Sapje in de media

Alle reviews en ervaringen in de media over de sapjes en de detoxkuur kan je hier lezen

Eat. Pure. Love

30 september 2019

Tuurlijk, zelf juicen is een optie, maar mijn ervaring is dat de meeste mensen enthousiast beginnen en het binnen een paar weken al voor gezien houden. Ik heb inmiddels standaard een voorraadje biologische sapjes van Sapje in mijn vriezer liggen. Ideaal! Geen gedoe meer met mijn zoektocht naar biologische producten en het belangrijkste: ik krijg easy peasy extra vitamines binnen! Lees hier de volledige blog.

Girlscene

17 september 2019

Overweeg je om een detox kuur te doen? Dan raden wij de sapjeskuur van Sapje zeker aan! Roos voelde zich na een dag detoxen fitter en energieker. Ook de weken na de sapkuur was het gezond eten makkelijker en had ze minder cravings naar chocolade en andere ongezonde dingen. Yay! En hey, stiekem was het ook best handig dat je niet hoeft na te denken over het avondeten én niet in de regen naar de supermarkt moet voor boodschappen. Als je de detox kuur bestelt krijg je van Sapje uitgebreide informatie over hoe de detox kuur in zijn werk gaat en zelfs een uitgebreid menu met maaltijden die je het beste kunt eten voor- en na de detox kuur. Handig! De begeleiding is dus erg goed. Lees hier de volledige review.

Mams at Work

16 september 2019

Mijn ontbijt bestaat vaak uit een portie yoghurt met vers geperste sinaasappelsap en soms wat noten of appel erdoor. Ik probeer daarin te variëren, maar het nadeel is dat het best wat werk is voor de ochtend. Dat terwijl een gezond ontbijt uiteraard wel belangrijk is. Er staat op dat moment echter ook een hond te springen om naar buiten te gaan Daarnaast moeten er 2 kinderen naar school én de varkens staan al te gillen om eten. Zo’n groentesapje vind ik dan ook een hele handige afwisseling. Met één glas ben ik in de ochtend voorzien van al mijn noodzakelijke vitamines én ik ben snel klaar. Lees hier het volledige artikel

Eatly

13 september 2019

Het meest nieuwsgierige waren we bijna vanzelfsprekend naar de sapjes van Jonnie Boer en Ron Blaauw. Als iets lekker is en misschien zelfs wel héél erg lekker is het lastig om niet met superlatieven te gaan gooien. Laten we het simpel houden: beide sapjes zijn uitmuntend. Voor de Detox sapjes was de grootste angst qua smaak, maar dat was nergens voor nodig. Zelfs deze sappen waren goed op smaak en perfect in balans. Al met al was dat ook onze conclusie: dit zijn de lekkerste sapjes die op dit moment verkrijgbaar zijn. Lees hier het volledige artikel

Vriendin

5 september 2019

Na de detox moet je het eten langzaam weer opbouwen. Ook dit ging, net zoals de pre-tox, prima. Je zult vast denken: die grijpt meteen naar een chocoladereep. Maar daar had ik eerlijk gezegd helemaal geen zin in. Een banaan en wat yoghurt als ontbijt was voor mij de eerste dag al genoeg. Ik had door de detox echt zin om weer gezond te eten. Alles smaakte zo intens en ik besefte hoeveel ik normaal eigenlijk eet op een dag. Een detox is naar mijn mening dus ook een goede stap naar een gezondere levensstijl. Lees hier de volledige review

Ouders en Zo

2-09-2019

Dat moet beter kunnen,” bedacht ik me. Dus surfte ik door allerlei forums en Facebookgroepen op zoek naar informatie. Uiteindelijk kwam ik op de website Sap.je en daar had ik het gevoel in een soort van ‘Groentehemel’ te belanden. Op deze site kun je uit een enorm aanbod (verse) groentesapjes kiezen. Hiermee sla ik twee vliegen in één klap! Ik kan hiermee eenvoudig aan de juiste dagelijkse hoeveelheid groente komen (yeah!) en gelijktijdig vul ik ook mijn vocht aan. Op deze site gingen dus zo’n beetje de hemelpoorten voor mij open. Hier word ik blij van! Met deze sapjes kan ik aan de aanbevolen hoeveelheid groente komen én weer eens iets anders drinken. Lees hier de volledige review.

