Sapje ervaringen

Dit is de plek waar klanten van Sapje hun ervaringen delen. Hier vind je bijvoorbeeld detox kuur ervaringen van mensen die één van onze sapkuren hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over hoe mensen de levering van onze sapjes hebben ervaren? Hoe de sapjes smaakten? Of hoe makkelijk het sapvasten vol te houden was? Hier lees je er meer over! Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Enthousiast geworden door het lezen van de klantervaringen? Bestel je sapjes of detox kuur hier.

9.3
Gebaseerd op 1228 beoordelingen via Kiyoh.com
  • 10

    Héérlijk én gezond

    Monique uit IJsselstein op 21 november 2022

  • 10

    Ideale en lekkere sapkuur

    Johanna uit Amstelveen op 21 november 2022

  • 10

    Smaken zijn ook juist

    Judith uit België op 19 november 2022

  • 10

    Heerlijk

    Jelmer uit Groningen op 19 november 2022

  • 10

    Dit is zo fijn, ga ik zeker vaker doen!

    Merel uit Leende op 18 november 2022

  • 10

    Heerlijke sapjes en geleverd volgens afspraak.

    Jan uit Spakenburg op 18 november 2022

  • 10

    Gezond kan gewoon heerlijk zijn.

    Edith uit Mijnsheerenland op 17 november 2022

  • 9

    Geweldig bewust product met liefde gemaakt, dat proef je

    Margit uit Tiel op 17 november 2022

  • 10

    Geweldig

    Gerda uit Willebroek op 16 november 2022

  • 10

    Geweldig!

    Esther uit Rotterdam op 15 november 2022

  • 10

    Fantastische detoxkuur

    Jeroen uit Amsterdam op 15 november 2022

  • 10

    elke keer buitengewoon zorgvuldig!

    T.A. Takken uit Egmond aan Zee op 14 november 2022

  • 10

    Heerlijke sapjes

    Eveline uit Lokeren op 12 november 2022

  • 10

    Prima!

    Job uit Vroomshoop op 11 november 2022

  • 10

    Top super lekker en heel gebruiksvriendelijk

    Hannah uit Haarlem op 31 oktober 2022

  • 10

    Super!

    Mathilda uit Dokkum op 29 oktober 2022

  • 10

    Overzichtelijke site, voedzame sapjes, behulpzame klantenservice

    Soraya uit Den Bosch op 22 oktober 2022

  • 9

    Heftig, maar effectief

    Femke uit Woerden op 22 oktober 2022

  • 10

    Een uitstekende remedie tegen darmklachten

    Wouter uit Zwaag op 22 oktober 2022

  • 8

    Goede sapjes maar 5 dagen niet voor herhaling vatbaar

    Roos uit Wageningen op 21 oktober 2022

  • 10

    Fantastische lekkere sapjes

    Marije uit Amsterdam op 17 oktober 2022

  • 6

    Levering ging niet volgens afspraak

    Sasja uit Hoofddorp op 15 oktober 2022

  • 7

    Bezorging nog steeds waardeloos, product is super

    Suzanne Bruggeman uit Breda op 13 oktober 2022

  • 10

    Mijn klacht werd gelijk opgelost

    Angela uit Goes op 11 oktober 2022

  • 8

    Goede kuur, heeft mij enorm geholpen gezonder te worden

    Suzanne uit ‘s-Gravendeel op 10 oktober 2022

  • 8

    Top!

    Lorin uit Den Haag op 7 oktober 2022

  • 9

    Goed verzorgd

    Lisette uit Puttershoek op 7 oktober 2022

  • 10

    Levering met aandacht

    Marina uit Heerenveen op 7 oktober 2022

  • 10

    Heerlijke sapjes netjes bezorgd

    Paulien uit Amsterdam op 7 oktober 2022

  • 9

    Top service en kwaliteit

    Sophie uit Amsterdam op 1 oktober 2022

  • 10

    Super blij met Sapje!

