Sapje in de media

In de Sapje media reviews delen bekende bloggers en influencers hun indrukken van onze sapjes en detox kuren. Ook voor een sapkuur review uit één van de bekende Nederlandse bladen kun je hier terecht. We hebben er inmiddels heel wat verzameld. Dus of je nu op zoek bent naar sap reviews van foodies of veganisten, fitness experts of clean eaters, actieve ouders, fijnproevers of diëtisten; je vindt ze hier!  

NRC

21 september 2020

We eten alleen biologisch en letten bij het boodschappen doen niet op de prijs – zolang het maar lekker is. De planeet moeten we niet volspuiten met bestrijdingsmiddelen. Daarmee maak je de biodiversiteit kapot en krijg je zelf gifstoffen binnen. Als ik vrij ben, vind ik het heerlijk om te wandelen in de bossen: rust, verstand op nul, frisse lucht, beweging. Je stressniveau daalt meteen. Verder doe ik veel aan yoga. Lees hier het volledige artikel.

Nederlands Dagblad

5 september 2020

Van Red Bull naar groentesapjes: ‘Kauwgom is puur plastic, dat komt ons huis niet in’. Zijn vriendin studeerde diëtetiek. Zo ontdekte Joël Goudsmit (34) het belang van groente; zijn inhalator kon in de prullenbak. Nu preekt hij zijn nieuwe levensstijl met de verkoop van groene sapjes en een gezondheidsboek. Lees hier het volledige verhaal.

Noord-Hollands dagblad

15 juli 2020

Wat Joël Goudsmit iedereen qua sapje zou aanraden om in de zomer te drinken? Nou, vooral een waar producten in zitten die nú groeien. Want behalve dat het gezond moet zijn, probeert hij met zijn bedrijf Sapje ook duurzaamheid te benadrukken. ,,Spinazie, snijbiet, courgette, kom- kommer; het is het mooist als je een sapje kan maken dat volledig seizoensgebonden is.” Lees hier het volledige artikel

Kek Mama

30 juni 2020

In drie dagen je lichaam reinigen, gezond afvallen én je weerstand versterken met een detox kuur: daar wilde Kek Mama’s Eline meer van weten. Via Sap.je bestelde ze een doos vol met sappen, ontgiftingsshotjes, groentesoepen en kamillethee en nam de proef op de som. Bekijk hier de volledige vlog

TASTY FOOD SOME

15 juni 2020

Is een detox wat voor jou? Wij vroegen ons dit ook af. Al een tijd lang waren wij geïnteresseerd in een detox. In onze omgeving kende we al verschillende mensen die het hadden aangedurfd. De ervaringen waren wisselend. Sommigen vonden het heel pittig, anderen kwamen er makkelijk doorheen. Wij waren heel benieuwd wat dit voor ons ging betekenen en hoe gezond en fit we ons mogelijk konden gaan voelen. De sapjes zijn veelzijdig met super veel verschillende ingrediënten. Benieuwd naar onze ervaringen? Lees dan snel verder!

Happy Healthy

17 maart 2020

In deze review lees je mijn ervaringen met de groentesapjes van Sapje. Dit zijn sapjes vol seizoensgebonden groenten, fruit, kruiden en specerijen.Ik geniet nu enige tijd van de groentesapjes van Sapje en krijg er veel vragen over. Dus ik dacht dat het gemakkelijkst zou zijn om er een recensie over te schrijven en al je vragen te beantwoorden. Je leest alles wat je moet weten over deze groentesapjes, hoe het werkt, mijn ervaringen en wat de kosten zijn. Lees snel verder en ontdek of de sapjes van Sapje voor jou de moeite waard zijn!

Let’s do it

5 december 2019

Als voedingsconsulent sta ik niet achter repen, shakes of pillen. Ik geloof niet in crashdiëten omdat deze producten vaak vol conserveringsmiddelen zitten die ons lichaam echt niet nodig heeft. En je verliest bij dit soort diëten vooral vocht en spiermassa. Ook daarmee maken we ons lichaam niet blij. Ik sta dan ook achter gezonde, onbewerkte voeding. Perfectie bestaat hierin niet. Het is niet haalbaar om iedere dag 100% gezond te eten, dat is niet vol te houden. Lees hier het volledige artikel.

