Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.4
Gebaseerd op 532 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 10

    Top top top!

    Liliane uit Den Haag op 18 juli 2021

  • 9

    Goede reset

    Peggy uit Weesp op 17 juli 2021

  • 8

    Zeer leuk en gezond concept!

    Linda de Bruijn uit Vierlingsbeek op 16 juli 2021

  • 10

    Heerlijk verse sapjes, snel geleverd!

    Kim uit Amstelveen op 16 juli 2021

  • 10

    Super delicious and great results!

    Krisztina uit Den Haag op 16 juli 2021

  • 10

    Prima!

    Carla Talen uit Meppel op 16 juli 2021

  • 10

    Healthy has never been so easy

    Suzanne Bruggeman uit Breda op 16 juli 2021

  • 10

    Verfrissend

    Kim uit Soest op 16 juli 2021

  • 10

    Uitstekend

    Jessica uit Wagenberg op 16 juli 2021

  • 10

    Met aandacht, compleet verzorgd, smaakvol, makkelijk!

    Evelijn uit Hilversum op 16 juli 2021

  • 10

    Super!!

    Wendy uit Alphen aan den Rijn op 16 juli 2021

  • 10

    Alles helemaal top!

    Lieselot uit Zuidlaren op 15 juli 2021

  • 9

    Geweldig

    Tilly uit Uden op 15 juli 2021

  • 10

    Prima!

    Patricia uit Westzaan op 15 juli 2021

  • 10

    Uitstekende service en lekkere sapjes!

    Mark uit Best op 14 juli 2021

  • 10

    Heerlijk!

    Tara uit Amsterdam op 14 juli 2021

  • 10

    een heel goeie reset voor lichaam en geest

    Yannick Lierman uit Groot-Bijgaarden op 14 juli 2021

  • 10

    Zeer goed concept en uitstekende levering met smsje vooraf.

    Greet Lens uit Wageningen op 14 juli 2021

  • 8

    duur maar dat is ieders gezondheid waard!

    Ingrid van Donselaar uit EMMER-COMPASCUUM op 14 juli 2021

  • 9

    Goede kwalitatieve produkten met handige info

    Ilja uit maastricht op 14 juli 2021

  • 10

    Hoe krijgen ze al die soorten groenten drinkbaar in flesjes.

    Servé uit Maastricht op 13 juli 2021

  • 10

    goed

    nathalie uit Amsterdam op 13 juli 2021

  • 10

    Super!

    Cecile uit Arnhem op 13 juli 2021

  • 10

    fantastische ervaring!

    Marlou Smeets uit Brakel, Gelderland op 13 juli 2021

  • 8

    Keurig bezorgd en goed bevroren aangeleverd.

    Rien uit Leeuwarden op 13 juli 2021

  • 10

    Een heerlijke detox, het kan!

    Annette van der Hof uit Hellevoetsluis op 13 juli 2021

  • 8

    1 dag is goed te doen

    Karin uit Landgraaf op 13 juli 2021

  • 10

    Makkelijk gezond

    Madelinde uit Gouda op 12 juli 2021

  • 9

    Lekkere sapjes en goede begeleiding

    Sanne uit Groningen op 11 juli 2021

  • 7

    heel goed maar wel heel duur

    Inge van der uit Aalsmeer op 10 juli 2021

  • 7

    Sapjes super lekker - levering minder

    Jana uit Brussel op 10 juli 2021

  • 10

    Variatie /Smaak en Boost

    Tjeerd uit Zwolle op 9 juli 2021

  • 10

    Super goede service

    Milad uit Heerlen op 8 juli 2021

  • 6

    Alles compleet bezorgd maar te vroeg

    Irene uit Beverwijk op 7 juli 2021

  • 10

    Lekker en gezond

    Judith uit Apeldoorn op 7 juli 2021

  • 10

    Uitstekende informatie en prima aflevering van de gekochte producten

    H. uit Medema op 6 juli 2021

  • 10

    Verfrissend

    T. uit Kremer op 6 juli 2021

  • 10

    De 7 daagse detox viel mij zwaar!

    Stephanie Ramaekers uit Sittard op 5 juli 2021

  • 10

    Altijd goed

    Daphne uit Utrecht op 3 juli 2021

  • 10

    Na drie dagen detox voel ik mij zo goed in mijn lijf

    Godelieve uit Arnhem op 3 juli 2021

  • 10

    Ik voel me fitter door de sapjes.

    Jeanne uit Rotterdam op 2 juli 2021

  • 10

    Top sapje

    Jet uit Sint philipsland op 2 juli 2021

  • 8

    Lekkere sapjes, geen honger gevoel

    Bianca uit Steenwijk op 1 juli 2021

  • 10

    Gezond geluk!!

    Gerda uit Putten op 30 juni 2021

  • 10

    Sapjes waren fantastisch en goed geleverd

    Lillian uit Haarlem op 30 juni 2021

  • 10

    Gewoon doen, vult ook nog de maag, dus makkelijker om een maaltijd over te slaan.

    Ellen uit Emmen op 28 juni 2021

  • 10

    Boven verwachting!

    Merle uit Haarlem op 28 juni 2021

  • 9

    Heerlijke producten

    Deborah uit Rosmalen op 26 juni 2021

  • 9

    Fantastisch!

    Merre uit Amsterdam op 26 juni 2021

  • 10

    Geweldig!

    Aletta uit Sliedrecht op 26 juni 2021

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.