    Michelle uit Haarlem op 30 september 2022

  • 10

    Verrassend lekkere sapjes en soepjes, prima vol te houden.

    Mariette uit Haarlem op 27 september 2022

  • 10

    Ik ben blij met jullie!

    Mary uit Amstelveen op 23 september 2022

  • 10

    voor herhaling ....!!!!

    T.A. Takken uit Egmond aan Zee op 12 september 2022

  • 10

    Goede aanvulling op mijn dagelijkse voeding.

    Pascal Jonkers uit Neerkant op 9 september 2022

  • 10

    Fijne detox!

    Julia uit Zeist op 6 september 2022

  • 10

    Heerlijke sapjes; perfecte service

    Eveline uit Lokeren op 5 september 2022

  • 10

    Ideale kant en klare sapkuur.

    Johanna uit Amstelveen op 5 september 2022

  • 10

    Overheerlijke sapjes

    Lisette uit Sint Hubert op 3 september 2022

  • 10

    Sapjes ziet er professioneel en natuurlijk uit en werkt goed voor geest en lichaam!

    Angelina uit Veghel op 1 september 2022

  • 6

    Oke

    Willemieke uit Hendrik Ido Ambacht op 30 augustus 2022

  • 6

    Detox van 3 dagen gedaan

    Anneke uit Hilversum op 30 augustus 2022

  • 10

    Fijne sapjes en menu’s

    Tjitske uit Dokkum op 28 augustus 2022

  • 8

    Goede eerste kennismaking met sapjes kuur

    Marleen uit Hengelo op 27 augustus 2022

  • 10

    Heerlijke sapjes, en de kuur is goed vol te houden.

    Eline van Beerendonk uit Tilburg op 25 augustus 2022

  • 8

    Met een beetje doorzettingsvermogen goed te doen!

    Marcel Smeding uit IJSSELSTEIN UT op 25 augustus 2022

  • 10

    Lekkere gezonde sapjes

    Mirjam uit Capelle aan den IJssel op 24 augustus 2022

  • 10

    Super goed

    Marjolein uit Helmond op 20 augustus 2022

  • 10

    Perfecte levering en super lekkere sapjes!

    Hannie uit Oud-Beijerland op 18 augustus 2022

  • 9

    Precies wat ik nodig heb!

    Mary uit Amstelveen op 16 augustus 2022

Hoe smaken de sappen?
Gelukkig horen wij van de meeste Sapje gebruikers dat de sappen heerlijk zijn! Wij doen onze uiterste best om de sappen lekker, eerlijk en super gezond te maken. Wij streven naar de lekkerste en gezondste sappen. Bekijk onze ervaringen om te zien wat onze sapdrinkers van onze sappen vinden.
Wat is het effect van deze groentesappen?
De meeste Sapje drinkers vinden ook dat de sappen en positief effect hebben op hun gezondheid en algehele gezondheid. Bekijk onze site voor alle ervaringen en de verschillende effecten bij verschillende mensen.
Helpen de sappen echt bij het afvallen?
De meeste gebruikers van Sapje verliezen al binnen 1 dag al gewicht. Dit komt doordat de sappen geen (toegevoegde) suikers en bijna geen fruit (met fruitsuikers) bevatten. Dit maakt dat de sappen gezonde, biologische groenten bevat die zorgen dat je goede voedingsstoffen binnenkrijgt en geen suikers. Zo val jij op een gezonde en gemakkelijke manier af.
Krijg je meer energie van de sappen?
Natuurlijk geven de detox kuur ervaringen ook een indruk van de effecten van het sapvasten, zoals meer energie of gewichtsverlies. Uit de ervaringen blijkt dat je na het volgen van een detox kuur vaak meer energie krijgt, omdat je lichaam zich van veel gifstoffen heeft ontdaan. Ook sommige andere sappen zorgen voor meer natuurlijke energie, denk bijvoorbeeld aan ons sapje ‘Energy’.