Rauw, Naakt & Gezond

19 november 2019

Zelf juice ik vaak mijn sappen, maar onlangs maakte ik kennis met de sapjes van www.sap.je. Ik stond versteld van de smaken, de soorten ingredienten en de combinaties ervan (hier is echt over nagedacht!).
De sapjes smaken erg lekker en het bespaarde me veel tijd. Plus de sapjes zitten in glas. Beter kan niet! Al bij al: ideaal om een sapvast te doen! Sapje heeft diverse pakketten samengesteld om het nog makkelijker te maken. Lees ook vooral eens hun verhaal, het zal je zeker inspireren! Lees hier het volledige artikel.

Eat. Pure. Love

30 september 2019

Tuurlijk, zelf juicen is een optie, maar mijn ervaring is dat de meeste mensen enthousiast beginnen en het binnen een paar weken al voor gezien houden. Ik heb inmiddels standaard een voorraadje biologische sapjes van Sapje in mijn vriezer liggen. Ideaal! Geen gedoe meer met mijn zoektocht naar biologische producten en het belangrijkste: ik krijg easy peasy extra vitamines binnen! Lees hier de volledige blog.

Girlscene

17 september 2019

Overweeg je om een detox kuur te doen? Dan raden wij de sapjeskuur van Sapje zeker aan! Roos voelde zich na een dag detoxen fitter en energieker. Ook de weken na de sapkuur was het gezond eten makkelijker en had ze minder cravings naar chocolade en andere ongezonde dingen. Yay! En hey, stiekem was het ook best handig dat je niet hoeft na te denken over het avondeten én niet in de regen naar de supermarkt moet voor boodschappen. Als je de detox kuur bestelt krijg je van Sapje uitgebreide informatie over hoe de detox kuur in zijn werk gaat en zelfs een uitgebreid menu met maaltijden die je het beste kunt eten voor- en na de detox kuur. Handig! De begeleiding is dus erg goed. Lees hier de volledige review.

Mams at Work

16 september 2019

Mijn ontbijt bestaat vaak uit een portie yoghurt met vers geperste sinaasappelsap en soms wat noten of appel erdoor. Ik probeer daarin te variëren, maar het nadeel is dat het best wat werk is voor de ochtend. Dat terwijl een gezond ontbijt uiteraard wel belangrijk is. Er staat op dat moment echter ook een hond te springen om naar buiten te gaan Daarnaast moeten er 2 kinderen naar school én de varkens staan al te gillen om eten. Zo’n groentesapje vind ik dan ook een hele handige afwisseling. Met één glas ben ik in de ochtend voorzien van al mijn noodzakelijke vitamines én ik ben snel klaar. Lees hier het volledige artikel

Eatly

13 september 2019

Het meest nieuwsgierige waren we bijna vanzelfsprekend naar de sapjes van Jonnie Boer en Ron Blaauw. Als iets lekker is en misschien zelfs wel héél erg lekker is het lastig om niet met superlatieven te gaan gooien. Laten we het simpel houden: beide sapjes zijn uitmuntend. Voor de Detox sapjes was de grootste angst qua smaak, maar dat was nergens voor nodig. Zelfs deze sappen waren goed op smaak en perfect in balans. Al met al was dat ook onze conclusie: dit zijn de lekkerste sapjes die op dit moment verkrijgbaar zijn. Lees hier het volledige artikel

Vriendin

5 september 2019

Na de detox moet je het eten langzaam weer opbouwen. Ook dit ging, net zoals de pre-tox, prima. Je zult vast denken: die grijpt meteen naar een chocoladereep. Maar daar had ik eerlijk gezegd helemaal geen zin in. Een banaan en wat yoghurt als ontbijt was voor mij de eerste dag al genoeg. Ik had door de detox echt zin om weer gezond te eten. Alles smaakte zo intens en ik besefte hoeveel ik normaal eigenlijk eet op een dag. Een detox is naar mijn mening dus ook een goede stap naar een gezondere levensstijl. Lees hier de volledige review

Ouders en Zo

2-09-2019

Dat moet beter kunnen,” bedacht ik me. Dus surfte ik door allerlei forums en Facebookgroepen op zoek naar informatie. Uiteindelijk kwam ik op de website Sap.je en daar had ik het gevoel in een soort van ‘Groentehemel’ te belanden. Op deze site kun je uit een enorm aanbod (verse) groentesapjes kiezen. Hiermee sla ik twee vliegen in één klap! Ik kan hiermee eenvoudig aan de juiste dagelijkse hoeveelheid groente komen (yeah!) en gelijktijdig vul ik ook mijn vocht aan. Op deze site gingen dus zo’n beetje de hemelpoorten voor mij open. Hier word ik blij van! Met deze sapjes kan ik aan de aanbevolen hoeveelheid groente komen én weer eens iets anders drinken. Lees hier de volledige review.

