Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.3
Gebaseerd op 1011 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 10

    Ik zou Sapje.nl zeker aanraden

    C. uit Veenendaal op 4 april 2022

  • 10

    gezond én lekker!

    Gudrun Usé uit Essen op 2 april 2022

  • 10

    Een heerlijke oppepper!

    C uit Colijnsplaat op 2 april 2022

  • 10

    Sapjes veranderen de kwaliteit van leven

    Debby uit Loosdrecht op 1 april 2022

  • 9

    geweldig produkt!

    Anita uit Biezenmortel op 1 april 2022

  • 10

    Geweldig

    Dorien uit Kampen op 30 maart 2022

  • 10

    Aanrader!

    Laura uit Utrecht op 29 maart 2022

  • 10

    Uitstekend aangekomen

    Natascha Van Boetzelaer uit Amsterdam op 29 maart 2022

  • 10

    heerlijke sapjes!

    Harmke Hendrixen uit Oosterbeek op 29 maart 2022

  • 10

    Gezond, praktisch en lekker!

    Femia uit Wenum Wiesel op 28 maart 2022

  • 10

    Dat dit mogelijk is !

    Lucie Hopman uit Uddel op 28 maart 2022

  • 10

    Doen!

    Hilde uit Zwolle op 28 maart 2022

  • 10

    Helemaal tevreden met de lekkere sapjes

    Karlijn uit Haarlem op 28 maart 2022

  • 9

    Verrassend lekker en gemakkelijk

    Jennefer Smit uit Utrecht op 27 maart 2022

  • 10

    Awesome

    Marco uit Apeldoorn op 27 maart 2022

  • 8

    prima

    Corrie Visch uit Zevenbergen op 25 maart 2022

  • 10

    Perfect!

    Jantine uit Rotterdam op 25 maart 2022

  • 10

    Uitstekend

    Aneta uit Leiden op 24 maart 2022

  • 9

    Heel fijn om te ervaren.

    Nicole uit Zevenaar op 24 maart 2022

  • 10

    Echt top

    Joke uit Poortugaal op 24 maart 2022

  • 10

    Perfecte service en kwaliteit.

    Sandra uit Rotterdam op 24 maart 2022

  • 9

    Tot nu toe 100% tevreden

    Andre Huwel uit Sijsele op 23 maart 2022

  • 10

    Top service en super lekkere sapjes!

    Wendy uit Alphen aan den Rijn op 23 maart 2022

  • 10

    Aanrader

    Koen uit Uden op 22 maart 2022

  • 10

    Perfect

    Wiebe uit Groningen op 22 maart 2022

  • 6

    Sapje verdiend een betere bezorging

    Sander uit Heemstede op 21 maart 2022

  • 10

    Handig, kwalitatieve gezonde sapjes!

    Dimitri Vantorre uit Hollebeke op 19 maart 2022

  • 9

    Snel bezorgd, lekker en zonder hongergevoel

    anja uit sittard op 18 maart 2022

  • 10

    FANTASTISCH!!!

    Patricia uit Rotterdam op 18 maart 2022

  • 10

    super service

    Ariejaan uit Amsterdam op 18 maart 2022

  • 10

    Perfecte uitvoering zoals vooropgesteld

    Catrijn uit Neerpelt (België) op 16 maart 2022

  • 10

    De gouden oplossing

    willem winter uit Veenendaal op 15 maart 2022

  • 9

    Prima (eerste) ervaring met Sapje.nl

    José uit Zevenaar op 15 maart 2022

  • 10

    Heerlijk, zelfs alle verrassende combinaties

    Sophie uit Bussum op 15 maart 2022

  • 10

    Zálige sapjes! Nauwelijks honger

    Anke uit Amsterdam op 15 maart 2022

  • 10

    Lekkere sapjes

    Angelique uit Vlissingen op 14 maart 2022

  • 10

    Bevalt meer dan prima!

    Wendy uit Zwolle op 14 maart 2022

  • 7

    Goede ervaring met sapje en bezorging

    Tonny uit Wassenaar op 14 maart 2022

  • 10

    Super lekker en makkelijk!!!

    yvonne groen uit Moordrecht op 14 maart 2022

  • 10

    I loved everything from the delivery, to the taste & the little notes

    Natacha uit Eindhoven op 12 maart 2022

  • 10

    Het beste adres voor een sapkuur!

    Naomi uit Zandvoort op 12 maart 2022

  • 10

    Deze sapjes zijn echt en puur

    Bianca uit Den Ham op 12 maart 2022

  • 10

    Lekkere sapjes,tomatensoep is ook heerlijk

    Trudy uit Bergen op zoom op 10 maart 2022

  • 10

    Superlekker, gevarieerd en heerlijk !

    Corry uit Haarlem op 9 maart 2022

  • 10

    Heel blij mee!

    Lotte Bronsveld uit Amsterdam op 9 maart 2022

  • 10

    Lekker gezonde sapjes en soepen

    wendy uit Amsterdam op 9 maart 2022

  • 9

    op tijd bezorgd, binnen tijdsslot

    Yvonne uit Rosmalen op 9 maart 2022

  • 6

    Bezorging: ontevreden. Sapjes: o.k.

    J.J. Unkel uit Almere op 8 maart 2022

  • 10

    Heerlijke sapjes!!

    Magnolia uit Zoetermeer op 8 maart 2022

  • 10

    Heerlijk sap van goede kwaliteit !

    Marianne uit Gulpen op 8 maart 2022

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.