Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.4
Gebaseerd op 317 beoordelingen via Kiyoh.com

Beoordeel Sapje »

  • 10

    Heerlijk gezond!

    door Marijke uit Oss op 23 april 2021

  • 10

    Goede afval-sapjes, uitstekend verzorgd/bezorgd

    door Jacq uit Soest op 23 april 2021

  • 9

    Verrassend lekker en detoxkuur was goed te doen ondanks dat het mijn eerste keer was.

    door Ruth uit Leiden op 23 april 2021

  • 10

    Top

    door Els uit Halfweg op 23 april 2021

  • 10

    Goede communicatie, goede service.

    door Hermien uit IJzendijke op 22 april 2021

  • 10

    Top levering en heerlijke sapjes

    door Suzanne jenkins uit Haarlem op 22 april 2021

  • 10

    Uitstekend

    door Tonnie uit Badhoevedorp op 22 april 2021

  • 8

    Prima!

    door jeannine vardimon uit STEENWIJKERWOLD op 22 april 2021

  • 9

    Makkelijke manier om je gezondheid een boost te geven!

    door Barbara uit Amsterdam op 22 april 2021

  • 10

    Lekker!

    door Siem uit Arnhem op 22 april 2021

  • 8

    Afwisselend en gezond

    door Loes uit Echt op 21 april 2021

  • 10

    TOP

    door Jan Willem uit Hilversum op 21 april 2021

  • 10

    Onwijs fijn en mega goede sapjes!

    door Saskia uit Breda op 21 april 2021

  • 10

    Heel lekker sapjes

    door Peter Goossens uit Hoboken (Antwerpen) op 21 april 2021

  • 9

    Goede smaak

    door Simone uit Bierghes op 21 april 2021

  • 8

    Goede smaak, voldoende variatie

    door Maartje uit Amsterdam op 20 april 2021

  • 10

    Super lekker

    door Jeannette uit Meerkerk op 20 april 2021

  • 9

    Easy does it; absoluut voor herhaling vatbaar

    door Anne-Marie Ross uit Loenen aan de Vecht op 19 april 2021

  • 9

    Sapje is echt wel een heerlijk geschenk voor je lichaam

    door Guido uit Hulshout op 19 april 2021

  • 8

    Niet eenvoudig, maar het resultaat is prima!

    door Esther uit Gorssel op 19 april 2021

  • 9

    Een top product!!!

    door Alexandra uit Rotterdam op 19 april 2021

  • 10

    Super!

    door Karin uit Spijkenisse op 18 april 2021

  • 9

    Alles prima geleverd en zoals afgesproken

    door Daisy D'Haene uit Anzegem op 17 april 2021

  • 7

    Makkelijke manier om te detoxen en goed gebalanceerde producten

    door Marjan Goed uit STEGGERDA op 17 april 2021

  • 10

    Top-beleving

    door Katia uit Gullegem op 17 april 2021

  • 10

    Helemaal goed gegaan en makkelijk

    door Ingrid uit Badhoevedorp op 17 april 2021

  • 10

    Super

    door Esther uit ALKMAAR op 17 april 2021

  • 10

    gesmeerd

    door Els uit Tilburg op 16 april 2021

  • 10

    Lekker en supergezond

    door Linda uit Hilversum op 16 april 2021

  • 10

    Doet wat het beloofd

    door Lianne uit Heerde op 16 april 2021

  • 10

    een smaakvolle toevoeging aan ons eetpatroon.

    door ilona bouwmeester uit Deventer op 16 april 2021

  • 8

    Heeft zeer goed gewerkt voor mij doel afvallen.

    door Rick uit Fochteloo op 16 april 2021

  • 6

    Goed verzorgd, maar absoluut niet lekker

    door Christine uit Deventer op 16 april 2021

  • 9

    Snelle levering volgens afspraak!

    door Carla uit Leiden op 16 april 2021

  • 10

    Het is mij ontzettend goed bevallen!

    door Susanne Peet uit AMERSFOORT op 16 april 2021

  • 10

    Uitstekende kwaliteit, uitstekende service

    door A. uit Oisterwijk op 15 april 2021

  • 10

    Positief bevallen

    door Les uit Den Helder op 15 april 2021

  • 10

    Sapjes geven een goed gevoel

    door Victoria uit Beverwijk op 15 april 2021

  • 10

    Super tevreden

    door Romkje Smink uit Harich op 15 april 2021

  • 10

    Lekkerste groenteshot ooit!

    door Natasha uit Oud-Turnhout (B) op 14 april 2021

  • 10

    Heel tevrefen

    door Paulette uit Leeuwarden op 14 april 2021

  • 9

    Super relaxte en luxe sapkuur!

    door Daphne Bos uit Barneveld op 14 april 2021

  • 9

    Goed!

    door JH uit Te W op 14 april 2021

  • 10

    Gezondheid & Gemak verenigd 🙂

    door Lisa uit Amsterdam op 14 april 2021

  • 9

    zéér positief!!

    door Ellen Zwaag uit Alkmaar op 14 april 2021

  • 8

    Ik gebruik ze voor de Detox en het voelt goed

    door Madeleine Corbey uit DUIVEN op 14 april 2021

  • 9

    Levering zeer goed

    door Vanessa De Buyser uit WOLVERTEM op 14 april 2021

  • 10

    Goed

    door Wendy uit Terneuzen op 14 april 2021

  • 9

    Goede kwaliteit en perfecte bezorging

    door Sjaak Vullings uit Tilburg op 14 april 2021

  • 10

    Heerlijke sapjes en heerlijk gevoel

    door Janis uit Gent op 13 april 2021

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.