Follow Fit Girls

2 september 2019

Zo’n gezond vitaminebommetje kun je op zich ook zelf maken. Wel heb je daar een slowjuicer én tijd en zin voor nodig. En eerlijk gezegd heb ik alle drie niet. Oké, tijd en zin dat lukt me eens per week wel, maar elke dag? Nope. Omdat ik te lang niet goed voor mijn lichaam gezorgd heb, vind ik het heel belangrijk om mijn lichaam nu te voeden met goede voedingsstoffen. Toeval of niet, opeens kwam Sapje op mijn pad. Hadden zij nou precies wat ik zocht: m’n dagelijkse portie groenten en fruit in één sapje. Lees hier het volledige artikel.

Goed eten gezond leven

29 augustus 2019

Goed om te weten, er zijn nogal wat kwaliteitsverschillen tussen groentesappen. Niet alleen qua inhoud, ook qua bereidingswijze. Groentesappen die nog veel voedingsstoffen bevatten en koud geperst zijn, kun je eigenlijk alleen diepgevroren kopen. Aan deze (raw) sappen is ook geen water, suiker of andere kunstmatige toepassingen toegevoegd. Hieronder ga ik dan ook uit van deze laatste groentesappen. Ik heb zelf dus nu de groentensappen bij Sap.je besteld. Lees hier het volledige artikel.

Foodies Magazine

22 augustus 2019

De meeste mensen weten inmiddels dat een flinke dosis verse, biologische groenten wonderen kan doen voor je gezondheid. Hiermee krijg je op een natuurlijke manier talloze essentiële vitaminen, mineralen en anti-oxidanten binnen. Samen zorgen deze ervoor dat de natuurlijke functies van je lichaam optimaal verlopen. Voldoende groente eten draagt daarom bij aan een gezond lichaam, een scherpe geest en een stralende huid. Lukt het je ondanks je goede voornemens maar niet om genoeg groente binnen te krijgen? Dan kan een vers groentesapje drinken de ideale oplossing zijn! Lees hier het volledige artikel.

Karenz

22 augustus 2019

Toen ik begon met de 5-daagse detox kuur van Sapje was ik dan ook vooral benieuwd of ik me echt beter zou gaan voelen, of ik wat kilo’s kwijt zou raken en of ik die opgezette opgeblazen buik samen met mijn gifstoffen zou verdwijnen. Ik vertel je alvast dat dat gebeurde. En ik vertel je ook wat zo’n kuur nou precies inhoudt. Lees hier het volledige artikel.

Manify

20 augustus 2019

Het klinkt als een utopie, maar het kan dus. Zonder al te veel poeha. Bij Sapje slowjuicen ze 400 gram biologische groenten per sapje met wat fruit en verder niks. Daarna worden de flesjes direct bevroren en vervolgens door heel Nederland bezorgd. Een versere bestelling krijg je niet én er zit dus geen troep in om het langer houdbaar te houden. Een soort moderne melkboer dus, ideaal! Lees hier het volledige artikel.

Misset Horeca

14 augustus 2019

Wie graag groentesap drinkt om zijn gezondheid te bevorderen, kiest vandaag de dag bij voorkeur voor biologisch sap. Zo krijg je wél gezonde voedingsstoffen binnen, maar geen ongewenste scheut bestrijdingsmiddelen. Sapliefhebbers vinden de smaak van biologisch sap vaak bovendien beter. Ook voor het milieu is biologisch sap een betere keuze. Dit is iets waar steeds meer mensen rekening mee houden. Daarnaast zijn pure, rauwe en onbewerkte ingrediënten de beste manier om een sapje gezond te maken. Op deze manier blijven de voedingsstoffen beter behouden. Lees hier het volledige artikel.