. En dat na 46 jaar. Stoppen met roken (en uberhaupt gezond leven) is een stuk eenvoudiger met Sapje! Aanrader!

Danielle Vo
Danielle Vo5 sterren — ★★★★★jul 17, 2015 @ 13:14
Eveline de Aldrey
Eveline de Aldrey5 sterren — ★★★★★jul 2, 2015 @ 23:55
Rita Roelvink
Rita Roelvink5 sterren — ★★★★★jun 10, 2015 @ 15:43

Ik ben na de detox kuur van drie dagen gestopt met roken, niet verwacht maar ging vanzelf. Bedankt voor de super aardige begeleiding en jullie enthousiasme.

Gretha Hogeterp
Gretha Hogeterp5 sterren — ★★★★★mei 22, 2015 @ 19:46

Maak elke dag een sapje.

Anouk de Vries - Pangemanan
Anouk de Vries - Pangemanan5 sterren — ★★★★★mrt 28, 2015 @ 12:08

De sapjes van Sapje zijn echt top! Gezond én smaakvol

Evita Witzenhausen
Evita Witzenhausen5 sterren — ★★★★★mrt 2, 2015 @ 9:03
Felix Wajnstat
Felix Wajnstat5 sterren — ★★★★★jan 27, 2015 @ 15:47
Daphna Wajnstat
Daphna Wajnstat5 sterren — ★★★★★jan 25, 2015 @ 17:53

Ik ben begonnen met alle soorten sapjes, het wordt thuisbezorgd en op tijd afgeleverd met een glimlach! Ze smaken allemaal erg lekker en zacht je proeft de versheid. De detoxkuur heb ik ook al zeer goed ervaren en ben 4 kg afgevallen. Ik blijf een trouwe tevreden klant!

Betty Wajnstat
Betty Wajnstat5 sterren — ★★★★★jan 24, 2015 @ 18:15

De lekkerste sapjes van de wereld. Je weet niet wat je mist.

Miri Anani
Miri Anani5 sterren — ★★★★★jan 21, 2015 @ 23:22

En daar komen mijn sapjes voor de hele week keurig op de afgesproken tijd in alle kleuren en smaken, het is een lust voor het oog. Ik heb nu drie smaken geproefd , en smaken heerlijk.
Ik vervang het sapje soms voor een maaltijd en voel mij prima .
Ikh

Liat Rachel
Liat Rachel5 sterren — ★★★★★jan 20, 2015 @ 20:12

Uitstekende gezonde sapjes thuis bezorgd, wat een luxe! Dat wil toch iedereen?!

Ilan Goudsmit
Ilan Goudsmit5 sterren — ★★★★★jan 19, 2015 @ 18:35

Hun sapjes zijn goed gevarieerd en smaken ook nog eens lekker.

Yaron Yitzhak
Yaron Yitzhak5 sterren — ★★★★★jan 17, 2015 @ 23:22
Tiara Marianne Nataf
Tiara Marianne Nataf5 sterren — ★★★★★dec 6, 2014 @ 20:46

Ik ben gek op sapje! Ik doe nu de detox kuur en het is echt geweldig. De sapjes en soep is zelfs lekker!! Ik geniet ervan en voel me geweldig!

Danique Braam
Danique Braam4 sterren — ★★★★dec 6, 2014 @ 13:48
Gideon Goudsmit
Gideon Goudsmit5 sterren — ★★★★★nov 24, 2014 @ 20:06

Uitstekend idee om elke dag gezonde sapjes te drinken en zo handig dat deze worden bezorgd

Sharon Abie
Sharon Abie5 sterren — ★★★★★nov 24, 2014 @ 20:05

Mijn moeder had 2 sapjes voor me besteld. Wow, de beste sapjes die ik ooit heb geproefd! De Sunny & Seasons, lekkerrrr en zo verfrissend! Ik ga snel de andere smaken proberen.

Kaja Kalina
Kaja Kalina5 sterren — ★★★★★sep 24, 2014 @ 23:22