Follow Fit Girls

2 september 2019

Zo’n gezond vitaminebommetje kun je op zich ook zelf maken. Wel heb je daar een slowjuicer én tijd en zin voor nodig. En eerlijk gezegd heb ik alle drie niet. Oké, tijd en zin dat lukt me eens per week wel, maar elke dag? Nope. Omdat ik te lang niet goed voor mijn lichaam gezorgd heb, vind ik het heel belangrijk om mijn lichaam nu te voeden met goede voedingsstoffen. Toeval of niet, opeens kwam Sapje op mijn pad. Hadden zij nou precies wat ik zocht: m’n dagelijkse portie groenten en fruit in één sapje. Lees hier het volledige artikel.

Goed eten gezond leven

29 augustus 2019

Goed om te weten, er zijn nogal wat kwaliteitsverschillen tussen groentesappen. Niet alleen qua inhoud, ook qua bereidingswijze. Groentesappen die nog veel voedingsstoffen bevatten en koud geperst zijn, kun je eigenlijk alleen diepgevroren kopen. Aan deze (raw) sappen is ook geen water, suiker of andere kunstmatige toepassingen toegevoegd. Hieronder ga ik dan ook uit van deze laatste groentesappen. Ik heb zelf dus nu de groentensappen bij Sap.je besteld. Lees hier het volledige artikel.

Foodies Magazine

22 augustus 2019

De meeste mensen weten inmiddels dat een flinke dosis verse, biologische groenten wonderen kan doen voor je gezondheid. Hiermee krijg je op een natuurlijke manier talloze essentiële vitaminen, mineralen en anti-oxidanten binnen. Samen zorgen deze ervoor dat de natuurlijke functies van je lichaam optimaal verlopen. Voldoende groente eten draagt daarom bij aan een gezond lichaam, een scherpe geest en een stralende huid. Lukt het je ondanks je goede voornemens maar niet om genoeg groente binnen te krijgen? Dan kan een vers groentesapje drinken de ideale oplossing zijn! Lees hier het volledige artikel.

Karenz

22 augustus 2019

Toen ik begon met de 5-daagse detox kuur van Sapje was ik dan ook vooral benieuwd of ik me echt beter zou gaan voelen, of ik wat kilo’s kwijt zou raken en of ik die opgezette opgeblazen buik samen met mijn gifstoffen zou verdwijnen. Ik vertel je alvast dat dat gebeurde. En ik vertel je ook wat zo’n kuur nou precies inhoudt. Lees hier het volledige artikel.

Manify

20 augustus 2019

Het klinkt als een utopie, maar het kan dus. Zonder al te veel poeha. Bij Sapje slowjuicen ze 400 gram biologische groenten per sapje met wat fruit en verder niks. Daarna worden de flesjes direct bevroren en vervolgens door heel Nederland bezorgd. Een versere bestelling krijg je niet én er zit dus geen troep in om het langer houdbaar te houden. Een soort moderne melkboer dus, ideaal! Lees hier het volledige artikel.

Misset Horeca

14 augustus 2019

Wie graag groentesap drinkt om zijn gezondheid te bevorderen, kiest vandaag de dag bij voorkeur voor biologisch sap. Zo krijg je wél gezonde voedingsstoffen binnen, maar geen ongewenste scheut bestrijdingsmiddelen. Sapliefhebbers vinden de smaak van biologisch sap vaak bovendien beter. Ook voor het milieu is biologisch sap een betere keuze. Dit is iets waar steeds meer mensen rekening mee houden. Daarnaast zijn pure, rauwe en onbewerkte ingrediënten de beste manier om een sapje gezond te maken. Op deze manier blijven de voedingsstoffen beter behouden. Lees hier het volledige artikel.

Man Man

13 augustus 2019

In onze ogen is een groentesapje de beste en vooral de lekkerste optie. Wij snappen maar al te goed dat je geen zin hebt om helemaal uit te zoeken welke effecten bepaalde groenten hebben op je lichaam en om zelf alle sapjes te maken. Don’t worry, we’ve got your back. Bij sap.je heb je keuze uit allerlei verschillende groentesapjes om de 250 gram groente per dag te halen. Hun sapjes zijn inzetbaar voor van alles. Misschien een verfrissend wortelsapje? Of een rode bietensapje, dat je extra energie geeft. Een sapje met komkommer, witte peen en spinazie is een goede brandstofmotor. Maar een sapje van komkommer, watermeloen en kokoswater heeft weer een hydraterende werking. De sapjes worden vers en 100% biologisch bereid. Er gaat zo’n 400 gram groente in een sapje en alle sapjes zitten laag in de kilocalorieën. Tevens zijn er ook verschillende detox kuren te bestellen. Lees hier het volledige artikel.

FHM

12 augustus 2019

In totaal zijn we zo’n twee en een halve kilo afgevallen in drie dagen. Het was best wel even zwaar, zeker die derde dag, maar inmiddels voelen we ons fit en fris. Verder zijn we qua leefgewoonten er ook op vooruit gegaan, want de zak chips na het eten slaan we nu over en we roken alleen nog af en toe met een biertje in de hand. Wij zijn er zeker tevreden over! Lees het volledige artikel hier.

ikenmama.nl

3 augustus 2019

Je kind laten opgroeien is soms best ingewikkeld. Ik ben er af en toe best wel onzeker over, bijvoorbeeld als het gaat om gezond eten. Geef ik mijn kind wel de juiste voeding? Krijgen ze wel genoeg groente en fruit binnen? Er zijn natuurlijk richtlijnen van bijvoorbeeld het Voedingscentrum, maar lukt het altijd wel om me daar helemaal aan te houden? Er zijn van die dagen dat mijn man en ik laat thuis zijn en we toch weer een snelle spaghetti in elkaar draaien, een afhaalmaaltijd eten of een pizza bestellen. Ook lastig: mijn kids zijn niet dol op groente. Gelukkig heb ik daar nu wel een oplossing voor gevonden waar ik heel blij mee ben: de groentesapjes van Sap.je. Lees hier het volledige artikel

Horecanieuws

1 augustus 2019

We zijn allemaal op zoek naar manieren om op een lekkere manier gezond bezig te zijn. We merken dat al aan het eten dat we zowel thuis als in een restaurant op tafel krijgen. Er is een duidelijke hang en trend naar gezonder eten en een gezondere leefstijl. Dat is niet altijd even makkelijk. Als je echt gezond wil eten, dan ben je vaak toch ook meer tijd en geld kwijt. Toch is er een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat jij snel iets aan je gezondheid kunt doen. Een manier die niet alleen snel, maar ook heel erg lekker is. We hebben het natuurlijk over de sapjes van Sap.je. Dat hier daadwerkelijk echte kwaliteit wordt geleverd blijkt wel uit het feit dat de beroemde chef-koks Ron Blaauw en Jonnie Boer tot de vaste gebruikers mogen worden gerekend. Lees hier het volledige artikel.

Boost Your Health

27 juli 2019

Er zijn ontzettend veel aanbieders als het aankomt op detoxkuren welke je thuis kunt volgen. Ik ben dan ook een tijdje bezig geweest met het zoeken naar de kuur die het beste bij mij past. Een bedrijf met een visie die bij mijn visie past en die met liefde hun producten bereiden voor hun klanten. Zo kwam ik uit bij Sap.je en was na het rondkijken op de site en na het lezen over hun producten was ik direct heel erg enthousiast! Dit wilde ik wel gaan proberen. Lees hier het volledige artikel

Mamaliefde

22 juli 2019

We horen het allemaal regelmatig, maar vinden het moeilijk om ons er ook aan te houden – iedereen zou 250 gram groente per dag moeten eten. Dat is mooi gezegd en je wilt je er als verantwoordelijke mama ook graag aan houden. Maar als je naast een verantwoordelijke mama vooral ook een drukke mama bent, is het niet altijd even makkelijk om die limiet te halen. Je hoeft jezelf daar echter absoluut niet schuldig over te voelen. Wist je namelijk dat maar liefst 95 procent van alle Nederlanders deze aanbevolen hoeveelheid groente van 250 gram per dag niet haalt? Gelukkig is er een heel makkelijk en snel alternatief om ervoor te zorgen dat jij en je kind toch jullie vitamientjes binnenkrijgen. Gezonde groentesapjes! Lees hier het volledige artikel

Wellness Spots

2 juli 2019

Eén ding staat als een pijl boven water: ik was na dag 2 van de sapjeskuur superfit en dat is eigenlijk de dagen daarna steeds het geval geweest. Voor mij een enorme eyeopener omdat ik, deels ook aan mijn reuma gerelateerd, altijd moe ben. Ik voelde mij zo ontzettend goed en dat was voor mij de omslag: suikers en koolhydraten maken mij moe dus deze moeten grotendeels uit mijn eetpatroon geschrapt gaan worden zodra ik met de sapjeskuur klaar ben. Lees hier de volledige review.

FITFOODFAB

23 juni 2019

Een vriendin van me vertelde enthousiast over Sapje dus ik ben met haar mee gaan doen. Je kunt kiezen uit een drie, vijf of zeven-daagse detox kuur. Ik wilde me lichaam even echt de rust geven om op te schonen dus ik heb voor de vijf-daagse detox kuur gekozen. Benieuwd naar wat deze detox kuur is, wat kan je verwachten en wat voor effect het heeft? Lees hier de volledige review